- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Evet grup halinde olunca çok daha iyi oluyor hepimiz başaracağız inşallahcanim benim hosgeldin Teşekkürler iyi dileklerin için kac kilo oldun en son?
gerçekten bu oruçlar cok iyi oluyor özellikle grup halinde olunca.
birileri yapıyorsa ben de yapabilirim diyorsun.
hepimize basarilar insallah
canim bunu dün icin yazdiysan bastaki tarihi degistir
canim masallah baya kilo vermissin bize bahseder misin biraz nasil beslendiginden neler yaptigindan
canim bunu dün icin yazdiysan bastaki tarihi degistir
ya da bugun icin yazdiysan aksam yazman daha iyi olur :)
masallah gayet orantili duruyorsun canim :)Dün 30 gram baklava yediğim için bugünü 1. Gün yaptım. Adetim 6 gün gecikti acayip şişkinliğim ve yeme isteğim var. Ve çok gerginim yaaa. Biran önce olsamda kurtulsam. Bu dönemde özellikle tartılmıyorum ama en son 59 kiloydum. Belim 73 cm idi. Boyum 165 cm.
hani yanlis bilgi olmasin diye dedim canim aksama kadar yemeyecegine eminsen istedigin zaman yap tabi :))Güncellemeleri akşam mı yapacağız? :)
masallah gayet orantili duruyorsun canim :)
benim de kilolarim basen kalcada toplanmış canim ya onu eritmeye uğraşıyorum ben de. ama tatli yemeyince göbeğe baya etki ediyor dogru yoldasinBenim kilo sorunum bölgesel canım. Göbek ve simitler... Hele ki şuan göbek bölgesi şişkinliğim 95 cm. Hamile gibi görünüyorum. Adet dönemi şişkinlik olur tamam da ben balon gibi oluyorum
Tatlım bende tip 2 diyabet var yani obezim birde insülin direnci vardı diyetisyen ile zor kilo verdim baktım olmuyor bende Karatay ile tanıştım karbonhidrat sıfır protein ve yağ ağırlıklı sebze ağırlıklı beslendim günde 4 saat yürüdüm 2 saat ağırlık yaptım hayatımdan hazır gıdalar,şeker,paketli ürünleri çıkardım zaten asitli içecek tüketmiyordum alerjim var yarım bardak içsem kola yada gazoz yada hazır limonata hemen Boğaz'larım şişerdi 20 iğne olmadan düzelmezdicanim masallah baya kilo vermissin bize bahseder misin biraz nasil beslendiginden neler yaptigindan
Sen mekik ve Twister yap Can'ım faydası çok olurBenim kilo sorunum bölgesel canım. Göbek ve simitler... Hele ki şuan göbek bölgesi şişkinliğim 95 cm. Hamile gibi görünüyorum. Adet dönemi şişkinlik olur tamam da ben balon gibi oluyorum
Aynen böyle oluyoruz merak etme Can'ım sende göğüsde yok sadece bel bölgesi dediğimi yaparsan incecik olurEki Görüntüle 1856400 Şuan ki şişkinliğimin fotoğrafını göndereyim. Adet dönemi sizde böyle oluyor musunuz
Sen mekik ve Twister yap Can'ım faydası çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?