- Konu Sahibi incesaz3506
-
çok güzel.. tam benim belirlediğim kurallargüzel sonuçlar alma umuduyla..
Birlikte başlayalım tekrar dan
İyi akşamlar kızlar
saymayı bıraktım ama şeker orucuna devam ediyorum
Tatile gittim geldim kahveyide ondan beri sütsüz içmeye yeniden alıştım
Aldığım 5 kg ın 3 ünü de verdim
sık tartılmayı bıraktım kilonun ne olduğunu bilmeyince insan daha dikkatli yiyor tartıya çıkınca ben o gün Allah yemeğe saldırıyorum nedense ..
Sevgiler herkese
Selam kizlar :) seker orucu süper birsey yaa tatli seyler yiyemiyorumonceden cok sevdiğim şeyler nasıl tatlı geliyor anlatamam. Bir iki tadına bakayım dedim deneme amaçlı yoksa daha birakmadim seker orucunu 30. günüm bugün. Borek pide gibi tuzlulardan tadina baktigim oldu 2 3 kere onun haricinde yani. En baştan diyet de yapsaydim keske. 3 4 kilo olmuştur yinede 3 haftada. Diyet yapadim pek sonuçta cok normal sadece şekeri bırakınca giden kilo. Hep evdeyim bide hareket ettigim yok doğru düzgün hep bilgisayar basinda.
Gerci ilk amacım sekerden uzaklaşmakti. Yaninda diyet spor yapan daha çok kilo verir. Bu hafta diyete başladım doğru düzgün kendimce. 40 gün tamamlaninca kac kilo olacak bakalım. Incelediğim ve göbeğimin biraz küçüldugu kesin kilomu bilmesem de.
Yeni başlayanlar için yazayım dedim. Gerçekten tatli isteği kayboluyor yani bende öyle oldu. Kişiye gore degisebilir de. Ve önceden yiyebildiginiz hersey cok fazla tatli geliyor. En azından bunun için yapın cok da zor değil
kızlaar süpersiniz, çok sevindim.. ben bugün başladım bugün bittiğinde eski listemizdeki gibi "elisya 1. gün" şeklinde yeni liste oluşturucam.. siz bugün mü başladınız yarın mı başlarsınız.. umarım bisürü katılan olur, önceki listedeki arkadaşlar geri gelir.. birlikte gerçekten çok daha motive edici oluyor..
30 gün süper ya tebrikler, ben 25te mi nebırakmıştım.. hala devam ediyor musun.. geri gelsene başlığımızaa :)) yeni liste oluşturalım:)
MerhabaElisya , ben de bugün başladım. Yeni liste fikri harika. Geçen sefer burası sayesinde motive olmuştuk ne güzel, hadi yeniden başlayalım .
Bugün 1 çay kaşığı pekmez yedim sayılır mi acaba
Yaa o degil de tartı bozulmus ya da pilinden bilmiyorum yarim yarim gösteriyor rakamlari ama inşallah yanlıştır. Uzun süredir az yiyorum. Biraz egzersiz de yaptim. Bide o deli gibi tatli çikolata pasta kek börek yedigim günlerin ardından 5 kilo vermem lazımdı. Ama 1kilo gitmiş görünüyorşoka girdim. Halbuki biraz da olsa incelme var.
yaa gerçekten çok mutlu oldum, yalnız kaldım sanıyordum.. tekrar hoşgeldik o zaman hepimiz..
Feministka bence pekmez yediğini unut ve bugünü ilk günün say..bi daha yemezsin nolucak ki hem pekmez doğal bence
Nasıl gidiyor şekersizlik? Ben bugün çok zorlanıyorum, havalar serinlediği için mi acaba? Gözümün önünden film şeridi gibi çeşit çeşit tatlı geçiyor . Ama yılgınlık yok, direniş var , dayanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?