Saygısız Koca

Amaç biraz daha kibar olmasıydı, ben onu kapıda karşılayamadım diye özür diliyorum, onun yaptığına bak... O da içmiyordun zaten yakında da içmicektin belliydi diye aldım diyor...
Haklı adam gayet düzgün açıklamış siz ne istiyırsunuz ben anlamadım ki

Havadan sudan şeylerden tartışma çıkarmayın

Allah başka dert vermesin

Bu sebepten kavgamı edilir yahu.siz bile umutmuşsunuz orucunuzu açmayı belki oda oan unuttu boşluğuna geldi aldı ne var bunda

yaaaaa
siz sandınız ki toplaşıp çekiştireceğiz adamı :)

otobüste benim eşimde konuşmaz ayakta geliyor oda ve gerçekten çok zor oluyor
herşeyi çok abartıyorsunuz adam yanmış şimdiden

Çok ilgisizmiş cidden ya
İlk defa esraya katıldım,boşan
Adam otobüste ve ayakta gidiyor,ama ağzıyla tutunmuyor sonuçta.Tek ayak üstünde olması da sorun değil,gerekirse 2 ayak havada da gidebilir,ama senle konuşmaya devam etmeli,fantaziler kurmalıydı ve sana anlatmalıydı.Nasıl olsa etrafındaki millette o anda eş eğliyor telefonda,kimse bir şeyde diyemez
Erkenden rezervasyon yaptıran ne çok troll var sitedeBir de orucu katmış ki,millet sövsün saysın,işte böylesiniz desin diye.
Eğer gerçeksen de OOHH olsun kocana,evlenmeden önce gözleri nereye bakıyordu

Oruç germiş sizi. Adamın suçu yok. Elinizde tutuyorsunuz içmiyorsunuz adam alınca tartışma yaratıyorsunuz.
Hep söylerim oruç tutarken sağa sola öfke nöbetleri saçacak olan tutmasın sevabından çok kırdığı kalbin günahını alıyor.
Bir ev arkadaşım vardı siz gibi oruç tutarken sinirden bomba gibi gezerdi iftardan sonra melek.... Ama o 12-13 saat yaşattığı kalp kırıklıklarının haddi hesabı yok.
Manasız işler cidden.

kusura bakmayın çok ama çok yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…