- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Maşallah sana Can'ımSelam herkese. Benim yarın 1. günüm olsun. Bugünde dikkat ederim ama bir dilim yani 30 gram baklava yedim. Onun dışında şekerli şeyler yemeyeceğim. Yinede bunu yediğim için yarını başlangıç yapayım. Bunun yanında kalori diyeti de yapıyorum ben. Günlük maksimum 1400 kaloriBu 2. ayım. Geçen ay 3 kilo verdim.
Maşallah sana Can'ımçok güzel kilo vermişsin gerisi gelir merak etme
Tabi Canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar,
bende katılmak istiyorum yeni gördüm topiği, bu saate kadar şekerli bişi yemedim ama az pilav yedim benide ekleyin listenize lütfen. 1 ay 1 haftadan beri diyet yapıyorum 5 kilo verdim yarın ayran detoksu yapıcam şekeri zaten yemiyordum ama pilavı düşünemedim.
canim liste olusturalim mi katilanlarin listesiniTabi Canım hoşgeldin aramıza
Olur Can'ım oluşturalımcanim liste olusturalim mi katilanlarin listesini
katilmak isteyenler mesajimi alintilayabilir mi arkadaşlarOlur Can'ım oluşturalım
katilmak isteyenler mesajimi alintilayabilir mi arkadaşlar
Verirsin Can'ım merak etme devamlı tartılma olur mu vücudumuz belli bir sure direniyor hem kilon benim başlangıç kilomdan az biliyor musun hemen vermeye başlarsın
Ben de varim ama bugün asitli icecek icmistim o yüzden baslangic yarin benim icin :)katilmak isteyenler mesajimi alintilayabilir mi arkadaşlar
Ben de katılabilirim, bugün hiç şekerli birşey tüketmedim.
Benim boyum 1.62 cm 98 kg dan 77 kg düştüm CanımHaftada bir tartilmak istiyorum ama tarilmadan duramiyorum. Anca evde tartim olmazsa durabilirim o zaman da kafayi bozarim herhalde
Benim baslangic kilom 87.5 aslinda. Bir yil önce ciddi derecede kilo alinca baslamistim. Sadece 6 kilo vermis durumdayim su an. Gerisi de gelir ama cok yavas verdim. Bir düzen olusturmaya calisiyorum simdi. Eski diyetisyenimin verdigi listeleri uygulamaya calisacam. Onlara uydugumda haftada bir kilo gidiyordu ama kontrol eden olmayinca sunu yesem ayni sey bunu yesem bir sey olmaz derken uyamiyorsun. Sen kac kilodan düstün ve boyun kac?
Ben de varim ama bugün asitli icecek icmistim o yüzden baslangic yarin benim icin :)
Yarından itibaren yazarsın ve dikkat edersin Can'ım katıl aramıza vakit kaybetmeBen de katılabilirim, bugün hiç şekerli birşey tüketmedim.
Ama şu form mısır patlağından yedim paketli gıda çok az gluten içeriyoronu saymayalım yaa olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?