Saygısız Koca

Eşiniz haklı.
Bu kadar küçük basit şeyler yüzünden birbirinizi kırmayın derim.
Çokta güzel açıklama yapmış, bende daha fazla uzatıpta huzursuz ortam oluşturmayın.

Merhaba bence esin hakli canim. Boyle findik kabugunu dolduracak seyler yüzünden tartismaya degmez. Sen bide oruclusun ya ondan biraz daha sinir yapmisindir.....:)

Eşin haklı. Bn aynı durum yaşasam şakayla karışık “ suyumu içtnya neyse sen içince bnde doyarm” derdim heralde..

Galiba rahatınız yerinde incir cekirdegini doldurmayacak seyleri sorun yapıyorsun. Bunuda oyle buyutmussunki kafanda buraya tasıdın. Şaka gibisiniz cidden. Birde sakinlesince konuyu tekrar acıyorsun. Bence sende takıntı sorunu var. Bu nu sevmeyeceksin eminim ama haksız ve sorunlusun.

Kadin bunca yorumdan sonra ben napiyorum yaaa mi? Dicek yoksa bize kizicakmi dalga gectik hor gorduk diye? Merak ettim :)) ins kafasina dank ederde kocasina yazik olmaz. ( tabi kendinede)

O kadar saçma detaylar varki karıştırmışım. Sorry

Vallahi biz birgun avm de bir tl lik su istedigim icin kavga ettik halinize sukredin lutfen gecende niye disarda yemek yiyelim dediğim icin adam bana sende hep disariya cikinca ac yada susuzsun diyor gelde yıkılma!

Dışardan aldığımız 1 kuruus gozune gelir ama bugunde mesaj atmis eve yemek yollim mi die ölürmüsun öldürürmüsün

Iste boyle dengesizler varken bu milletin en ufak seyi abartmasina sasiriyorum bende . Dengesiz derken benim esim de icinde

Eşiniz haklı o ne bilsin dışardan gelmiş adam,içse ne olur ki ne kadar ufak sebepten sevdiğini üğzebiliyorsun gidip özür dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…