Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

canım bende ilk tedaviye başladığım zaman lar banada 3yıllık evli olman gerekir demişlerdi o yüzden tedaviye ara vermiştik şimdi 3yıl oldu tedavite tekrar başladık klomn kullanıyorm şimdi ben hayırlısı allahtan bakalım ama internetten aşılama için devletin aradığı şartlar dersen ordan bulabilirsin herşeyi ben ordan bakmıştım sağlıcakla

Arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan paylaşabilirmi. Bana önümüzdeki ay Üniversite Hastanesinde aşılama yapacaklar Rapor çıkarmak için 3 yıl evli olma şartı varmı?

canım banada öyle demişlerdi o yüzden tedaviye ara verdik şimdi doldurduk klomen tedavisine başladım ama sen internetten aşılama için devletin ardığı şartlar dersen ordan herşeyi bulabilirsin

Arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan paylaşabilirmi. Bana önümüzdeki ay Üniversite Hastanesinde aşılama yapacaklar Rapor çıkarmak için 3 yıl evli olma şartı varmı?

benim bildiğim yok sadece sigorta da 5 yıl önce giriş olması gerekiyo birde 900 günü doldurmuş olması gerekiyo ben bu sorun yüzünden rapor çıkartamadım da:Saruboceq:

günaydın kızlar uklacım regl oldum bi dahaki beklenmeyen tarih 10 aralık nasip insaallah 2010 anne adayı olarak gireriz :teselli:

canım banada öyle demişlerdi o yüzden tedaviye ara verdik şimdi doldurduk klomen tedavisine başladım ama sen internetten aşılama için devletin ardığı şartlar dersen ordan herşeyi bulabilirsin

Teşekür ederim meslem. bide o şekilde arayayım.opuyorumnanaktan

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

3.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

4.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

5.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

6.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

7.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

8.selamnur---------25-26------------------------------------------12 ay---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

9.mektus76---------33-35-----------------------------------------61 ay -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

Son düzenleme:
beni de eklermisiniz. pcosluyum ama idiopatik infertilite
selamnur.....25-26..............................................12ay...............................7aralık.........3 kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)

bugün prof.dr yücel karaman a muayene oldum.pcos lu falan deilsin,aklından sil dedi.sadece adetlerin ağrılı geçiyosa bide ağrılı ilşkin varsa laparoskopiyle bakabilirler endometrıozis başlangıcı varmı yok mu die.bu ay da kalamasam laparoskopi yaptırcam,içim rahatlar en azından.şifalar rabbim...

selam kıslar bende yeni katıldım aranıza bende bebiş istiyorum ama kısmet allah hepimiz için hayırlısını nasibeylesin 26 yaşındayım 2 yıldır bebek istiyorum tüpler açık yumurtalıklarda bi problem yok eşimde bi problem yok hormonlar normal çıktı 3 ay klomen kullandım bir kez aşılama yaptırdım ama negatif 3 aydırda hiç bi tedavi görmüyorum.bıraktım bu ay tekrar kürlere başladım incir kürü soğan kürü denedim ama şimdide çörek otu kürü yapıyorum eşime de keçi boynuzu kürü yapıorum yüce rabbim hepimiz için hayırlısını versin bunları yaşamak çok kendimi ölesine yorgun hissediyorum ki hep ümitler boşa çıkıo

kızlar bende sebepsiz infertilite grubundayım. 3. tüp bebek denemesini yapıcaz.doktorumuz ASA(antisperm antikor testi)istrdi.imün sorun olabilir ve lenfosit aşısı deneyelim dedi. bu aşı yada ASA hakkında bilgisi olan var mı?

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

7.selamnur---------25-26------------------------------------------12 ay---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

8.mektus76---------33-35-----------------------------------------61 ay -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

9.ELCHIN------24/29----------------------37 ay-----------------------------------------------20 Aralık-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

Herkese şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…