Ayakta durunca bile ağrıyor benimAynen bende aynıyım gün içinde sürekli uzanıyorum artık biraz sıkıldımda evin işi falan yapamıyorum çok fazla psikolojim bozuldu ne zaman iyi olacaz acaba
Evi zor topluyorum zaten bir de yemekAynen bende aynıyım gün içinde sürekli uzanıyorum artık biraz sıkıldımda evin işi falan yapamıyorum çok fazla psikolojim bozuldu ne zaman iyi olacaz acaba
Vajinusmus ne demek kizlar nasil birsey banada anlatirmsinizYenemedim maalesef
Aynı durumdayım sadece ben böyle kötü oldum sanıyodumEvi zor topluyorum zaten bir de yemek
Aşko şuan tutunma aşamasında ya ondan böyle diye düşünüyorum kasık ve iğne batar gibi bel ağrısı şuan da bir sürü iş var ama ben uzanıyorum belim ağrıyor çünküAynı durumdayım sadece ben böyle kötü oldum sanıyodum
Valla bende bi yemek yaptım sonra yine uzandım ne kadar sürer acaba tutunmaAşko şuan tutunma aşamasında ya ondan böyle diye düşünüyorum kasık ve iğne batar gibi bel ağrısı şuan da bir sürü iş var ama ben uzanıyorum belim ağrıyor çünkü
Bilemedim ki aşkooo bir gün çok iyi oluyorum diğer gün iyi olamıyorumValla bende bi yemek yaptım sonra yine uzandım ne kadar sürer acaba tutunma
Tekrar ne zaman gideceksin doktoraBilemedim ki aşkooo bir gün çok iyi oluyorum diğer gün iyi olamıyorum
11 gün sonra kalp atışı için aşkoTekrar ne zaman gideceksin doktora
Kaç haftalık şuan11 gün sonra kalp atışı için aşko
5+1Kaç haftalık şuan
Ayy şimdi baktım kızzz 5+2 olmuşKaç haftalık şuan
Son adet tarihin neydiAyy şimdi baktım kızzz 5+2 olmuş
2 Nisan canımSon adet tarihin neydi
Bende bazen baş dönmesi de oluyorSon adet tarihin neydi
Benimde öyle sürekli uyuyorum artık uyumaktan sıkıldımBende bazen baş dönmesi de oluyor
Geçecek inşallah bugünlerdeBenimde öyle sürekli uyuyorum artık uyumaktan sıkıldım
Eski mesajlarda mutlaka yazmışsınızdır ama çok mesaj olunca okuyamadım kusura bakmayın ilk keseyi ne zaman gördünüz acaba? :)Ayy şimdi baktım kızzz 5+2 olmuş
Çarşamba 4+6 olucam o zamana çağırdı doktor da emin olamadım bendeBen 4+2 de gittim görememedi 5+1 de çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?