Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

Cnm hepside süper vallahi baya bi almışssın çeyizciğine maşallah güzel günlerde kullan

güle güle eskit hepsini :)

bu süper bir süpürge kardeşimle anneler gününde anneme almıştık. yıllar oldu hala aynı emiş gücünde

baslıga bayıdlım hemen girdim ki bi baktım kahfaltı takımın benim yemek takımınn aynısı daha yeni evliyim kullanmadım incee porselen ama zarif bi kac ceyizde var aynıları zevlerimiz kesişiyo cokkk mutlu günlerde kullan inşş güzel seyler bunlar hele kullanırken daha güzel oluyo:) yurtalıklarına bayıldım cnm nerden aldın markası ne

canım benim güsel sözlerin çoook mutlu etti beni
ben hepsini çok beğenerek aldım senle aynı olmasınada çok sevndim şimdi kendi evimde düşünüyomda
yumurtalıklarım bernardodan aldım canım valla kalmamıştı getirttirmiştim geçen baktığımda vardı:26:

kızlar evimin renklerine de karar verildi haftaya boyanıyo vanilya yatak odası badem şerbeti salon için oluyo

anneciğim ellerine sağlıkkk
mutfak takımım kızlar ve günlük yatak örtüm

Eklentiler

• $DSC_0073.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
herseyın hayırlı ugurlu olsun ... bnde yenı basladım kızlar ama nası halletcem bılemıyorum bu hazırlıkları.her kafadan bır ses cıkıyor benım begendıklerımı baskası begenmıyor neyapmalıyım bılemıyorum..

valla bende öleyim canım gelinlik beğeniyom beğenilmiyo mobilya bakıyom beğenilmiyoo ama artık ben çkp kendim almaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…