Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

hepsi çok güzelmiş çok beğendim
güle güle kullanın
en önemlisi mutlu günlerde kullanın
tekrar mutluluklar:)

ya ben merak ediyorum sormak istedim bu çeyiz ne zaman hazırlanır?
bide çeyizde neler olur
21 yaşındayım çeyiz hazırlamaya başlamam lazım mı
çok acemiyim bu konularda cahilim utandım

Hepsi çok güzeller, güle güle kullan, çok zevklisin.Özellikle nevresim, yatak takımı vb. çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

ya ben merak ediyorum sormak istedim bu çeyiz ne zaman hazırlanır?
bide çeyizde neler olur
21 yaşındayım çeyiz hazırlamaya başlamam lazım mı
çok acemiyim bu konularda cahilim utandım

ben taa 3sene önceden başladım ufak ufak almaya bu arada bende 21 yaşındayım

Şimdi iş ciddiye binince geriye bişey bırakmadım çünkü kim ne derse desin hazıra dağ dayanmıyo ayrıca bikaç aya sıkıştırılınca insanın kafası çok doluyo en güzeli böyle rahat rahat para buldukça almak..
Elektrikli ev aletlerini felan son zamana al bence canım.Bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

hepsi güzel, hatta benzer eşyalarımız var ( kütahya porselen lalezar ve özdilek nevresim gibi.. ) . Güle güle iyi günlerde kullanın. El emeğine saygım sonsuz ama yalnız ben bir şeyi anlamıyorum 100 tane patiği napacaksınız, dolapta gereksiz yer işgali bence ...

Son düzenleme:
Krep tavası niyetiyle aldım ben başka şekilde kullanılıyosa benide aydınlatabilirlerÇok saol canım daha teflon tencereler nevresim takımları felanda vardı ama resimlerini çekemedim onların

omlet tavasıdır o cokta güsel oluyor güle güle kullan hepsini bencede daha olmalı az gelmişti gözüme zaten digerlerinide ekle onlarada bakalımmmm

çok şirin çeyizlerin var mutlu günlerde kullanırsın inş. krem üzerine pembe çiçekli nevresim takımını ben de çok beğeniyorum, kaç defa almayı düşündüm de vazgeçtim, birden bire biraz fazla nevresim t. aldım diye :18:

hersey cok güzel gercekten insallah güle güle kullanirsin :) kahvalti seti güllü tabaklar varya onlari bernardo dan mi aldin canim cok begendim...

hepsi çok güzel. güle güle kullan canım. ayıcıklı tavana da bayıldım.

Çeyizlerin hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…