günaydın kızlarr
elchincim canım benim burdayımmmzemuszemusbu aralar sık gelemedim ama artık gelicem nasılsınız kızlar 2 hamişimiz olmuş bile maşallah inşallah günden güneartara sayısı:saruboceq:benim yeni adet tarihim 25 ekim kızlarr 1 ekimdeden önce regl oldum yazmıştım ama kaynadı sanırım aradayerimseniben bu arada limonx tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh:saruboceq:
günaydın ukla, hamileleik kötümü gidiyor ???
günaydın uklacım
nasılsın?
Hamilelik nasıl gidiyor?
Kaç haftalık oldun?. Ben şu an iş yerindeyim ama fenayım. Bulantılarım başladı. 1 haftadır evdeydim. Izin kullandım. Yarın doktor kontrolüm var. Dua et benim için herşey yolunda olsun.
Sevgiyle kal
evet canım mide bulantısı ve istiğfarla geçiyor evdeydim 4 gün rapor aldım bugün işe geldim...
iyi olmaya çalışıyorum olabilirsem tabii Rabbim meleklerimize sağlık versinde çekeceğiz artıkk.
,benimde mide bulantılarım ve çıkarmalarım başladı bende 4 gün rapor almıştım bugün bitti ama işyerimdeyim ve fenayımmmmmmmm:sinifsinif:midem kötü çubuk kraker yiyorum su içemiyorum midemi bulandırıyorrr
ben 7 haftalık oluyorum yarın tatlım sen kaç haftalıksın?
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzelim haberdar et benide....
canım bende cumartesi doktora gittim. 6 haftalıkmış bebiş. kalp atışlarını dinletti. çok garip hissettim kendimi. galiba 7. haftanın içindeyim şu an.
eşimin yüzündeki mutluluğu görmek yetiyor bana. mide bulantıları baş dönmeleri vız gelir valla o kadar beklemişiz uğraşmışız meleklerimiz için.
Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah. bir an önce meleklerine kavuşsunlar.
bende şu an iş yerindeyim. patronum çok anlayışlı. bu tehlikeli dönem geçene kadar dinlen diyor. yarım gün gel veya kötü olursan gelme diyor. saolsun . iyiki varmış.
bende kendimi iyi hissettiğim sürece geliyorum işte.
neyse canım kendine ve meleğine iyi bak.
sevgiyle kal
selam kızlar nasılsınız? kızlar ben bugün soğan kürüne başladım, internetten araştırdım ama ne zaman başlanacağına dair bir bilgi bulamadım bende bugün başladım, bugün siklusumun 16.günündeyim yani yumurtlama olayım bitti çalışmalarımızı bu ay da düzenli yaptık:kedi:, şimdi 15 gün soğan kürünü uygulayıp sonra incir kürü deneyeceğim, bu konuda bilginiz varmı kızlar ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?