Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

1.5 yıllık evliyim aynı sorunları yaşadım. Sürekli okudum kendime tanı koydum, ucu girdi oldu gibi vs bir çok noktada kendimi ve eşimi yanılttım. 2 ay geçti psikolojik olarak çökmeye başladım ve son çare olarak doktora başvurdum.vajinusmus 4. Evre olduğumu öğrendim. Bu sürecin uzun olacağını söylemişti doktorum ama onunla birlikte 2 aylık bir çalışma ile sorunu yendim. 1. Evre olanlar 1-2 ayda bu sorunu kendi yeniyor ama daha uzun süreçte yenemediysen maalesef benim gibi evren yüksek olabilir. İlk doktora gittiğim gün 5 yıldır evli olan çiftler vardı ve şaşırmıştım bu kadar neden bekler insan diye. Doktora danışmanı öneririm.

Amin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
Allah’ın izniyle çok güzel geçer inşallah canım anestezisiz olacaksın dimi

erteleme canım erteledikçe günler giriyor araya. çok korkunç bişey olsa herkes yapmaz biraz cesaret topla . özelden yazabilirsin yardımcı olurum
Canım evet zor
Teşekkür ederim ama inan çok zorlanıyorum aşamıyorum bir türlü
İnşallah aşacağım bu sorunu inanıyorum
Sizden ricam duanızı eksik etmeyin

Benim belim ağrıyor ya en ufak eğilmede falan bol bol dinleniyorum senin nasıl geçiyor
Aynen bende aynıyım gün içinde sürekli uzanıyorum artık biraz sıkıldımda evin işi falan yapamıyorum çok fazla psikolojim bozuldu ne zaman iyi olacaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…