Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

ben de eskiden kuaför dışında boyatmaya karşıydım ama baktım, kuaförlerin orealle beceremediği rengi, orealsiz tek defada oturttum.
bundan sonra da bi daha paramla rezil olmam!!

Bende sarışınım ve sarı rengi çok seviyorum ama en son kuaöfrde boyattığımda saçım istediğim rengin dışına çıktı (((

nuryolu selamnaptın ne ettin diye sormuyosun hiç:44:uzun araştırmalar sonucu internetten boya siparişi verdim,buralarda aramak istemedim,bakalım pazartesi elimde olur heralde..yada en geç önümüzdeki hafta resim yüklemiş olurum..ekstra açıcı açık sarı bej aldım biliyomusunmavi gümüş boya falanda söledim,çorba gibi bi karışım yapıcam bakalım nolucak

inşallah güzel bişey çıkacak ortaya,bu kadar araştırıp bilgi edindin sonucun güzel olacağı kaçınılmaz bi son elbette merakla bekliyorum fakat yaptığında paylaşacağını söylediğin için tekrar sormak istemedim. hadi bakalım sadece ben değil topikteki diğer arkadaşlarda merakla bekliyoruz:79::79:

ay inşallah..bugün kargoya verilmiş boyalar...bakıyım yarın gelicekmi..gelirse hiç bekleyemem hemen boyarım zatenaz kaldı,ama saçım istediğim renk olmazsa resim koymam söliyimşaka şaka simsiyahta olsa koyucam..aman allah korusun

güzel olacağına inanıyorum.hangi renkleri istemiştin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…