Saygısız Koca

İnşallah gerçek değilsinizdir. Konu gerçekse ve siz gerçekten böyle kaprisiyseniz, eşinize çok yazık olmuş. Daha derine inelim dediğiniz her mesele sizin biraz daha saçmalamanızla dolu. Şu şişesinden, otobüs konuşmasına, oradan banyoya.

Sabah sabah ne güldüm kız Allah’ta seni güldürsün Bir an benim herif canlandı gözümün önünde, ağzında bir gül, tango, vals.....

buna piremses sendromu diyoruz, prenses bile değil. Ya dıa drama Queen de olabilirsiniz. Yazık ya, böyle kaprislerle ilişkiniz de adamı da yormayın.

Ayrıca okutun bence mesajları, adam ne çektiğini anlasın, gözü açılsın biraz. Garibim, evliliğin bu olduğunu sanacak.

Napsın adam heves bırakmamışsındır ki sen onda. Evlilik teklifi konusunda neler yapmışsın. Onun üzerine adam bir daha hiç sürpriz yapmasa yeridir. Bir de böyle saçma sapan şeylere kavga et iyice hayattan soğut adamı

Gidip başka bir şişe alıp geleydiniz, onla açaydınız orucunuzu neyine tartıştınız bunun, buraya konu açacak kadar içerlemeniz çok garip.

Otobüste acil bir durum olmadığı sürece telefonla konuşmak kabalık ve diğer insanlara saygısızlıktır bana göre. Bu yazdıklarının gerçek olabileceğine inannak istemiyorum. Böyle gidersen annenin evine gitmen yakındır zaten.

Ben okurken utandim diğer konularını. Birde meyve konusu var aman Allah'ım keske ozaman yol yakınken döneydi

Sabah sabah ne güldüm kız Allah’ta seni güldürsün Bir an benim herif canlandı gözümün önünde, ağzında bir gül, tango, vals.....

Canlandı derken?
Yapmıyor mu yoksa?

Ve siz hala evliyim diye ortada geziyorsunuz?
Lütfen. Evliliğinize çeki düzen verin.
Her akşam en az 3 sürpriz olmayan evliliğe evlilik demiyoruz biz.
Bir de kesin sarılıp oturuyorsunuzdur öylece.
Ne ayıp!
:)))

Adam kendini haklı görüyor çünkü zaten haklı. Bir de ona rağmen sana düzgün düzgün açıklama yapıyor. Yeni evli olmak zor ama seninle daha da zor olsa gerek...

Sizin sorun bayağı ciddi bence hemen boşanın bu adamla ömür geçmez...Biliyor musunuz bu kaprislerinizle adamı kendinizden soğutup hayatı gerçek anlamda etkileyen ciddi sorunlarla boğuşmak zorunda kalacaksınız ve geçmişe dönüp baktığınızda vay be zamanında sorun ettiğim şeylere bak diyeceksiniz.Allah eşinize sabır versin...

Eşin tam bir odun, ne aşk’tan anlıyor ne romantizm’den. Benim eşim her gün 125 tane gül ile gelir eve, mutlaka o gün kendi elleriyle yazdığı 4 paragraflı, 6 satırlı şiirini okur. Bütün akşam ayakta dikilir asla öyleeeeee oturmaz. Yanımdayken bile bana mesaj atar hatta arar saatlerce konuşuruz, ben kapat demeden asla kaptmaz. Her saat başı sürpriz yapar hediye verir düzenli olarak her akşam. Tüm bunları ayakta yapıyor tabiki de asla öööyleeeeee oturmaz benim canım kocişim. Baktık ufaktan uykumuz geliyor veririz alttan müziği ve lirik dansı yapa yapa yatağa gideriz, müzik bitmeden o yatağa girmek yok, dansa devam. Bittiğinde yavaşça uzanırız yatağımıza, orada bir şiir daha patlatır benim koçişim Koca dediğin böyle olmalı. Seninki tam bir umutsuz vaka, boşanmalısın.

Bu ayakta olayi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…