Şeker Orucu Hedef:21

canim benim hosgeldin Teşekkürler iyi dileklerin için kac kilo oldun en son?

gerçekten bu oruçlar cok iyi oluyor özellikle grup halinde olunca.
birileri yapıyorsa ben de yapabilirim diyorsun.

hepimize basarilar insallah
Evet grup halinde olunca çok daha iyi oluyor hepimiz başaracağız inşallah

Dün 30 gram baklava yediğim için bugünü 1. Gün yaptım. Adetim 6 gün gecikti acayip şişkinliğim ve yeme isteğim var. Ve çok gerginim yaaa. Biran önce olsamda kurtulsam. Bu dönemde özellikle tartılmıyorum ama en son 59 kiloydum. Belim 73 cm idi. Boyum 165 cm.

masallah gayet orantili duruyorsun canim :)

Benim kilo sorunum bölgesel canım. Göbek ve simitler... Hele ki şuan göbek bölgesi şişkinliğim 95 cm. Hamile gibi görünüyorum. Adet dönemi şişkinlik olur tamam da ben balon gibi oluyorum
benim de kilolarim basen kalcada toplanmış canim ya onu eritmeye uğraşıyorum ben de. ama tatli yemeyince göbeğe baya etki ediyor dogru yoldasin

canim masallah baya kilo vermissin bize bahseder misin biraz nasil beslendiginden neler yaptigindan
Tatlım bende tip 2 diyabet var yani obezim birde insülin direnci vardı diyetisyen ile zor kilo verdim baktım olmuyor bende Karatay ile tanıştım karbonhidrat sıfır protein ve yağ ağırlıklı sebze ağırlıklı beslendim günde 4 saat yürüdüm 2 saat ağırlık yaptım hayatımdan hazır gıdalar,şeker,paketli ürünleri çıkardım zaten asitli içecek tüketmiyordum alerjim var yarım bardak içsem kola yada gazoz yada hazır limonata hemen Boğaz'larım şişerdi 20 iğne olmadan düzelmezdi

Sen mekik ve Twister yap Can'ım faydası çok olur

Teşekkürler canım twist aletim de var zaten. Arada yapıyorum ama... Mekikte çok zor geliyor ama başlayayım en iyisi. Hep başlayıp bırakıyorum. Yürüyüş, dışarda bisiklet sürmek ve ev işi yaparak kalorı harcıyorum ama bölgesel gitmiyor. Belimi inceltmeme korse çok iyi geldi onunla ilgili konuda açmıştım. Ama şu dönem sıcaklardan takmıyorum korseyi. Göğüs 91 bel 73 popo 99 ölçülerim... Simit bölgemde 88... Yağdan mı sudan mı kilo kaybettiğimi anlamak için her hafta ölçüm yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…