selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

çok güzel canım evin allah agız tadıyla otumayı nasip et sin ammaa çok beyaz her yer cam nasıl temizliceksin oyy

temizlik yapmayı çok seviorum mesela toz almak kimse sevmez genelde ama ben zevk alarak yapıorum bide üstelik çalışıorum zaten ben ev hanımı olmak için yaratılmışım ama günümüz şartlarında çalışmakda gerekio:) tabi bebek olana kadar çok zorun yaşıcamı sanmıorum olduktan sonra ben evde yokken napar ne eder bilmiorum o zman bakıcam çaresine artık:)

cok güzel canım ama allah kolaylık versin zordur beyazın temizliği..benimkiler de krem ve 1 sey düşsün üzerine hemen belli oluyor..yaa afedersiniz gecen sinek kakasını yapmış uzerine nasıl da belli oluyordu ha bire elimde bez temizle babam temizle

çok güzel canım evin allah agız tadıyla otumayı nasip et sin ammaa çok beyaz her yer cam nasıl temizliceksin oyy

temizlik yapmayı çok seviorum mesela toz almak kimse sevmez genelde ama ben zevk alarak yapıorum bide üstelik çalışıorum zaten ben ev hanımı olmak için yaratılmışım ama günümüz şartlarında çalışmakda gerekio:) tabi bebek olana kadar çok zorun yaşıcamı sanmıorum olduktan sonra ben evde yokken napar ne eder bilmiorum o zman bakıcam çaresine artık:)

evin bütün olarak birbiriyle uyumunu çok beğendim...

özellikle yemek odası grubuna bayıldım.. o ne güzel sandalyeler ne güzel masa öyle:))))

cok güzel canım ama allah kolaylık versin zordur beyazın temizliği..benimkiler de krem ve 1 sey düşsün üzerine hemen belli oluyor..yaa afedersiniz gecen sinek kakasını yapmış uzerine nasıl da belli oluyordu ha bire elimde bez temizle babam temizle

herşeyin çok güzel mutlulukla kullanırsınız inşallah

evin bütün olarak birbiriyle uyumunu çok beğendim...

özellikle yemek odası grubuna bayıldım.. o ne güzel sandalyeler ne güzel masa öyle:))))

canım yatak odaıs ve yemek odası takımın muhtesemmıs bayıdlım cidden ve o taşalr fln

hem sık hem sade çok güzel secım yapmıssınız :) sadece yatak odandakı basucuna astıgın tablo uymamıs hiç

güzel soft renklerde makro çekim çiçek resmi olan bir tablo assaydım bambaska olurdu :)

ikeada var bu tip tablolar...güle güle oturun huzur mutluluk aşk eksık olmasın yuvanızdan :)

cnm çok beğendm evini allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...yalnız bişi dicem sana o sandalyelerin aynısı var bndede bankımda mürdüm rengi kadife seçtiğime bin pişman oldum keşke deri alsaydım dedim inanlmaz zor temzilenio önlemini al şimdiden cnm:) bn ilk ay şarap döktüm :)) bak bnmkide bu

Eklentiler

• $305052_10150280596517632_617487631_7813843_3647670_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
hemen izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

-temelde çok süper bir ev. geniş, yeni ve kullanışlı.
-tarz olarak biraz stil katılması lazım. güzel döşemişsin ama ayrıntılara biraz daha özen göstererek evin havasını değiştirebilirsin.
-salondaki yastık sayısını azaltabilirsin. yastıklarla berjerler aynı kumaştan, berjerleri aynı tutup, yastıkların kumaşını değiştirebilirsin. rengarenk düz bir kumaşla kaplatabilirsin çünkü eyfel kuleleri biraz göz yoruyor. salona hareketlilik katmak adına halıyı da turuncu tonları renklerde seçebilrsin. hatta modern bir kilim çok hoş duracaktır. tv ünitesi renklendirmen şart çünkü çok soluk duruyor. renkli aksesuvarlar, çiçekler bence bunun için biçilmiş kaftan.
-yatak odası perdesiyle yatak örtüsünün göz yormaması adına yatak örtüsünde daha düz birşeyler kullabanibilirsin. komidinin üzerinde renkli küçük saatler hoş duracaktır. ışıltılı şık bir avize de odanın havasına haava katacaktır.
-ben senin yerinde olsam yemek masasının olduğu bölümün duvarlarını rengarenk tablolarla doldurrudum. hem yemek yerken güzel bir müzik eşliğinde enerji verir, hem de sıcak renkler bölüme ruh katar. orası salondan ayrı değilse bile ayrıymış havası yaratır.
-koridordaki parça parça halıları bence kaldırıp yerine uzun tek parça bir yolluk ser.
-mutfağa dolapların karşısına portatif bir masa süper olur. hem yemekleri de orda yersiniz ya da kahvaltıyı en azından.

çok yazdım, beğenmedim sanma sakın yanlış anlama, çok güzel. daha güzel olmasını istiyorum bu şirin evin=)

evin çok şık güle güle oturun beyaz hastası olrak bayıldım bembeyeaz tertemiz evin :) sakıncası yoksa yemek odası ve yatak odası mobilyaları nereden aldığını öğrenebilir miyim ?

aaa...gerçekten kadife zor mu temizleniyor????

benim ki beyaz deri.. çok kolay temizlemesi 2 tane de canavar büyüttüm o beyazlarda:)))

ama ben de kadife salon takımı düşünüyordum...

ne zorlukları var canım? bilgi verirsen çok sevinirim

bnde çk beğndm salon çk gzl ama ymk takımıda beyas olmasydı kşke çk mu beyas olmş :/ ama snn tercihn allh mtlu etsn

evin nefis.eşyaların arasından geçen o simli şeritlere bittim harika.yalnız sana tavsiyem o salondaki avizeyi hemen at.yani lüks mobilyaların içinde 5 liralık kağıt avize olmuş sence oraraya şık bir şey al canım onun dışında müthiş.

Beyaz renk eve çok yakışıyo yaa..
Çok güzel olmuş evin canım. Güle güle oturun, Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Koltuklarını nerden aldın öğrenebilir miyim canım? Hangi markanın?

ben bütün odalarda aynı renk olayını sevmiyorum pek ama belli ki senin tarzını yansıtmış evin canm mobilyalarının da modelleri cok hoşuma gitti mutlu ve huzurlu günlerde oturmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…