- Konu Sahibi kalinkaselin
-
koltuk takımını maskodan rönesans mobilyadan aldım ama aynısı salonidede var ve ist bi mağazadada gördüm heryerde adı aynı bugatti koltuk takımı minderlerin komple hepsinin kılıfı çok rahat çıkıyo ve alt kısmıda deri silinebilyo
bende boyle kılıfı cıkan bırseyler arıyorum memlekete gıttıgımde ınsallah bulabılırım kaba durmuyor dı mı odan buyuk mu ?
Çok güzel olmuş güle güle oturun. Kapının önündeki paspas bizim paspastan ya :)
aslında odam çok büyük diil ama magazada satın alırken gözüme hersey çok küçük göründü ben o odaya yemek masasınıda düşünüodum ama sığmayınca ayrı bi yemek odası yapmak zorunda kaldım benim dikkat ettim şey tekli koltukların çok yer kaplamamasıydı tek kişinin oturcağı bi koltuk bence min,imum ebatlarda olması lazım ama üçlü koltuklarım büyük yani bide ben üçlü ikili almadım ikisinide üçlü aldım bi kişi bi kişidir didim:)
maşallahgüle güle can sağlığıyla oturun evinizde çok güzel herşey
yatak örtünüzü çok beğendim bu tarz krem birşey arıyorum ama bulamadım öyle çok süslü abartılı istemiyorum bu tam bana göre markası falan varmı dır acaba rica etsem
markası çok bil,indik bişe diildi evkur benzeri bi yerden aldım tatlım bunun klozet takımıda vardı ama var die almadım öle süslü gelinlik gibi yatak örtülerini sevmiyorum bu günlük olarak kullanılcak gibi geldi hemde beyazdı hemde sawaroski gibi palıyo daha nolsun:) ama eve gidince markasına bakarım tatlım:)
mutlulukla ağız tadıyla oturun.bende salı günü düzecem evimi, evini görünce heycanlandımmobilyaların çok güzel
herşey çok güzel çocuklu biri olarak beyazda gözüm var ama pek az kullanıcam galiba evimde herşey çok güzel hayırlısı olsun güle güle oturben tv ünitenin adını soracaktım
canım Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin Evin çok güzel beyaz çok asil ve şık. özellikle berjerlerin ve kırlentlerin popart kumaş olması çok modern. yalnız naçizane bir iki öneri vermek isterim salonunda tv ünitende beyaz objeler gördüm berjerlerinde siyah tonlar var bence siyah kullanabilirdin yada kırmızı çok hoç olurdu herşeyin beyaz olmasındansa bir iki zıt renkli oble kullanmanı öneririm. Güle güle mutlu mesut oturun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?