Ben de baktım şimdi biraz. Cidden öyleDiger konulara arkadaşların yorumlarından dolayı baktım konu sahibi çekilecek gibi değil
Nasıl Dursun adam yorgun argın otobüsle işten gelip?
Amuda kalksın? Parante atsın?
Ağzında Gül tango, vals?
Bizde evde öööööyyyyyleeee oturuyoruz.
Hatta en çok öööööyyyyyleee oturtabildiğimiz zamanları seviyoruz çocuklardan fırsat buldukça.
Keşke evlenmeden önce beklentilerinizi daha net ifade etseydiniz.
Yada çevrenizdeki evli insanlara ben bunları bekliyorum oluru var mı diye sorsaydınız.
En azından hayal kırıklıgınız bu kadar olmazdı.
Çünkü siz evliliği yanlış anlamışsınız biraz :)
buna piremses sendromu diyoruz, prenses bile değil. Ya dıa drama Queen de olabilirsiniz. Yazık ya, böyle kaprislerle ilişkiniz de adamı da yormayın.kızlar sağolun ilginiz için ama eşime okutasım yok bunları, cunku o da bana hep şunu der ; ben sana cok guvenip çok yakın buluyorum seni, bu yuzden bana bu kadar çok kırılma cunku ben seni cok seviyorum diyip durur, normalde eve gelince sarılır oper guzel konusur, ama tek kotu yanı put gibi evde sadece oturur. Ben de bu huyuna cok kızarım, sen sadece oturuyorsun derim ona. Bana aşkı gösterme yöntemi de yanlıs geliyor, ona göre hicbirsey yapmadan huzurla sarılarak oturmak iyi bir aşk göstergesi iken, ben boş boş oturmasına çok sinir oluyorum, ondan süprizler biraz özel şeyler bekliyorum ama o yapmıyor.
Napsın adam heves bırakmamışsındır ki sen onda. Evlilik teklifi konusunda neler yapmışsın. Onun üzerine adam bir daha hiç sürpriz yapmasa yeridir. Bir de böyle saçma sapan şeylere kavga et iyice hayattan soğut adamıkızlar sağolun ilginiz için ama eşime okutasım yok bunları, cunku o da bana hep şunu der ; ben sana cok guvenip çok yakın buluyorum seni, bu yuzden bana bu kadar çok kırılma cunku ben seni cok seviyorum diyip durur, normalde eve gelince sarılır oper guzel konusur, ama tek kotu yanı put gibi evde sadece oturur. Ben de bu huyuna cok kızarım, sen sadece oturuyorsun derim ona. Bana aşkı gösterme yöntemi de yanlıs geliyor, ona göre hicbirsey yapmadan huzurla sarılarak oturmak iyi bir aşk göstergesi iken, ben boş boş oturmasına çok sinir oluyorum, ondan süprizler biraz özel şeyler bekliyorum ama o yapmıyor.
Otobüste acil bir durum olmadığı sürece telefonla konuşmak kabalık ve diğer insanlara saygısızlıktır bana göre. Bu yazdıklarının gerçek olabileceğine inannak istemiyorum. Böyle gidersen annenin evine gitmen yakındır zaten.O çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Ben okurken utandim diğer konularını. Birde meyve konusu var aman Allah'ımNapsın adam heves bırakmamışsındır ki sen onda. Evlilik teklifi konusunda neler yapmışsın. Onun üzerine adam bir daha hiç sürpriz yapmasa yeridir. Bir de böyle saçma sapan şeylere kavga et iyice hayattan soğut adamı
Sabah sabah ne güldüm kız Allah’ta seni güldürsünBir an benim herif canlandı gözümün önünde, ağzında bir gül, tango, vals.....
Adam kendini haklı görüyor çünkü zaten haklı. Bir de ona rağmen sana düzgün düzgün açıklama yapıyor. Yeni evli olmak zor ama seninle daha da zor olsa gerek...yeni evlilik cidden zormuş, aramızda bir kaç başka sorun da var asıl kızdığım her konuda onun kendini haklı görmesi... Neyse bu konuya yoğunlaşırsak bana o şekilde davranışı garip geliyor, ben kırıldığım için onu kırıyorum o da bir türlü beni sahiplenmiyor
Merak ettim meyve konusunu arayıp bulayımBen okurken utandim diğer konularını. Birde meyve konusu var aman Allah'ımkeske ozaman yol yakınken döneydi
Kadinin konularini burda gordukce adama acidim valla.Merak ettim meyve konusunu arayıp bulayım
Bu ayakta olayi ne?Eşin tam bir odun, ne aşk’tan anlıyor ne romantizm’den. Benim eşim her gün 125 tane gül ile gelir eve, mutlaka o gün kendi elleriyle yazdığı 4 paragraflı, 6 satırlı şiirini okur. Bütün akşam ayakta dikilir asla öyleeeeee oturmaz. Yanımdayken bile bana mesaj atar hatta arar saatlerce konuşuruz, ben kapat demeden asla kaptmaz. Her saat başı sürpriz yapar hediye verir düzenli olarak her akşam. Tüm bunları ayakta yapıyor tabiki de asla öööyleeeeee oturmaz benim canım kocişim. Baktık ufaktan uykumuz geliyor veririz alttan müziği ve lirik dansı yapa yapa yatağa gideriz, müzik bitmeden o yatağa girmek yok, dansa devam. Bittiğinde yavaşça uzanırız yatağımıza, orada bir şiir daha patlatır benim koçişimKoca dediğin böyle olmalı. Seninki tam bir umutsuz vaka, boşanmalısın.
Buldum meyve konusunu da okudum bir kez daha acıdım adama...Kadinin konularini burda gordukce adama acidim valla.
Bu ayakta olayi ne?
Adam hep oturuyormuş ona kızıyorduBu ayakta olayi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?