Şeker Orucu Hedef:21

Merhaba kızlar bugün 7. Günüm çok şükür güzel geçiyor. Bazen inanılmaz derecede Can'ım tatlı ya da dondurma istiyor ama şimdilik kendimi frenliyorum. Yalnız başka bir konu var bu sefer de yemek yemeğe çok düştüm, eskisinden fazla yiyorum. Bir de çokça meyve yemeye başladım. Bu durumda şeker orucunun amacı dışına mı çıkmış oluyorum. Sizde durumlar nedr

Kızlar beni de aranıza kabul edin lütfen ; )
Ben bugun başlıyorum hayırlısıyla ve kendi listemden ekmeği, meyveyi ve sütü de çıkarıyorum
süt iştahımı acıyor meyve ye ye doyma hissi vermiyor ekmek zaten dünyanın en gereksiz besini bence
çok pis karatayciydim 2.5 yıldır son 1.5 aydır cozuttum artık dur deme vakti geldi
kk motivasyon konusunda 10 numara bir de grup psikolojisi varya burada birilerine rapor veriyorsun
haydi hayırlısı herkese sevgiler

Kızlar uludağ şekersiz limonata hakkında ne düşünüyorsunuz ben normalde limonata içmem bana çok şekerli gelir ama bu böyle ekşi ekşi ramazandan beri içiyorum gazlı içecekten iyidir diye düşünüyorum

Hazır gıda, içinde sadece bildiğimiz şeker değil de tatlandırıcı ve daha birsürü katkı maddesi var.. Şeker orucuna uygun değil

Hoşgeldinn.. Bugünü tamamladığında listeye ismini ekleyip 1. Gün yazarsın, başarılar şimdiden :)

Hazır gıda, içinde sadece bildiğimiz şeker değil de tatlandırıcı ve daha birsürü katkı maddesi var.. Şeker orucuna uygun değil
Tamam teşekkürler
Şunuda sorayım diyabetik ürünler var tatlandırıcılı onlar şeker hastaları için o ürunlerde zararlı olamaz heralde

merhaba herkese cok kotu zamanlardan geciyoruz ben ankara da oldugum icin tüm siddetiyle hissettim olanları giremedim kusura bakmayın

Bu 10 günlük süreçte nefsimle çarpışıp durdum. Bir gün 10 gram çikolata yedim. Bir gün şekersiz limonata içtim. Bir günde tahinli çörek yedim. Ama dün un kurabiyesi ve eklerin karşısında dik durmayı başardım. Spor yapabilsem çok iyi olcak ama bu sıralar çok yoğun çalışıyorum. 11 gün daha sık dişini ve sonra tatlı isteğin daha az olacak diye motive ediyorum kendimi. Sigara gibi birşey bu da... Kurtulmak ne zor hele de başkası karşında yerken... İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…