Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

kızlar moralim çok bozuk, dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yine, daha bir senelik evli, benden sonra evlenenlerin çoğunun ya bebeği oldu ya da hamile şu anda, çok üzüldüm dün akşam, hamile olanlara sağlıklı bir bebek diliyorum yanlış anlamayın kıskanmıyorum ya da kötü niyetli bir kıskançlık değil diyim, ben neden hamile kalamıyorum Allahım ne olru bizi de sevindir artık

merseray canım benim Allahım inş. bizede verecek emin ol umutsuzluğa kapılma lütfen stres yapma kendine Allahım bizleride böyle sınıyor demekki sabretmekten başka çaremiz varmı canım. En zor durum bizimkisi aslında bir sebeb olsa onun tedavisiyle uğraşırız ama hiç birşey yokken olmuyosa beklemek dua etmek ve sabretmekten başka çaremiz yok.. Hamiş olanlar bebekleri olanlar bizlerden biraz daha şanslı kişiler Allahım en kısa zamanda bizlerede verecektir sıkma canını ferah tut içini

merseray canım uhde çok haklı bizler bi sebep yokken hamile kalamıyorduk demekki zamanı gelmemişti bak ben bunlara çok iyi örnek olabildim... sabretmek ve dua etmek lazım, Rabbim zamanı gelince mutlaka veriyor önemli olan sağlıklı bir şekilde doğmaları bebişlerimizin.. sakın üzülme en kısa zamanda sizleride burda anneyim artık diyeceğiniz günler çok yakın inşallah...

teşekkür ederim kızlar sağolun, herşeyde bir hayır olduğunu biliyorum ama bazen içim çok kötü oluyor, soğan kürüne başladım şimdi sonra da incir kürü yapıcam bakalım hayırlısı

Günaydın kızlaaaaar

bol bebişli bir hafta diliyorum.

Hoşçakalın

bu sırada merseray cığım, seni çok iyi anlıyorum ama bak uklanında dediği gibi herşeyin bir zamanı var. Allahım vereceği zamanı biliyor. Bizede sabırla beklemek düşüyor.
Sakın umudunu kaybetme.
Seni en iyi anlayanlardan biride benim. Birilerinin hamile olduğu haberini alsam içim cız ederdi. Hemen düşüncelere dalardım. Bebeği olan arkadaşlarla görüşmek istemezdim. Kimsenin bebeğini çok sevmezdimki görenler bana acımasın diye.
şimdi hamileyim. Bu stresten kurtuldum. Allahıma güveniyorum hepinizde ummadığınız bir anda alacaksınız bebiş haberlerinizi.
şimdi sırada meleğimizi sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak için dua etmekte.

Sevgiyle kal

Günaydın herkeze hayırlı günler kızlar opuyorumnanaktan

merhaba kızlar,

uklacım yeni adet tarihim 30 kasım canım bu ayda olmadı kısmet artık

mektus76----------33-35------------------60-------------16kasım-----------klomen iğne 3 kez aşı olumsuz

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Kasım--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

2.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------8 Kasım --------------------------------Saymakla bitmez.

3.merseray----28/31-----------------------32 ay---------------------------------------------9 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

4.mektus76---------33-35-----------------------------------------60 ay -------------------------------------------------------------------------------16kasım------------------------------------------------------klomen iğne 3 kez aşı olumsuz

5.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

6.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

7.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

8.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

9.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

değmesin bebişi olanlara rabbim tez zamanda olmayanlara versin bizde hamişşş listesine geçelim inşaallah listeye ekledigin için sagol canım

uklacım bumuyani arkadaşımızın aşılaması sonuç vermemiş regl olmuş:1no2: haber vereyim dedim

günaydın limonixcim benim bu ayda olmadı galiba hiç bir belirti yok yine:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…