Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Herkeze günaydın.

Ukla benim bu ayda olmadı. şuan kistim var. Onun tedavisinden sonra Aralıkta aşılamaya geçecez inşallah.

ınşallah herkez hayırlısıyle bebeğine kavuşur.

arkadaşlar ben regl oldum artık bu sayfalara veda ediyorum eşim bu bebek işini kafamdan çıkarmam için bu sayfalara girmemem gerektiğini söylüyordu bende buralara rahatlıyorum diyordum ama artık çok kızmaya başladı ve eşimle bir anlaşma yaptık 3 ay kk ya girmicem artık çok üzgünüm hepinizi çok seviyorum hepinize Allahtan en kısa zamanda bebek diliyorum hayırlısıylamafoldumbenmafoldumben

saol canım bu duyguyu yasamayan bilemiyor ne yazıkki o kadar hassas oluyoruz ki yarın benim evlilik yıldönümüm ama sevinemiyorum 5 yıl böyle gecti ve benim yarım yok ama sükür beni anlayan derdimi anlayan artık paylasabildigim arkadaslarım var nasip inşaallah bu sene hepimize rabbim

canım herseyin hayırlısı sakın üzülme dualarım hep seninle allaha emanet ol

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.mektus76---------33-35-----------------------------------------60 ay -------------------------------------------------------------------------------16kasım------------------------------------------------------klomen iğne 3 kez aşı olumsuz

2.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

3.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

4.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

5.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

6.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

7.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

8.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

selam kızlarr
hayırlı haftalar bol hamileli bir ay diliyorum...

Arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan paylaşabilirmi. Bana önümüzdeki ay Üniversite Hastanesinde aşılama yapacaklar Rapor çıkarmak için 3 yıl evli olma şartı varmı?

canım bildiğim kadarıyla aşılama için o şart gerekli değil
tüp bebek eğer devlette yapılıyorsa o şartı arıyor..

teşekür ederim ukla. ınşallah öyledir. Ben resmi bir kurumda çalışıyorum ve burda kimsenin bilsi yok. Herkesede sorulmuyor. Saol.

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.mektus76---------33-35-----------------------------------------60 ay -------------------------------------------------------------------------------16kasım------------------------------------------------------klomen iğne 3 kez aşı olumsuz

2.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

3.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

4.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

5.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

6.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

7.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

8.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

HAMİLELERİMİZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LİMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

hayırlı cumalar kızlar rabbim tez zamanda bize de melek taşımayı taşıyanlara da hayırlı saglıklı dogum yapmayı nasip etsin

hayırlı cumalar kızlar rabbim tez zamanda bizede melek tasımayı tasıyanlara da hayırlısıyla saglıklı dogum yapmayı nasip etsin:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…