- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Harikasın canım benim dün spor yapamadım malesef ama genel olarak sorunsuz gectidün kaçamaksız geçti
akşam sporda yaptım
kaldı 20 gün
Bende kilo vermeye çalışıyorum 1 haftadır ekmek yemiyorum şeker az kullanıyorum. Bende pco var haliyle şekerde var ekmek olarak ne ekmeği tüketebilirim en azından sabahlarımerhaba arkadaşlar yine yeniden buralardayım tabiii sorun belli tekrar kilo alımı yarın sabah 7 günlük şekersiz beslenmeye başlıcam neden yedi gün derseniz kendime küçük hedefler koyup yol almak daha sonra 14 gün 21 gün diye arttırıcam yarın sabah tartılıp buraya yazıcam ona göre 7 gün sonundaki hedefimi belirlicem
Gelelim 7 hm boyunca yapacaklarıma Abur cubur asitli içecekler paketli ürünler Yok çay kahve şekersiz ekmek 2 dilim meyve 2 porsiyon olacak spor sadece yürüyüş her gün 35-40 dk yapacağım
Benimle birlikte yol almak sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyen arkadaşlar olursa sayfama beklerim bu sefer son olur inşallah
Merhaba ben çoğunlukta tam buğday tüketiyorum ama çavdar ve tahıllı ekmekte tüketebilirsin sabahları bir dilim olacak şekildeBende kilo vermeye çalışıyorum 1 haftadır ekmek yemiyorum şeker az kullanıyorum. Bende pco var haliyle şekerde var ekmek olarak ne ekmeği tüketebilirim en azından sabahları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?