- 9 Mayıs 2025
- 124
- 72
- 13
- 27
İnşallah yenerim şuan evet hamılelık için istiyorum ama birleşme olmadan hamile kalmak da çok sıkıntılı bır süreç tutunma ihtimali çok düşuk ve hamile kalırsam Vajinismusu aşmanın tek çözümü normal doğum
Belki de o an işler değişecek normal doğum yapamayacağım
Bilmiyorum rabbim yardımcım olsun 9 gün sonra test yaptı go moda belli olacak bakal
Ayyyy çok heyecanlı yaaaaKızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bizim yumurtlama dönemleri yavaş yavaş başlıyo hadi grupta kalanlar da bu ay güzel haberi alalım inşAllahh yaaa 11 gün oluyo sat tan sonra
Allah’ın izniyle çok güzel geçer inşallah canım anestezisiz olacaksın dimiAmin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
Amin amin zaten bu güzel sona kavuşacağım için korkumu yenebiliyorumTabii ki deee inşAllah herşey yolundadır ve minik mucizemiz bizi çok yakında bekliyordur 15 gün sonraok güzel haberi almak duasıylaatırsma herşey muhteşem olucakk
Yok burada biraz konuyu araştırdım herhangi bir tıkanıklık yada kasılma durumunda yanlış cikabiliyormuş o yüzden anestezili olacam.Allah’ın izniyle çok güzel geçer inşallah canım anestezisiz olacaksın dimi
Hadi bakalım güzel sağlıklı zamanlarda kullansın bebişinBebise battaniye örmeye başladım aşko öyle
Amin canım hepimize hayırlı evlat versin, hayırlı anne baba olmayı nasip etsinAy cok uzuldum sizerabbim daha hayirli guzel kapilar acsin
Yenemedim maalesefVajinusmus sorununu yenebildiniz mi peki
İlk evlenendiğimiz zaman bende 2 hafta falan yapmadım kaçtım denedim ama olmuyordu gerçekten anlayabiliyorum zor yaYenemedim maalesef
Evet ben artık tamamen cesaretımı toparladım inşallah bugün yarın yenecegımİlk evlenendiğimiz zaman bende 2 hafta falan yapmadım kaçtım denedim ama olmuyordu gerçekten anlayabiliyorum zor ya
erteleme canım erteledikçe günler giriyor araya. çok korkunç bişey olsa herkes yapmaz biraz cesaret topla . özelden yazabilirsin yardımcı olurumEvet ben artık tamamen cesaretımı toparladım inşallah bugün yarın yenecegım
Canım evet zorerteleme canım erteledikçe günler giriyor araya. çok korkunç bişey olsa herkes yapmaz biraz cesaret topla . özelden yazabilirsin yardımcı olurum
Canım cesaretli ilgili değil eğer evren yüksekse benim gibi doktorla çözebilirsin. Bilinçaltı olayı değil bu hastalık kaslarla ilgiliEvet ben artık tamamen cesaretımı toparladım inşallah bugün yarın yenecegım
Yaaaaa gerçekten mi tez zamanda hamilelik haberini alırsın canım benimKızlar merhaba bugün hsgye girdim. Tuplerde hafif yapisikliklar varmış çok şükür açıldı .
Selam canım nasıl gidiyor hamilelik benim bugün biraz bel ağrısı oluyor sürekli deği ara ara yokluyor sende durumlar nasılYaaaaa gerçekten mi tez zamanda hamilelik haberini alırsın canım benim
Benim belim ağrıyor ya en ufak eğilmede falan bol bol dinleniyorum senin nasıl geçiyorSelam canım nasıl gidiyor hamilelik benim bugün biraz bel ağrısı oluyor sürekli deği ara ara yokluyor sende durumlar nasıl
Aynen bende aynıyım gün içinde sürekli uzanıyorum artık biraz sıkıldımda evin işi falan yapamıyorum çok fazla psikolojim bozuldu ne zaman iyi olacaz acabaBenim belim ağrıyor ya en ufak eğilmede falan bol bol dinleniyorum senin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?