Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

Tüm iyi dilerkleriniz için çok teşkkür ederim beğenmenize çok sevindim...7tane nevresim takımım var ama modelleri hatırlamıyorum uzun zaman önce alındığı için tıpkı diğer çeyiz malzemelerim gibi hatırladıklarımı ekledim

Kadeh takımımın markasını hatırlamıyorum canım eminönünde biyerden almıştım Böle model çok aramıştım sormadan direk aldım

Kahvaltı takımımı güral outtletten almıştım canım tek kalmıştı.

Ya annemler ananemler hep böle yapar çeyize atardı bende yeni modellere farklı renklere bayılan birisi olduğum için en son saydığımda sonuç 100 çıktı

Diğer kardeşime bohçalara felan dağıtılır artık

canım herşey çok güzel iyi günlerde kullan.. kadeh ve meşrubat bardağın var ya takım onu nerden aldın

Canım kadehimi eminönünden renkli su bardağını üçler yada bimden mnik cam bardaklarını ikeadan aldım...

Çok teşkkürler beğenmenize sevindim

Arkadaşlar bunlar çayizimin tamamı değil.Nevresim takımlarım 2tane yorganım 6 yastığım ve daha birçok ıvır zıvır eşyalarım var..İnternette resmine rastladıklarım yada bilgisayarda olanları paylaştım beğenmenize sevindim

davetini geri çevirmeyip geldim ve baktım çeyizlerine :)

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.. devamını bekliyoruz artık !

bu arada şu başucu sürahilerinden alamadım gitti ya !!! Allahım bu kadar mı olur yaa kimin topiğine baksam var bi tek bende yok deli olcamm:84:

İyi ettiniz sefalar getirdiniz onun mor rengi var bende sevgilim 1yıl önce almıştıÇok hoş bişey sende al bence

hepside çok güzel iyi günlerde kullanın..

Çok teşekkürler.Allah herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

hepsi birbirinden güzel güle güle kullan cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…