Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

selam kızlarr iş yerindeyim ama çok fenayımmmm

günaydın ukla, hamileleik kötümü gidiyor ???

günaydın kızlarr

günaydın uklacım
nasılsın?

Hamilelik nasıl gidiyor?
Kaç haftalık oldun?. Ben şu an iş yerindeyim ama fenayım. Bulantılarım başladı. 1 haftadır evdeydim. Izin kullandım. Yarın doktor kontrolüm var. Dua et benim için herşey yolunda olsun.

Sevgiyle kal

teşekkürler angel canım. Darısı sana ve tüm isteyenlere.

öpüyorum

günaydın ukla, hamileleik kötümü gidiyor ???

evet canım mide bulantısı ve istiğfarla geçiyor evdeydim 4 gün rapor aldım bugün işe geldim...

iyi olmaya çalışıyorum olabilirsem tabii Rabbim meleklerimize sağlık versinde çekeceğiz artıkk.
,benimde mide bulantılarım ve çıkarmalarım başladı bende 4 gün rapor almıştım bugün bitti ama işyerimdeyim ve fenayımmmmmmmm:sinifsinif:midem kötü çubuk kraker yiyorum su içemiyorum midemi bulandırıyorrr
ben 7 haftalık oluyorum yarın tatlım sen kaç haftalıksın?
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzelim haberdar et benide....

kızlar selam herkes nasıl bakalım ben bugün kırmızı kart gördümmm:gitme:

hayırlısı olsun angelim inşallah bidahaki ay olmazsınnnn mujukaaaaaa sıkma canını

kızlar günaydınlar
iyi haftalar diliyorum...

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.uhde -------32/32-----------------------62 ay----------------------------------------------1 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

2.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Kasım--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------8 Kasım --------------------------------Saymakla bitmez.

4.merseray----28/31-----------------------32 ay---------------------------------------------9 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

5.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

6.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

7.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

8.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

günaydın kızlar güzel bir hafta dilegiyle

canım bende cumartesi doktora gittim. 6 haftalıkmış bebiş. kalp atışlarını dinletti. çok garip hissettim kendimi. galiba 7. haftanın içindeyim şu an.
eşimin yüzündeki mutluluğu görmek yetiyor bana. mide bulantıları baş dönmeleri vız gelir valla o kadar beklemişiz uğraşmışız meleklerimiz için.
Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah. bir an önce meleklerine kavuşsunlar.

bende şu an iş yerindeyim. patronum çok anlayışlı. bu tehlikeli dönem geçene kadar dinlen diyor. yarım gün gel veya kötü olursan gelme diyor. saolsun . iyiki varmış.

bende kendimi iyi hissettiğim sürece geliyorum işte.

neyse canım kendine ve meleğine iyi bak.

sevgiyle kal

selam kızlar nasılsınız? kızlar ben bugün soğan kürüne başladım, internetten araştırdım ama ne zaman başlanacağına dair bir bilgi bulamadım bende bugün başladım, bugün siklusumun 16.günündeyim yani yumurtlama olayım bitti çalışmalarımızı bu ay da düzenli yaptık:kedi:, şimdi 15 gün soğan kürünü uygulayıp sonra incir kürü deneyeceğim, bu konuda bilginiz varmı kızlar ne dersiniz?

selam limonx canım senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim
benim geçen hafta mide bulantılarım ve çok afedersiniz çıkarmalarım çoktu pazardan beri daha iyi gibiyim yine oluyor tabi ama alıştım galiba :) bizde bu gü kalp atışları için gideceğiz dr a inşallah duyarız meleğimizin kalp atışlarını bazen çok tedirgin oluyorum sağlığı iyimi acaba diye düşünmeden yapamaıyorum... onun sağlığı iyi olsunda biz herşeye razıyız valla...
yarın yarım gün tatil perşembede bayram tatili ama bende yarın tam gün yokum yatıp dinlencez.... benimde Allahtan işyerimde çok sıkmıyorlar işler daha rahat şu an..
görüşmek üzere canım ....

selam canım soğan kürü ile ilgili bir topik var burda istersen oradaki arkadaşlara sor ben hiç yapmadım ama adet bittikten hemen sonra yada adete yakın başlanıyor diye
biliyorum yanılıyor olabilirim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…