Şeker Orucu Hedef:21

Merhabalar :) ben tatlıya aşırı düşkün değilim, arada canım ister tabi ama kuru pasta, pasta, çikolata çok tüketmem. Sütlü tatlıları severim ama arada yerim onları da yoksa her gün yiyebilirim çayı kahveyi şekersiz içerim. O yüzden çok zorlanmam diye umuyorum ama bugün yediklerimi sayayım:

Sabah:
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Ceviz fındık

Öğle:
Şekersiz sert kahve
İki yudum buzlu (sanırım şekerli) içecek (cafeden ikram ettiler yoksa içmicektim )
100 gr peynir (of çok seviyorum)

Akşam:
Bir kase çorba
Birkaç kaşık etli fasülye
Maydanoz marul
Şekersiz bitki çayı

İşte bu kadar. Ben de bugün bu diyete başlamış sayılır mıyım? :)

evet başlamışsın canım, hoşgeldin..

Yediklerime dikkat etsem de şekeri hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum. Beni de alın aranızaaa Şuana kadar sadece sade türk kahvesi, 50 gr peynir, 4 zeytin ve tost yedim

Bugünden başlamış olayım ben de

kızlarrrrrr benide alın aranıza bende tam bi tatlı manyağıyım şimdedin 2 çikolata bi tanede baklava yuttum ((
Yediklerime dikkat etsem de şekeri hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum. Beni de alın aranızaaa Şuana kadar sadece sade türk kahvesi, 50 gr peynir, 4 zeytin ve tost yedim

Bugünden başlamış olayım ben de

hoşgeldiniz kızlar.. 1. günü tamamlayınca listeye adınızı ekleyip 1. gün yazın.. ne yiyip içeceğimiz 1. mesajda yazıyor.. başarılar, hoşgeldiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…