- Konu Sahibi incesaz3506
-
Canım çok sıkkın kızlar hafta sonu bozdum orucu sonra toparlayamadım bugün tekrar başladım 1. Günden başlıcam
10. gün.. zorlanıyorum bugün.. olmak istediğim kilo ve fiziğe odaklanmaya çalışıyorum..
10. gün.. zorlanıyorum bugün.. olmak istediğim kilo ve fiziğe odaklanmaya çalışıyorum..
Dün yeşil çay- soda- limon kürüne başladım. Umarım tartı da ve ölçülerimde değişim görürüm. Sizlerde durumlar nasıl?
Kötü olunca 1-2 ceviz 3 5 kavrulmamis badem ve 2 bardak su cok iyi geliyor tok hissediyor insan
Ilk hafta iki kilo verdim ama 1i ödemsir kesin. Hic bir fark göremiyorum kendimde. Ölçülerimi de almamistim. 14. Gun tekrar tartilacagim.
O kadar dikkat ediyorsan büyük ihtimal odemdendir. Bol su icip ve odem azaltan yiyecekler yemelisin. Lifli gidalar, meyve ve koyu yesil sebzeler. Maydanoz vucuttaki siviyi atmaya yardimci olur. Yarim demet maydanoz yiyebilirsin kahvaltıda. Maydanoz kürü de olabilir diye biliyorum ( maydanoz suyu değil). Lifli gıda bakımından yulaf çok iyi yiyebiliyorsan. Cok da tok tutuyor.
Denemişsindir belki de yazayim dedim :)
Bol su içmeye çalışıyorum ama meyve ve yeşillik az tüketiyorum. Daha çok domates ve salatalık yiyorum :) Önerilerin için teşekkürler. Bugün adet bitimimin 2.günü ödemde vardır hala umarım yarın sabah 58 çıkarım tartıda ki motivasyon olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?