Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

kızlar az önce markafoniden 25 milyonluk indirimle kargo dahil 9.89 a aldım nasıl

BENDE DE 2 TAKIM OLARAK VAR
3 E TAMAMLAYIP SET YAPACAĞIM ÇOK SEVDİM BU BARDAKLARI

ÇOK GÜZEL CANIMİYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞ

bardakları nişanlım seçti ama bayıldım yaaa
altlarına porselen bakcas tabak 12 li almış
yoktu kavanozum bu indirim süper oldu

kızlaaaaar annem fatih pazarından 3 milyona almış english homede çok begenmiştim

bu supurgeden benımde var ve hıc memnun dglım emıs gucu cok halıdan kaldıramıyosunn supurgenın emıs gucunu azaltsan bu seferrde halıdakı dokuntuyu cekmıyo

canım ceyızlerın cok guzel gule gule kullannn
bu evımnetten alısverıs yaptınmı hıc ben ayptımda bı turlu gelmedı tablolarımm çıldırcamm

bende amerikan servis almıştım saolsunlar hediye verceğim arkadaşım gidince yolladılar 1 aymı ne sürdü
çok uzun sürede yolluyolar:18:
çok saol canım

Son düzenleme:

kızlar yatak odası ve salon avizem çiçek desenli olan fon perdem yatak odamın aynı çiçeklerdende tülü var beyaz
salon perdem birebir fonuyla aynı ama o yanlardaki ipler yok
ikeadan aldıgım yüzen mumluk ve meyveli mumlarım çerçevelerim ve raflarım kızlar aynı o raf resmindeki gibi yapcas
paris ve gazete desenleride oturma odamın yer minderleri

Son düzenleme:

tüm detaylar harika güle güle otur canım çeyizin de çok güzel
ben de yeni evlenecek ve çok da hazırlğı olmayan biri olarak takip ediyorum

yer minderleri diktirme mi yoksa hazır mı canım bu arada

çok teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar detay veriyorum arkadaşlarımada yardımcı olmak için
ben özel leke tutmaz kumaş aldım 70e70 kestirip fermuarlı diktirdim içinede boncuk elyaf dolduruldu
avizelerimde tanıdık vasıtasyla 600tlden 300e aldık
perdelerim ayın 10unda eve gelcek gösterirrim yine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…