selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

Ben,evdeki beyaz hakimiyetini çok sevdim.
Renklendirmeni tavsiye edenler olmuş.
Eğer böyle bir düşüncen varsa,turkuaz (ama firuze değil,su yeşili) yani tv ünitesinin rengi çok yakışır.
Pembe + turkuaz küçük dokunuşlar da olabilir.Tabii beyazı gölgelemeden :)

Çiçek tepe home,diğer aksesuarlar boyner.

önerilerini mutlaka değerlendircem zaten daha çok yeni bi ev 10 gün oldu kurulalı eksiklerimi renklerle tamamlamak istiorum turuncuyu sevdim

evin çok şık güle güle oturun beyaz hastası olrak bayıldım bembeyeaz tertemiz evin :) sakıncası yoksa yemek odası ve yatak odası mobilyaları nereden aldığını öğrenebilir miyim ?

evimin tüm mobilyalarını maskodan aldım rönesans mobilyadan ama aynılarını daha sonra salonidede gördüm fakat saloninin fiyatları daha yksekti

saol canım teşekkür ederim zaten sayfanın başındada yazdım avizem ve mutfak masam yok diye:) onuda ışık gözümüzü rahatsız etmesin die astık onlarda olursa inşallah daha güzel olcak:)

saol tatlım teşekkür ederim koltuklarımı maskodan aldık rönesans mobilyanın ama aynısını salonidede gördüm koltuk takımının adı her yerde aynı bugatti nette bugatti diye ararsanda çıkıyo hemen:)

o yzden aynı demekki masa sandalyelerimiz bnde rönenastan aldım cnm resim ekledim bi önceki sayfada görmüşsündir belki :) tek sıkıntım kadife olması leke zor çıkıyo bnmkilerde beyaz bankımda mürdüm buarada gle gle kullan :)

herşeyy çokk güzel harikaa ama benm nacizane fikrim şu uzun vadeli kullanılacak olan eşyaların beyaz olmasıı ne kadr doğrukii..malum çocuk olack misafirin olacak hemen kirlenr diee söledmm..yoksaa bendee bölee bii ev isterim):):

hakkaten aynı masamız sandalyemiz:) rönesanstan aldığın başka ürünler varsa ve paylaşırsan sevinirim:) ayrıca ben sandalyelerimi kadife almadım koltuğumda kaplı olan deriden aldım:) silinebiliyo yani:) ben baktığımda siyah kadife vardı ama ben istemedim kadife yazın sıcak olur die hiç silme temizleme olayını düşünmemiştim ama iyi etmişim o zman kadife almadıma

süpersin ozamn :)) bnmkide tam kadife değil ama böle parlak kadifemsi bi kumaş deri diil yani zor silinio gerçi ben silmiorm ama olsun :)) taam diğer resimleride paylaşım tatlm bu salon takımım bunuda rönesanstan aldım oturma odasının resmini bulim onuda atcam :) bnde yeni evli sayılırım 11 ay oldu :)

Eklentiler

• $309296_10150280596167632_617487631_7813838_4858290_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
canım güle güle otur.mobilyaların cok güzel ama bence biraz renk katmalısın aksesuar olarak seçtiğin çiçekleri bile gümüş rengi seçmişsin. bi banyoda pembe çiçekler gördüm çok güzel olmuş.onun gibi diğer odalarada turkuaz yada pembe mor objelerle renklendirebilirsin.

Güle güle, mutlulukla, huzurla, sevgiyle otur canım evinde, çok güzel herşeyin :) bende 11 aylık evliyim benimde eşyalarım bembeyaz, görünüş olarak çok güzel oluyor beyaz mobilya ama temizliği çok zor. Allah yardımcın olsun temizlikte sana

Kesinlikle o japon işi olmamış :)

canım evin çok güzel.tam bir gelin evi.bembeyaz.

herşeyi çok beğendim ama daha bakar bakmaz benim ilk aklıma gelen o halıların,mobilyaların,yemek masasındaki sandalyelerin nasıl temiz tutulacağı oldu?:44:

neyse temizlik için de sık sık kadın tutarsın artık.önemli olan senin beğenmen ve huzur içinde oturman.mutluluklar

mobilyaların koltukların harika. bemneyaz bi ev. sürekkli tetikte olamk zorundasın ama görünüşüne değer değilmi. yemekodası ayrı olması süper olmuş bence. salon küçük olunca yemek odasını sığdırmaya çalışıyorsun ve bu sefer tıkış tıkış oluyor. ya hiç almayacaksın yemek odası. ya da senin yaptığın gibi ayrı oda yapacaksın. iyi düşünmüşsün. banyon bana karışık geldi biraz.. zamanla orayı da düzene sokarsın. ortada o güzel zarif 3 pembe çiçekten başka bişey olmaycak şekilde hepsini bir banyo dolabı içine tık.. kendi evin değilse dolap yaptıramaycaksan portatif şık lake görünümlü dolaplar satılıyor onlardan alabilirsin...boy dolabı alırsan yer de kaplamaz. halıların süper. giriştekiaynalı bölüme de ayrıca bayıldım..yata oda takımın da yatak örtün de çok güzelmiş. o resim sanki odanın havasını bozmuş. daha naif romantik sade tonlarda bi tablo olsaydı bence daha güzel olurdu.paris sevdalısısın galiba. duvarda eyfel,kırlentlerde eyfel dikkatimi çekti.bir de mutfak dolaplarına halı uymamış cnm. oraya uygun başka bi halı al. mutfaktakini de arada koridora serersin farklılık istersen tek olarak mesela. benim naçizane fikirlerim de bunlar..bunun dışında çok beğendim.güle güle otur eşyalarını ilk gününhevesiyle sağlıkla kullanmanı dilerimmmm

mutfaga uymadını biliorum fakat bu ev kira ben beyaz eşyaya uydurmaya çalıştım gittim yerde hangi renk dolap olacağını bilemicem için ama kendi evim olursa eğer orayıda bembeyaz yapmak istiyorum:)

canım koltuk takımını çok beğendim.bende böyle bişeyler arıyorum ama illa yumuşak rahat olsun istiyorum çünkü çoğu koltuk çok sert oluyor seninkilerde rahata benziyor :)) mutlu günlerde kullanmak nasip olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…