Saygısız Koca

Bu ayakta olayi ne?
Adamcağız akşamları eve gelince öyyyleee oturuyomuşş. Hanım kızımıza sevgi gösterisi yapmıyomuş sarılmıyomuş sürpriz yapmıyomuş. Konu sahibide burdan kocasına takıyor niye eve gelip oturuyo diye.
Yok ya şaka yapıyor ya da toplumsal deney falan bu konu. Yok değilde gerçekse yazık adama.

Şimdi bütün konularınızı okudum. Kusura bakmayın ama adamdan şikayet edeceğinize, bu davranışlarla evlenecek birini bulduğunuza dua edin bence. Kocanıza yazık olmuş.

Ben kendime olayları büyütüyorsun derdim ama beterin beteri varmış, mutfak 2 yan odada değil mi gidip yeniden bir su almanız bu kadar tartışmaktan daha kolaydır bence..:)

Bu kadinin yazilarini ve yorumlarini esime okutsam valla beni goklere cikartir. Şu hatunun yuzde biri bende yok. Kapriste nirvanaya ulasmis

Bu kadinin yazilarini ve yorumlarini esime okutsam valla beni goklere cikartir. Şu hatunun yuzde biri bende yok. Kapriste nirvanaya ulasmis
Biz de bir hata var. Yapamıyoruz demek ki. Daha değerli oluyor böyle olunca. Adam açıklama yapmaya çalışıyor bir de.

Yeni evlilik zor oluyor... Birbirine alismak... Istiyorsun ki hep sarilsin, konussun, öpsün, bir seyler paylassin... Ama erkekler bizim gibi degil, fazla konusmayi sevmezler, 1-2 söz söylerler biter. Zaten yogun gelmis, kafasini baska sekilde dagitmak, bosaltmak istiyor olabilir.
Sevgi dilleriniz farkli, sen surpriz, hediye seviyorsun, o sarilmayi seviyor...
Evli erkeklerin tamamina yakini, sen yaninda olsan da tv, internet, telefona kendini kaptirarak rahatlikla kullanir.
Bir de bu filmlerden bize kazandirilan romantik erkek profili gercek hayatta az kadina nasib oluyor. Evlenmeden önce bu konuda bilgilendirilmek iyi olur :) yoksa cogu kadin hayal kirikligi yasiyor (ben dahil). Birkac yildan sonra alisirsin romantizm, surpriz vs. olmamasina. Bazi erkekler ya gerekli gormez bunu ya da aliskin olmadigi icin yapmaz. Ama yapmiyor diye büyütup de takmamak gerek.
Esinden fazla ilgi bekliyorsan bunu belirtirsin ama o da yapabildiği kadar yapar, fazla yuklenmemeliyiz. Çünkü ters etki yapip sogutma ihtimali var isin ucunda.
Zorlamayin, birbirinizi seviyormussunuz, alismaya calisin. Birkac yil sonra birbirinize alismis olursunuz.
Kucuk seylere uzulmek sinirlenmek yerine kucuk seylerle sevinmeye calismak daha iyi olur. Yojsa hayat gecmiyor inan. Kendinde eksikler varsa onlari tamamla burada yazilan yorumlardan yola çıkarak.
Mutluluklar dilerim. Son nefese kadar güzellikle dolu olsun insaallah evliliginiz.

Son düzenleme:
Hayır, yanlışınız var, adam eve gelince sarılıyormuş hemde uzun uzun huzurla sarılıyormuş ama bu piremsesimize göre bişey ifade etmiyormuş, piremsesimizin zatı şahaneleri sürprizler bekliyor çok daha fazlasını istiyormuş.
Vallahi yazık adama. Cidden çekilmez böylesi. Bir an önce şunu boşasada kendi hayatını kurtarsa.

Saygısızlık bunun neresinde?

Size şişeyi neden aldığini detaylı bir şekilde anlatmış daha ne yapmasını isterdiniz?

Ayyy benim koca oruçluyken karşımda yemekde yer su da içer sigarada üstüne de hizmet bekler bi laf deyince de kızar konuşmaz kocanın kıymetini bil kocan haklı nolmuş şişeyi aldıysa yenisini getirirdim demesi bile yeter ufak şeylerle mutlu olmayı bilin bi zahmet

Keşke annenize gitseydiniz.

Alışmak mı ?Birileri sizi zorla tanımadığınız biriyle mi evlendirdi.

Gerçekten otobüsteki adamla ısrarla konuşmak mı istiyorsunuz?

Hemen bosanin bu ilgisiz kalas adamı kendinizden kurtarın.

Sanırım bu bayan bakın ben ne kadar kıymetliyim eşim de çok iyi ama daha ben beğenmiyorum havası veriyor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…