- Konu Sahibi incesaz3506
-
Bu iki mesaj da, dünkü en son mesajdan kopyalanmamış ama, ben yokum listede.
Evet Can'ım dediğin gibi beynimize Nasıl mesaj gönderirsek onu kabul ediyormuşİyi geceler.. Dün 22 gram kuru incir yemiştim. Bugün hiç şekerli birşey yemedim. Aklıma sadece dondurma geldi ama yemedim. Böyle devam ederse 21 günde zaten tatlı alışkanlığım değişir. Ben tatlı sevmiyorum diyorum kendi kendime. Olmak istediğiniz gibi düşünmeye zorlayınca kendinizi, zamanla istediğiniz şeye dönüşebilirsinizÖyle bir yazı okumuştum. :)
Kızlar günaydın 2 gündür bagırsak problemim var kayısı yedim tık yok bugünde kayısı suyu ve su ile karıştırıp içtim umarım faydası olur gitti bizim şeker orucu ama devam edeceğim
Kefir aklıma gelmedi Can'ım ya dünden bu yana tükettiğim kayısının haddi hesabı yok aklıma bu röntgen filmleri kullanılacağı Zaman içilen bir ilaç var o geldi onu kullanmak istiyorumGünaydınn, ikinci şekersiz kahvaltımı ettim
Normalde kahvaltım bisküvi filandı
Geçmiş olsun.. Aynı problemi ben de çok yaşadım, ara sıra hala yaşıyorum ama uzun bi süre kefir içtim, iyi geldi.. Bu aralar da konserve mısır yiyorum, içinde şeker yok.. Mısır da iyi geliyor.. Kayısıdan kuru erikten hoşaf da yapabilirsin aslında.. Annem de bu yöntemi kullanıyor..
Elisya teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Aslında çok doğruyu söylüyorsun dediğin gibi bunlar geçici çözümler malesef kefiri düzenli tüketmek lazım hazırların içinde şeker var Mıdır kefir mayası alıp kendim yapmak isterimrica ederim ne demek.. bence ilaç içme, kronik kabızlığın nedeni genelde bağırsakta probiyotik kalmaması.. ben çok uzun zaman yaşadım bunu, uzun bi süre kefir içip o probiyotikleri geri kazanmaya bak derim.. ilaçlar, form çayları geçici çözüm, kalıcı tahribat maalesef.. bana iyi gelenler; kefir, kuru erik, mısır ve sebze olan kabak oldu..
Aslında çok doğruyu söylüyorsun dediğin gibi bunlar geçici çözümler malesef kefiri düzenli tüketmek lazım hazırların içinde şeker var Mıdır kefir mayası alıp kendim yapmak isterim
Kesinlikle evde yapmak en güzeli işte vaktim olursa kefir mayası almayı düşünüyorum aktardan teşekkür ederim uzun zamandır kefir tüketmiyordum aklımıda gelmemiştiben orman meyveli filan vardı onları içiyordum canım, onlarda şeker vardır.. ama sade olan kefirde şeker olacağını sanmıyorum, tabii evde yapmak en güzeli olur..
Kesinlikle evde yapmak en güzeli işte vaktim olursa kefir mayası almayı düşünüyorum aktardan teşekkür ederim uzun zamandır kefir tüketmiyordum aklımıda gelmemişti
Tamam Can'ım deneceğim teşekkür ederimKabak da çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Akşam bol zeytinyağlı, yoğurtlu kabak yersen sabah koşa koşa wc'ye gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?