Şeker Orucu Hedef:21

İyi akşamlar kızlar
saymayı bıraktım ama şeker orucuna devam ediyorum
Tatile gittim geldim kahveyide ondan beri sütsüz içmeye yeniden alıştım
Aldığım 5 kg ın 3 ünü de verdim
sık tartılmayı bıraktım kilonun ne olduğunu bilmeyince insan daha dikkatli yiyor tartıya çıkınca ben o gün Allah yemeğe saldırıyorum nedense ..

Sevgiler herkese

çok güzel.. tam benim belirlediğim kurallar güzel sonuçlar alma umuduyla..
Birlikte başlayalım tekrar dan

kızlaar süpersiniz, çok sevindim.. ben bugün başladım bugün bittiğinde eski listemizdeki gibi "elisya 1. gün" şeklinde yeni liste oluşturucam.. siz bugün mü başladınız yarın mı başlarsınız.. umarım bisürü katılan olur, önceki listedeki arkadaşlar geri gelir.. birlikte gerçekten çok daha motive edici oluyor..

cerulean nerelerdesin hala devam ediyor musun, bıraktıysan tekrar başlamak ister misin, daha önce başarmıştık umarım geri dönersin :)))

30 gün süper ya tebrikler, ben 25te mi nebırakmıştım.. hala devam ediyor musun.. geri gelsene başlığımızaa :)) yeni liste oluşturalım:)

Merhaba Elisya , ben de bugün başladım. Yeni liste fikri harika. Geçen sefer burası sayesinde motive olmuştuk ne güzel, hadi yeniden başlayalım .

30 gün süper ya tebrikler, ben 25te mi nebırakmıştım.. hala devam ediyor musun.. geri gelsene başlığımızaa :)) yeni liste oluşturalım:)

40ta bıraktım :) 40. Gün 1 Tulumba dun de 1 baklava yedim cok tatli geldiler ama bu günlerde canim sıkkın diye tekrar tatliya başlama korkum var. her ne kadar yeyince rahatsiz etse de artik bi başlasam gerisi gelir yine sanki ben de katilayim madem yine

Bugün 1 çay kaşığı pekmez yedim sayılır mi acaba

Yaa o degil de tartı bozulmus ya da pilinden bilmiyorum yarim yarim gösteriyor rakamlari ama inşallah yanlıştır. Uzun süredir az yiyorum. Biraz egzersiz de yaptim. Bide o deli gibi tatli çikolata pasta kek börek yedigim günlerin ardından 5 kilo vermem lazımdı. Ama 1kilo gitmiş görünüyor şoka girdim. Halbuki biraz da olsa incelme var.

Merhaba Elisya , ben de bugün başladım. Yeni liste fikri harika. Geçen sefer burası sayesinde motive olmuştuk ne güzel, hadi yeniden başlayalım .

yaa gerçekten çok mutlu oldum, yalnız kaldım sanıyordum.. tekrar hoşgeldik o zaman hepimiz..
Feministka bence pekmez yediğini unut ve bugünü ilk günün say..bi daha yemezsin nolucak ki hem pekmez doğal bence

23 AĞUSTOS SALI

Elisya
N nesevenezaket 1. GÜN BİTTİ
Feministka

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

LİSTEMİZİN İLK GÜNÜ HAYIRLI UĞURLU OLSUN, GÜNLER SU GİBİ AKSIN İNŞALLAH!

Nasıl gidiyor şekersizlik? Ben bugün çok zorlanıyorum, havalar serinlediği için mi acaba? Gözümün önünden film şeridi gibi çeşit çeşit tatlı geçiyor . Ama yılgınlık yok, direniş var , dayanacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…