- Konu Sahibi incesaz3506
-
canim hos geldin sen de katil aramizaKizlar iyi akşamıat benidr araniza alin.1.66 boyunda ve 63kiloyum.62 idim.1kiloyu 1haftada aldim.yarin itibarile bende başliyorum şeker orucuna
Ben de su an cok acim canimYukarıda çoğu bitti yazdım ama aslında ben 21 günü uzatmayı düşünüyorum.. 5 ağustosta ailemin yanına gidicem, onların yanına gidene kadar devam etmek istiyorum.. Yani 26 gün olacak sanırım.. Ancak gelin görün ki zorlanmaya başladım artık.. Umarım yarın daha iyi hissederim, acıkmam.. Canım tatlı istemiyor, bağımlısıydım aslında ama acıkıyorum.. Çünkü sadece şeker orucu yapmıyorum yediklerimi de azalttım baya..
Vucüt kendini toparlıyor,onarıyor.yeni bedwne alışması için zamana ihtiyaç.var.sağlıklı beslenmeye devam edip sabırlı olun.Kızlar bu arada bende hm diet hem seker orucu seklinde ilerliyorum fakat o kadar cok kilo verdimki artik kilo vermem durdu hatta cok dikkat etmeme ragmen bugün+200 gr gördüm tartida varmidir bu duraklamayi kirmanin bi yolu bol su da iciyorum ama olmuyo vücut resmen kilitledi kendini.emzirdigim icin bitki cayi ve kür de yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?