- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Tamamdır yarından itibaren katılacağım, yiyecek kurallarını biliyorum ancak topik kurallarımız nedir?Yarından itibaren yazarsın ve dikkat edersin Can'ım katıl aramıza vakit kaybetme
Topik kurallarımız hergün kendimizi etiketleyeceğiz Can'ım birde kendi ölçünü al bakalım 21 gün sonra Nasıl fark olucakTamamdır yarından itibaren katılacağım, yiyecek kurallarını biliyorum ancak topik kurallarımız nedir?
Tabiki tatlımBende katılabilirmiyim?
katilmak isteyenler mesajimi alintilayabilir mi arkadaşlar
Benim boyum 1.62 cm 98 kg dan 77 kg düştüm Canım
Evet aynen Can'ım özgüvenim geri geldiİyi vermişsin. Büyük fark olmuştur
Bendekatilmak isteyenler mesajimi alintilayabilir mi arkadaşlar
canim benim hosgeldin Teşekkürler iyi dileklerin için kac kilo oldun en son?Selam, ben daha önce C cranial 'ın konusunda şeker orucu yaptım, birkaç tur bitirdim. Çok iyi oluyor bu oruçlar. Bayramda az az tatlı yedim, perşembe günü tekrar şeker orucuna başladım. 2. günüm bitti. Yani sizden bir gün önde olacağım, akşam listeye kendimi eklerim. Herkese kolay gelsin, şekersiz 21 gün ve daha fazlası su gibi geçsin inşallah.
gunaydin canim benimm amin aminGünaydın kızlar herkese şekersiz bir gün dilerim
Hoşgeldin CanımSelam, ben daha önce C cranial 'ın konusunda şeker orucu yaptım, birkaç tur bitirdim. Çok iyi oluyor bu oruçlar. Bayramda az az tatlı yedim, perşembe günü tekrar şeker orucuna başladım. 2. günüm bitti. Yani sizden bir gün önde olacağım, akşam listeye kendimi eklerim. Herkese kolay gelsin, şekersiz 21 gün ve daha fazlası su gibi geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?