Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
Bunlar çeyizimden parçalar kızlar inş beğenirsiniz kendi el emeğim havlularım 50ye yakın 5 tane seccadem 100e yakın çitiklerim ve biçok başörtülerim var:)
başka topikte ( http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...677-bubabur-un-emeklerini-merak-edenlere.html )
ayrıca sayfa 7ve 10 da yeni resimler var..13-14-15 evime ait resimler...
19. sayfada kendi yaptığım takı kurdalem ve kapı süsüm var
çeyiz bitti ev için önerilere ihtiyacım var kıslar...şunu kesin yap şunu yapma diceniz şeleri beklerimm ..
yaptığım runner örtüleri,seccadeleri,banyo takımlarını ve oda takımlarını paylaşıtım..Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Eki Görüntüle 171013 Eki Görüntüle 171023

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel rabbim güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin inşalla..........

canım hepsi cok güzel güle güle eskit
o ayıcıklı tavaya benzer sey nedir cahilimde bu konularda biraz

canım hepsi cok güzel güle güle eskit
o ayıcıklı tavaya benzer sey nedir cahilimde bu konularda biraz

Krep tavası niyetiyle aldım ben başka şekilde kullanılıyosa benide aydınlatabilirlerÇok saol canım daha teflon tencereler nevresim takımları felanda vardı ama resimlerini çekemedim onların

bakıcam canım tşekkürler.. tekrar hayırlı olsun .. takipteyiz diğerlerinide bekliyoruz

Takipta kalın arkadaşlarım bu sezonun modası çok şeyi oldukça güzel uyarladım(övim biraz kendimi)Onlarıda inş beğenirsiniz Bittiğinde eklicem topice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…