- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
kizlar ya beni de motive edin anlamsiz bir korku var içimde birakirsam daha fazla saldiririm diye korkuyorum duygusal aclik haf safhada bende(
aynen canim ne guzel gunlerdi ya simdi kendimi hic güçlü hissetmiyorum :*Gel canım, beraber başlayalım. Ben de 3 günü bitirdim şekersiz, ama dünü tamamlayamadım. Bugün yeniden başlıyorum, eşlik et bana istersen, 21 günü beraber tamamlamış oluruz. Birçoğumuzun sorunu duygusal açlık zaten, ama birkaç gün yemeyince vücut alışıyor, biliyorsun daha önce senin topic'inde birlikte şekersiz 21 günü tamamlamıştık, ne güzel günlerdi.
aynen canim ne guzel gunlerdi ya simdi kendimi hic güçlü hissetmiyorum :*
bugun yedim ben ama yarin başlarim inşallah beraber ilerleriz..
Elisya ve Feministka , dün kötü bir gün geçirdim, bugün yeniden başlıyorum. 21 günü sizinle tamamlamayı çok istiyordum ama olmadı . Sizden 4 gün geriden geleceğim maalesef.
Olsun canım ne olucak ki.. Ben de dün kumpir yedim mesela, tatlı değil ama baya kalorili.. Ama üzülme dengeleriz, amaç zaten 21 gün yapıp sonra yeniden tatlıya saldırmak değil ki bu sistemi yavaş yavaş hayatımıza geçirmek.. 21 gün sembolik bi sayı aslında.. Arada öyle şeyler olur..
3 gün şekerden korudun vücudunu, bu da güzel bi şey.. Bugün tekrar başlarsın takma:)
kizlar ya beni de motive edin anlamsiz bir korku var içimde birakirsam daha fazla saldiririm diye korkuyorum duygusal aclik haf safhada bende(
Bende de öyle, ya hep ya hiççiyim ama ne kadar uzak dursak kar.. Katıl sen de bize
Sorma, ben de pek iyi değilim aslında. Havalar birden serinledi ya, sanırım vücudum sarsıldı, iradem nereye kaybolduysa bulamıyorum.
ya hep ya hicciysek tamam 21 gün hicci olalim...Bende de öyle, ya hep ya hiççiyim ama ne kadar uzak dursak kar.. Katıl sen de bize
bendede yeme bozuklugu var.Bir sey yiyip bozduysam onu da yemeliyim digerini de yemeliyim hepsini yemeliyim yarin yenideb baslarim nasil olsa ve yarin oluyor yine ayni döngü yipranann bir vucut?Doğru söylüyorsun, bugün tekrardan başlayacağım, moral verdin sağol canım. İyi sen, tek kumpirle kalabilmişsin, işte ben böyle bir şeyle başlayınca arkasını feci getiriyorum. Yeme bozukluğu işte ya, bir türlü çözemedim şu sorunu. Tamam anoreksiya veya blumia değilim ama, sonuçta bu da bir tür yeme bozukluğu. Yemiyorum yemiyorum, sonra bir atakla yüzlerce kalori alıyorum.
Aslında uzun zamandır bu atakları durdurabiliyordum, tetiklere karşı farkındalığım epey artmıştı. Dün ne yaptıysam atlatamadım ve korkmaya başladım, tekrar başa mı dönüyorum diye?
aynen canim sorun kilo degil psikoloji artik..Aynen canım, işte ben de böyleyim, dün karnım o kadar şişmişti ki, sağ tarafıma yatamadım bile, sol tarafıma yatabiliyordum sadece. Yazık bize ya, hem psikolojimize hem vücudumuza. Kendimize eziyet ediyoruz, başka bir şey değil.
Destek olalım canım, zaten kilo vermekten ziyade bu sorunu çözmeliyiz kesinlikle. Yoksa kilolar alınıp, alınıp veriliyor, yıllardır olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?