- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
Amaç biraz daha kibar olmasıydı, ben onu kapıda karşılayamadım diye özür diliyorum, onun yaptığına bak... O da içmiyordun zaten yakında da içmicektin belliydi diye aldım diyor...
Haklı adam gayet düzgün açıklamış siz ne istiyırsunuz ben anlamadım kiO çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Havadan sudan şeylerden tartışma çıkarmayınİyi akşamlar kızlar size bir sorum var;
Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Haklısın avukat,çekilmezBoşanmak için iyi bir sebep
Gerçek,yani gerçek gibi,esra bile boşamaya geldi:))bu olay gerçek mi ya? inanamıyorum.
İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;
Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
yaaaaaAynısı size olsa eşinize kızmazsınız yani öyle mi? ben de burayı kendisine okutmayı düşünüyordum.... Burayı da okutamıcaz anlaşıldı, buradaki yorumları görse adam boşanacak benden gözleri açılacak resmen :)
Çok ilgisizmiş cidden yaO çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Bende artık sendenim kaptanbu olay gerçek mi ya? inanamıyorum.
İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;
Diger konulara arkadaşların yorumlarından dolayı baktım konu sahibi çekilecek gibi değilKavga edesiniz varmış herhalde.
Eşin haklı sen abartmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?