- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ben kendime değer veriyorum. Benligimi çok zedeledi, çok hakaret etti ben izin verdim buna. Kizginligim en çok kendime. Onu Allaha havale ettim.Boş bunların hepsi ...farkına vardığında çok geç olacak ,terkedilebilirsin ama güçlü olmalısın ..kalk bir düş al ..sonrada otur dersinin başına finallerine çalış ..hayat çok bktan olabilir ama bir mesleğin olmazsa daha da bka saracak emin ol ..
Duygusallığı bir kanarya bırak ..azcık bencil.ol ,sen kendine değer vermiyorsun karşıdaki neden versin
Simariklik değil vallahi değil. Bende normallesmek istiyorum artık. Gerçekten istiyorum. Ama hayata dair enerjim yok bulamıyorum hiçbirşey için güç kendimde. Hiç yaşadınız mi bilmiyorum. Haksızlığa ugramislik hissi var. Çok kötü hemde. Çok sevdim çok kıymet verdim. Ve hepsi yapmasaydin diye yüzüme vuruldu. Ruhum çok yara aldı. Kolay olmuyor iyileştirmek.Yillar gecicek bu sefer bu gunlerin icin yanacaksin. 31 yasindayim 7 yillik beraberlik 5 yili evlitavsiye en iyi arkadasinla evlen. oyle kavga gurultu aci artik eski Turk filmlerinde kaldi.
unutursun. herkes musa eroglundan mihriban turkusunu bilur bir de unutursun mihribanim var Ac onu dinle.
sana yazik. git gez dolas Yeni insanlarla tanis aralarinda yakisiklilar da olsun. iyi dostluklar edin. simarikligi bir kenara at.
4 ay olmus yeter bence...
:) çok severim. Ama öğrenci apartinda kalıyorum burda izin vermiyorlar.Sizin adınıza çok üzüldüm.
Gerçekten uzun bir süreç olmuş ayrılık dönemi.
Hayvanları severmisiniz bilmem ama bence size ufak bir köpek yavrusu yardımcı olur. Sadece sizin sorumluluğunuz değilde üzerinizde size muhtaç bir canlının sorumluğu olması sizi mecburen insan içine karışmanızı sağlar.
Çünkü o tatlı hayvancıklar sizi sözlerinizle değil ruh halinizle değerlendirir.
Üstelik köpek olursa mecbur hergün wc gezintisine çıkacaksınız :) oksijen ve gün ışığı almanın bir zararı olmaz. Üstelik fotosentez için bile bunlar gerekli :)
Evet kusmemeli, evet çok büyük acılar var hepsine evet. Ama durumum simariklik değil inanın. Yukarda da bahsettim terkedilmekten ziyade haksızlığa ugramislik hissi beni çok yaraladı. Ben bu kadar sevip çabalarken suçlanarak hakaret edilerek terkedildim. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama içim küstü birseylere sanki.Hayatta üzülmek için o kadar büyük acılar var ki insan terkedildiği için bu kadar hayata küsmemeli . Insanlar gencecik evlatlarını topraga veriyorlar ve siz nişanlînïz sizi terk ettigi için depresyona giriyorsunuz . Aslında çok şanslısınız belki evlendikten sonra çok daha kötü şeyler olacaktı şükredin halinize , yataga baglı başkasının bakımına muhtaç degilsiniz eliniz ayagınız tutuyor . Gidin sahilde yürüyüş yapın derin nefes alın ve halinize şükredin . Kendi hayatınıza yeni bir yön verin . Bakabiyorsanız sokaktan bir kedi sahiplenin emin olun içinizdeki boşlugu doldurur.
mezun olup meslegime başlayacağım inşallah. Ama yaklaşık 5 6 ay var daha.benzerini yasamistim.hemen is başvurusü yapıp çalışmaya baslamistim. farklı ortam iyi geliyor
Seviniyorum 4 ay atlatmak içi erken diyen birilerini duyunca istemsizce. Ilacim değişti basta kullandığım ilaçtan yarar göremeyince değiştirdik doktorumla. Bu ilacı 2 haftadır kullanıyorum. Inşallah daha iyi olur.Bir de sinav donemleri cok streslidir. Bu da durumunuzu iyice kotulestirir. Birbirini tetikler. 4 ay cok uzun bir sure degil ama bu surec ins uzamaz. Ilac kullandiginizi yazmissiniz ilac kullanan bir kisi olarak sunu belirtiyim her ilac maalesef iyi gelmiyor. Ilaciniz da bir degisiklige gidebilirsiniz ya da doz artisina dr kontrolunde. Ayrica yaninda dikkatinizi toparlamaniz ve uykunuzu duzene sokmasi icin trankobuskas diye bir ilac vardi bu ilaci sorabilirsiniz dr a.
mezun olup meslegime başlayacağım inşallah. Ama yaklaşık 5 6 ay var daha.
Ben 1.5 yil hic birsey yapmadan oylesine yasadim. Inan cok pismanim. Surec uzamasindan kastim buydu. Cabalamadim bile ben. Ama yine zorlu sureclerden geciyorum bu sefer ayni hataya dusmemek icin elimden geleni yapiyorum. Icimden gelmese de bir cok sey. Suanda sinavlarin onceligin atlat su sinavlari sonrasinda devam et etmek istersen bunalima. Ilaclar icin 2 hafta erken yavas yavas gosteriyor zaten etkisini. Umuyorum en kisa surede toparlarsin kendini. Herseyi Allaha havale et yoluna bak.Seviniyorum 4 ay atlatmak içi erken diyen birilerini duyunca istemsizce. Ilacim değişti basta kullandığım ilaçtan yarar göremeyince değiştirdik doktorumla. Bu ilacı 2 haftadır kullanıyorum. Inşallah daha iyi olur.
