Şeker Orucu Hedef:21

Kizlar ben de ilk bes gün cepte. Kendimi iyi taniyorum. 6. gün ama hafta sonuna denk geldigi icin insallah sacmaliklar yapmam. Bir de 7. gün pazar'i atlatirsam sonra 5 gün (is günü cünkü) yine rahatim.
Son haftalarda her pazar ailemle yemege cikip ardindan bir dondurma sefasi yapiyorduk. Bu Pazar cok iradeli olmam lazim..

Yukarıda çoğu bitti yazdım ama aslında ben 21 günü uzatmayı düşünüyorum.. 5 ağustosta ailemin yanına gidicem, onların yanına gidene kadar devam etmek istiyorum.. Yani 26 gün olacak sanırım.. Ancak gelin görün ki zorlanmaya başladım artık.. Umarım yarın daha iyi hissederim, acıkmam.. Canım tatlı istemiyor, bağımlısıydım aslında ama acıkıyorum.. Çünkü sadece şeker orucu yapmıyorum yediklerimi de azalttım baya..

Ben de su an cok acim canim ama olsun az sonra uyumaya gidecegim nasil olsa, sonra sabah mis kahvalti beni bekler

Bugün de şeker yemeden geçti çok şükür. Sabah tartıda 58.9 çıktım. Dün eksik dua ettim herhalde. 58i göreyim tartıda ki motive olayım dedim. 59dum 58.9 olmuşum :, ( Yeşil Çaylı kürü de yapıyorum ya umutluyum. İyi geceler herkese...

Peehh pazar 55.1'dim, bugün 55.9.. Bozacak bi şey yemedim ki, ödemdir herhalde dimiii

Kızlar bu arada bende hm diet hem seker orucu seklinde ilerliyorum fakat o kadar cok kilo verdimki artik kilo vermem durdu hatta cok dikkat etmeme ragmen bugün+200 gr gördüm tartida varmidir bu duraklamayi kirmanin bi yolu bol su da iciyorum ama olmuyo vücut resmen kilitledi kendini.emzirdigim icin bitki cayi ve kür de yapmiyorum

Vucüt kendini toparlıyor,onarıyor.yeni bedwne alışması için zamana ihtiyaç.var.sağlıklı beslenmeye devam edip sabırlı olun.

Aman Allah'ım 58ler 55 ler ben şekersiz ilk günümde 83 ü gördüm Diimde Moral olsunn beteri de war ( aslında dünde hiç şekerli bişey tüketmedim ekmek falanda ama akşam patates yedim içinde nişasta olduğunu unuttum oyüzden bugün 1, gün we başarılı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…