Saygısız Koca

Allah eşinize sabır versin. Bi de otobüs mevzusu okudum yorumda Ciddi misiniz gerçekten ? İçmediğiniz suyu elinizden aldı, otobüste ayakta olduğu için sizinle konuşamadı yani ne büyük sorun

Oruçluyken,şekeriniz duşmuş yada cikmis,yaptiginiz çok acayip.hem de oruçluyum diyorsunuz,ne olmus gidip bir sise daha alsaniz.ne bu siddet bu celal.
Ben boyle davranmazdim.davranmam da

Gerçekten fikir almak için açtiysaniz konuyu,
Bence;ilk firsatta eşinizden,gözlerine bakarak,en içten ve samimi bir halde anlamli özür dileyin.yaptiklariniz,tavirlariniz,tutumunuz için.
Depresyondayim,moralim bozuk,bu aralar beni hoşgor,falan deyin.

Ay eski konularınızı şimdi okudum. Hele ki iftar ve evlilik teklifi başlıklarını.Adamcagiza daha da bi üzüldüm

tabiki eşiniz hakli.içse nolur yani ve getiririm demis adamcağız.Vallahi bu kadar kucuk seyleri buyutup tartisma cikarmayin ömür geçmez bu sekilde.

Ikinizde sacmalamissiniz. Ikinizde huysuzsunuz. Degermi hic 1 sise du icin birbirinizi kirmaya..

Yok kız adam otobüste ayakta gittiği zamanlar onla telefonda konuşmadığı için kızıyomuş
O da var tabi de adam bir de işten geliyormuş ne bı hediye ne bir sürpriz yokmuş. Sevgisini gösterecek birşey yapmıyormuş. Anca oturuyor öyle diyo. Sinir oluyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…