Evet anlıyorum ama hayatta daha çok haksızlıkla karşılaşacaksınız bunlar başlangıç hele ki biz kadınlar güçlü durmak zorundayız . Siz güçlü olursanïz size haksızlık yapanlar yenilgiye uğrar . Siz sabah erken kalkın sokaga çıkın yürüyüş yapın sokakta gördügünüz insanlara günaydïn deyin . Kedi , köpek sevin emin olun çok kısa sürede kendinize gelirsiniz . Boşverin size haksızlık yapanları onlarında zamanı gelecektir inanın .Evet kusmemeli, evet çok büyük acılar var hepsine evet. Ama durumum simariklik değil inanın. Yukarda da bahsettim terkedilmekten ziyade haksızlığa ugramislik hissi beni çok yaraladı. Ben bu kadar sevip çabalarken suçlanarak hakaret edilerek terkedildim. Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama içim küstü birseylere sanki.
Tabiki yasiyor.gercekten seven yasiyor.ama inan bana bugün olmadığı icin üzüldüğün şeye ilerde iyiki olmamış diye şükür edersin.Unutma ki Allah bizi bizden bile daha iyi taniyor.ayrilman daha hayirliymis demekki.Arkadasini kirma dışarı cikalim dedigi zaman bi gayret et cik disari gez toz.alisveris yap.yuksek sesle hareketli muzik dinle(mezdeke oryantel bile olur) kuafore mutlaka git.karsina seni hak eden hayirli biri ciktiginda bugunlerini gülümseyerek hatirlayacaksin canimHerkes yaşıyor mu sahiden bu kadar şiddetli bu süreci? En yakın arkadaşım sağolsun elinden geleni yapıyor ama ben izin vermiyorum pek. Mesela arayinca geç açıyorum çünkü kimseyle sohbet etmek görüşmek konuşmak istemiyorum. Dışarı çıksak gittiğim her yerde onu hatırlıyorum. Emeklerim geliyor aklima iyice melankolik oluyorum. Bu yuzden soyutladim kendimi.
Atlattiniz inşallah?Ben 1.5 yil hic birsey yapmadan oylesine yasadim. Inan cok pismanim. Surec uzamasindan kastim buydu. Cabalamadim bile ben. Ama yine zorlu sureclerden geciyorum bu sefer ayni hataya dusmemek icin elimden geleni yapiyorum. Icimden gelmese de bir cok sey. Suanda sinavlarin onceligin atlat su sinavlari sonrasinda devam et etmek istersen bunalima. Ilaclar icin 2 hafta erken yavas yavas gosteriyor zaten etkisini. Umuyorum en kisa surede toparlarsin kendini. Herseyi Allaha havale et yoluna bak.
:) çok severim. Ama öğrenci apartinda kalıyorum burda izin vermiyorlar.
Yaşım genç, aile yapısı olarak da sevgi dolu bir ailede büyüdüm Allaha şükür. Bu nedenle yapılan haksızlıklar ağır geldi belki de bana. Umarım bundan sonra iyi olur herşey.Evet anlıyorum ama hayatta daha çok haksızlıkla karşılaşacaksınız bunlar başlangıç hele ki biz kadınlar güçlü durmak zorundayız . Siz güçlü olursanïz size haksızlık yapanlar yenilgiye uğrar . Siz sabah erken kalkın sokaga çıkın yürüyüş yapın sokakta gördügünüz insanlara günaydïn deyin . Kedi , köpek sevin emin olun çok kısa sürede kendinize gelirsiniz . Boşverin size haksızlık yapanları onlarında zamanı gelecektir inanın .
Çok amin :) aslında biliyorum öyle olduğunu yaşadıkça gördüm ki o ve ailesi bize uygun değillerdi. Biz yürekten sevmisken onları onlar içten pazarlikliydi. Belki de kuskunlugum bu yüzden. Insan kalbinin ekmeğini yer derler. Ben hep sevdim hep düşündüm neticede gördüğüm muamele öyle acitti ki canımı.Tabiki yasiyor.gercekten seven yasiyor.ama inan bana bugün olmadığı icin üzüldüğün şeye ilerde iyiki olmamış diye şükür edersin.Unutma ki Allah bizi bizden bile daha iyi taniyor.ayrilman daha hayirliymis demekki.Arkadasini kirma dışarı cikalim dedigi zaman bi gayret et cik disari gez toz.alisveris yap.yuksek sesle hareketli muzik dinle(mezdeke oryantel bile olur) kuafore mutlaka git.karsina seni hak eden hayirli biri ciktiginda bugunlerini gülümseyerek hatirlayacaksin canim
Atlattim tabi ki hic aci bile vermiyor o süreç sadece giden zamanima üzüldüm dedim degmezmis. Yalnız o donemde de evden kendimi disari attim bir sekilde. Once bir kursa gittim. Kurs ortaminda arkadaslar edindim. Sonrasinda is buldum. Is hayati ve yogunlugu iyi geldi. Cabalamayinca gercekten sadece gunlerimiz gidiyor. Bos durunca surekli dusunuyor insan çünkü.Atlattiniz inşallah?
Insallah, elimden başka bişey gelmiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?