• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selin

• Konu Sahibi Konu Sahibi seline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seline

Ziyaretçi
Merhaba herkese aslında bir kaç gün oldu bu forma üye olalı ama yeni gördüm burayı. Ankarada yaşıyorum bir bankada çalışıyorum 10 aylık evliyim. eşim subay ve başka bir şehirde 10 aydır eşimin yanına tayin bekliyorum. özellikle benim durumumda olan eş tayini bekleyen arkadaşlar paylaşımlarda bulunursak çok sevinirim.

Hoşgeldin canm aramıza umarım güzel vakit geçirirsin ve eşinede en kısa zamanda kavuşursunkaydirigubbakcemile2

mrb bende biraz önce üye oldum.bende 1 yıllık evliyim.benim seneye eş durumu tayini vb gibi şeyler çıkabilir.kpss ye hazırlanıyorumda

mrb bende biraz önce üye oldum.bende 1 yıllık evliyim.benim seneye eş durumu tayini vb gibi şeyler çıkabilir.kpss ye hazırlanıyorumda

İnşallah problem çıkmaz tayininde bi an evvel atanırsın.

425hosgeldin.gif
Selin

Merhaba herkese aslında bir kaç gün oldu bu forma üye olalı ama yeni gördüm burayı. Ankarada yaşıyorum bir bankada çalışıyorum 10 aylık evliyim. eşim subay ve başka bir şehirde 10 aydır eşimin yanına tayin bekliyorum. özellikle benim durumumda olan eş tayini bekleyen arkadaşlar paylaşımlarda bulunursak çok sevinirim.
hoşgeldin canm...allah mutlu mesut etsin nice 10yıllara inş...allah kavuştursun:Saruboceq:

Back
X