Şeker Orucu Hedef:21

24 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Elisya 2. Gün
N nesevenezaket 2. Gün
Feministka 2. Gün

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

Hala 3 kişi miyiizz.. kızlar neden bize katılmıyorsunuz, neden şekeri bırakmıyorsunuz.. zor mu zannediyorsunuz.. çooook kolay.. ben günde 2 paket çikolata bitiren insandım, bisküvi en sevdiğim yiyeceklerden biriydi.. hala seviyorum onları ama hiç aramıyorum yani.. meyve yetiyor.. aslında her şeykafada bitiyor.. gelin buralar şenlensin

25 AĞUSTOS PERŞEMBE

Elisya
N nesevenezaket 3. Gün
Feministka 3. Gün

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

kizlar ya beni de motive edin anlamsiz bir korku var içimde birakirsam daha fazla saldiririm diye korkuyorum duygusal aclik haf safhada bende (

Gel canım, beraber başlayalım. Ben de 3 günü bitirdim şekersiz, ama dünü tamamlayamadım. Bugün yeniden başlıyorum, eşlik et bana istersen, 21 günü beraber tamamlamış oluruz. Birçoğumuzun sorunu duygusal açlık zaten, ama birkaç gün yemeyince vücut alışıyor, biliyorsun daha önce senin topic'inde birlikte şekersiz 21 günü tamamlamıştık, ne güzel günlerdi.

aynen canim ne guzel gunlerdi ya simdi kendimi hic güçlü hissetmiyorum :*

bugun yedim ben ama yarin başlarim inşallah beraber ilerleriz..

kizlar ya beni de motive edin anlamsiz bir korku var içimde birakirsam daha fazla saldiririm diye korkuyorum duygusal aclik haf safhada bende (

Bende de öyle, ya hep ya hiççiyim ama ne kadar uzak dursak kar.. Katıl sen de bize

Bende de öyle, ya hep ya hiççiyim ama ne kadar uzak dursak kar.. Katıl sen de bize

Doğru söylüyorsun, bugün tekrardan başlayacağım, moral verdin sağol canım. İyi sen, tek kumpirle kalabilmişsin, işte ben böyle bir şeyle başlayınca arkasını feci getiriyorum. Yeme bozukluğu işte ya, bir türlü çözemedim şu sorunu. Tamam anoreksiya veya blumia değilim ama, sonuçta bu da bir tür yeme bozukluğu. Yemiyorum yemiyorum, sonra bir atakla yüzlerce kalori alıyorum.

Aslında uzun zamandır bu atakları durdurabiliyordum, tetiklere karşı farkındalığım epey artmıştı. Dün ne yaptıysam atlatamadım ve korkmaya başladım, tekrar başa mı dönüyorum diye?

Sorma, ben de pek iyi değilim aslında. Havalar birden serinledi ya, sanırım vücudum sarsıldı, iradem nereye kaybolduysa bulamıyorum.

ya hep ya hicciysek tamam 21 gün hicci olalim...

vucudumun daha fazla yipranmasini istemiyorum..

bu son yarin baslangici.

yarin baslangic ve 9 ay surecek.hedef 1 haziran günlük başlığimdaki gibi :)

bendede yeme bozuklugu var.Bir sey yiyip bozduysam onu da yemeliyim digerini de yemeliyim hepsini yemeliyim yarin yenideb baslarim nasil olsa ve yarin oluyor yine ayni döngü yipranann bir vucut?

canim napalim senle ben ayni durumdayiz destek olalim birbirimize nolur. .

Aynen canım, işte ben de böyleyim, dün karnım o kadar şişmişti ki, sağ tarafıma yatamadım bile, sol tarafıma yatabiliyordum sadece. Yazık bize ya, hem psikolojimize hem vücudumuza. Kendimize eziyet ediyoruz, başka bir şey değil.

Destek olalım canım, zaten kilo vermekten ziyade bu sorunu çözmeliyiz kesinlikle. Yoksa kilolar alınıp, alınıp veriliyor, yıllardır olduğu gibi.

aynen canim sorun kilo degil psikoloji artik..

kendini tanitir misin kilo gecmisi boy filan

C cranial N nesevenezaket kızlar resmen beni anlatmışsınız ya.. Ben çok araştırdım bu sorunu, bu da bi yeme bozukluğu ama anoreksiya ya da blumia gibi değil bence.. Bi adı yok.. Bi araştırma yok hakkında sanırım.. Ya açlıktan midem bulanır, kendime o kadar eziyet çektiririm, ya da tok bile olsam sırf diyeti bozdum diye midem bulanana kadar yerim.. Hatta bundan 4-5 sene önce o kadar yiyordum ki her gece mide bulantısıyla uyanıp yediklerimi çıkarıyorum.. Bu blumia değil çünkü isteywrek yapmıyodum, mide almıyodu.. Şimdi biraz daha iyiyim.. Ama bozarsam gerçekten devamı geliyor, bozmadan çok aç da kalmadan devam ediyorum bakalım..

Boy: 1.63
Kilo: 50,600

22.08.2016 Pazartesi günü yukarıdaki kilodaydım. Bunun üzerine, pazartesi ve cuma günü (2 gün) kaçamağım oldu, henüz tartılmadım, 1 hafta filan da tartılmam sanırım.

Oldum olası minyon yapılıyım, yalnız kilo ile ilgili hep bir problemim vardı, pek çok Türk kadını gibi. Ama bu birkaç kiloluk farklardan ibaretti. Birkaç kilo alırdım, 2-3 haftalık diyetlerle verirdim, yeme bozukluğum yoktu. Mesela diyetteyken, canım kaşarlı pide isterdi, yerdim diyeti bozardım. Ama sonrasında, senin de dediğin gibi, üzerine şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim gibi tıkınırcasına yeme durumları oluşmazdı. Bu tip yeme bozukluğu, son birkaç yıldır başladı. Hâttâ bugün düşündüm, bu bende ne zaman başladı diye, çıkış noktasını bulamadım.

Bu kış, ilk defa 62'li kilolara çıktım ve yeme bozukluğum da tavan yaptı. Bunun üzerine okumaya araştırmaya başladım, takip ettiğim instagram hesapları vardı, gerçekten de çok faydasını gördüm. Yeme ataklarımı oldukça kontrol altına almıştım. Ama bu haftaki 2 gün içimden o bildik canavar çıktı yine ve korktum açıkçası, tekrar o alışkanlık döngüsüne gireceğim diye. Şimdi tekrar o mutsuz ve çaresiz ruh haline bürünmüş durumdayım. Şu saate kadar iyi gittim, tek tek gün saymalar başladı yine diye üzülüyorum da bir taraftan, işte böyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…