Şeker Orucu Hedef:21

Selam kizlar :) seker orucu süper birsey yaa tatli seyler yiyemiyorum onceden cok sevdiğim şeyler nasıl tatlı geliyor anlatamam. Bir iki tadına bakayım dedim deneme amaçlı yoksa daha birakmadim seker orucunu 30. günüm bugün. Borek pide gibi tuzlulardan tadina baktigim oldu 2 3 kere onun haricinde yani. En baştan diyet de yapsaydim keske. 3 4 kilo olmuştur yinede 3 haftada. Diyet yapadim pek sonuçta cok normal sadece şekeri bırakınca giden kilo. Hep evdeyim bide hareket ettigim yok doğru düzgün hep bilgisayar basinda.

Gerci ilk amacım sekerden uzaklaşmakti. Yaninda diyet spor yapan daha çok kilo verir. Bu hafta diyete başladım doğru düzgün kendimce. 40 gün tamamlaninca kac kilo olacak bakalım. Incelediğim ve göbeğimin biraz küçüldugu kesin kilomu bilmesem de.

Yeni başlayanlar için yazayım dedim. Gerçekten tatli isteği kayboluyor yani bende öyle oldu. Kişiye gore degisebilir de. Ve önceden yiyebildiginiz hersey cok fazla tatli geliyor. En azından bunun için yapın cok da zor değil

Kızlar yarın yeniden başlamak istiyorum ama başlığımız çok sessiz kalmış.. Devam edenler? Katılmak isteyenlerr? Yeniden liste oluşturmalıyız bence..

Merhaba

Bende şekeri bırakmak istiyorum. Ama tatlıyı nasıl seviyorum bilseniz sağlıksız olduğunun da bir o kadar farkındayım. 28yaşındayım, 60kiloyum. Aslında ekim 2015te 55kiloydum. Evlendim ve kilo aldım

Bu kilolar yerleşsin istemiyorum hem şekeri bırakayım hem zayıflayayım istiyorum.

Bu şekilde kilo verebildiniz mi? Nasıl gidiyor uygulanabiliyor mu ?

Sağlık için şekeri bırakmak istiyorum. Aileden de diyabete yatkınlığım söz konusu. İlerde hasta olup hiç yememektense şimdi bırakıp veya azaltıp en azından tadabilmek istiyorum.

Bugün başladım sayıyorum kendimi

Kızlar allah sabır versin valla ben tatlı olmadan depresyona girerim herhalde

Hadi hayırlı olsun bakalım listeye eklersin kendini bende gidebildiği yere kadar yapmayı planlıyorum bozsam da ertesi gün devam edecem 21 günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…