Sebzelikten selamlar

Selamlar
Bu dediklerinizin hepsini düşünüyorum daha çok üzülüyorum. O şu an mutlu normal hayatına devam ediyor muhtemelen. Bu da gereksiz bir intikam isteği doğuruyor içimde. Gerek yok Allaha kalsın işimiz.
Ileride pişman olacağım ama ne için. Elimde olan birşey değil ki. Bende hayat saçan hallerime dönmek isterdim fotosentez yapmak yerine. Ama bu bir hastalık. Dediğiniz gibi psikiyatre gittim psikoloğa da gitmem gerek belki.

Canım yalnız kalma depresif ruh haline batarsin daha da. Ailenden biri gelsin yanına. Psikologa da hemen başla, gerekirse harcliginin bir bölümünü ayır git mutlaka . Sana en iyi gelecek şey bu olacak

Mesela mutlu olan insanları görünce anlamlandiramiyorum bunu. Nasil beceriyorlar diyorum? Ben beceremedim, eksiklik mi bu bendeki? Ya da hayatta o kadar kötü insan ve olay var ki her biri mutsuzluk sebebi. Soyutladim kendimi bu yüzden dünyaya.

Canım yalnız kalma depresif ruh haline batarsin daha da. Ailenden biri gelsin yanına. Psikologa da hemen başla, gerekirse harcliginin bir bölümünü ayır git mutlaka . Sana en iyi gelecek şey bu olacak
Bir insanla konuşmak iyi gelir mi bu kadar depresiflige bilemiyorum ki. Deneyeceğim.

En yakın arkadasina anlat bunlari seni kolundan tutup sabah erken kaldirsin.dogru sokaga.neresi olursa.market alisveris merkezi yada ayakkabici.hic fark etmez.kuaföre de ugra mutlaka.her gün ekmek almak bahanesine de olsa sokağa cik.biraz zaman.hepsi gececek.herkes aynen böyle oluyor.bunlari yasaman normal.yeniden ayaga kalkmak icin biraz arkadas biraz aile desteği biraz kuaför etkisiyle bir bakmissin daha iyi olmuşsun

Herkes yaşıyor mu sahiden bu kadar şiddetli bu süreci? En yakın arkadaşım sağolsun elinden geleni yapıyor ama ben izin vermiyorum pek. Mesela arayinca geç açıyorum çünkü kimseyle sohbet etmek görüşmek konuşmak istemiyorum. Dışarı çıksak gittiğim her yerde onu hatırlıyorum. Emeklerim geliyor aklima iyice melankolik oluyorum. Bu yuzden soyutladim kendimi.

4 ay az değil acini yasamissin silkelen artik bi kendine gel. Sebze gibi yaşamayı daha ne kadar surdureceksin gün ay yada yıl? Ustelik final haftamdayim diyorsun dağıtma daha fazla kendini hayatina ceki duzen ver. Sabah guzelce vaktinde uyan dusunu al bakımını yap. Al ders kitaplarini notlarini git bi kafeye enfes bir kahvenin yaninda guzelcr derslerine çalış. Dertlesmeye mii ihtiyacın var yada güzel anilarini paylasmaya gel buraya yalniz hissetme kendini

Anne baban da elin sümüklü oğlu yüzünden bu hallere düş diye büyüttü seni değil mi? Bak ailen senden mezuniyet haberi bekliyor. Kendine gel. Okulunu bitir güzel bir iş bul. Bak neler çıkacak karşına iyi ki defolup gitmiş hayatımdan diyeceksin...

Acilen sosyalles mesela kalabalık gruplarla doga gezilerine vs.. Katıl. Ve mutlaka bi kaç günlük mekan değiştir. . Psikologa gittiginde sana ilk soyleyecegi mekan değiştir oluyor genelde. .

Boş bunların hepsi ...farkına vardığında çok geç olacak ,terkedilebilirsin ama güçlü olmalısın ..kalk bir düş al ..sonrada otur dersinin başına finallerine çalış ..hayat çok bktan olabilir ama bir mesleğin olmazsa daha da bka saracak emin ol ..
Duygusallığı bir kanarya bırak ..azcık bencil.ol ,sen kendine değer vermiyorsun karşıdaki neden versin

Yillar gecicek bu sefer bu gunlerin icin yanacaksin. 31 yasindayim 7 yillik beraberlik 5 yili evli tavsiye en iyi arkadasinla evlen. oyle kavga gurultu aci artik eski Turk filmlerinde kaldi.
unutursun. herkes musa eroglundan mihriban turkusunu bilur bir de unutursun mihribanim var Ac onu dinle.
sana yazik. git gez dolas Yeni insanlarla tanis aralarinda yakisiklilar da olsun. iyi dostluklar edin. simarikligi bir kenara at.
4 ay olmus yeter bence...

bugün bi şey buldum hatta imzamda bak senin için paylaşayım..

bence doktora git..

Zaten bu kadar açık sadece buraya yazabiliyorum. Disariya guclu gorunuyorum. 4 ay az değil evet. Kendimde güç bulup ayağa kalktığımda yine aynı hüzünle cokkun buldum kendimi. ışte bu elimde olmayan kısmı. Zorluyorum fakat bir yerde içimdeki acı, eksiklik öyle büyüyor ki yok olmak istiyorum yaşamdan

Umarım umarım. Zaten en çok ailemi üzüyor olmak etkiliyor beni

Sizin adınıza çok üzüldüm.
Gerçekten uzun bir süreç olmuş ayrılık dönemi.
Hayvanları severmisiniz bilmem ama bence size ufak bir köpek yavrusu yardımcı olur. Sadece sizin sorumluluğunuz değilde üzerinizde size muhtaç bir canlının sorumluğu olması sizi mecburen insan içine karışmanızı sağlar.
Çünkü o tatlı hayvancıklar sizi sözlerinizle değil ruh halinizle değerlendirir.
Üstelik köpek olursa mecbur hergün wc gezintisine çıkacaksınız :) oksijen ve gün ışığı almanın bir zararı olmaz. Üstelik fotosentez için bile bunlar gerekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…