nuryolu selamnaptın ne ettin diye sormuyosun hiç:44:uzun araştırmalar sonucu internetten boya siparişi verdim,buralarda aramak istemedim,bakalım pazartesi elimde olur heralde..yada en geç önümüzdeki hafta resim yüklemiş olurum..ekstra açıcı açık sarı bej aldım biliyomusun mavi gümüş boya falanda söledim,çorba gibi bi karışım yapıcam bakalım nolucak
inşallah güzel bişey çıkacak ortaya,bu kadar araştırıp bilgi edindin sonucun güzel olacağı kaçınılmaz bi sonelbette merakla bekliyorum fakat yaptığında paylaşacağını söylediğin için tekrar sormak istemedim. hadi bakalım sadece ben değil topikteki diğer arkadaşlarda merakla bekliyoruz:79::79:
ay inşallah..bugün kargoya verilmiş boyalar...bakıyım yarın gelicekmi..gelirse hiç bekleyemem hemen boyarım zatenaz kaldı,ama saçım istediğim renk olmazsa resim koymam söliyim şaka şaka simsiyahta olsa koyucam..aman allah korusun
güzel olacağına inanıyorum.hangi renkleri istemiştin ?
senin dediğin 12.1 i bulamadım..ektra açıcı açık sarı bej aldım,mavi boya,gümüş boya,bide 12 lik oksidan
senin dediğin 12.1 i bulamadım..ektra açıcı açık sarı bej aldım,mavi boya,gümüş boya,bide 12 lik oksidan
ortaya karışık istemişin desenehadi bakalım ,inşallah şahane bişey olur...
ha bu arada ben 12.0 önermiştim 12.1 piyasada yok zaten,kaldırıldı :)
evet öle oldu birazhmm benim aklımda 12.1 kalmış demekki neyse onuda bidahaki sefere denerim o zaman:18::18::18:
Buda benim saçlarım..
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
kuaför elinden mi yoksa sizin maharetiniz mi ?
Buda benim saçlarım..
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
Tamamen kendimin. 1 kere bile kuaförde boyatmışlığım yoktur saçımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?