- Konu Sahibi adaderenim
-
güle güle kullan kuzum
Cnm hepside süper vallahi baya bi almışssın çeyizciğine maşallah güzel günlerde kullan
güle güle eskit hepsini :)Rowenta Silence Force Compact Hakkında Açıklama ve Özellikleri
•2100 Watt
•Klasik süpürgelerden 4 kat daha sessiz
•Hepa 13 filtre Mini turbo fırça
•5 katmanlı, antibakteriyel toz torbası
•Katlanabilir boruları sayesinde, saklarken %30 oranında daha az yer kaplar
yazıyodu kızlar ordaki tanıdıktı bisim ben kardeşime bunu aldım dedi..ve duvara koydu yapıştı resmen ses meste yok...bjk tefal outletten aldık canlarım.550den 320 mi ne inmişkurutma makinesi cv 4930 modeli oda çok güsel dalgalandırıcısıyla beraber veriyolar
beğenmenize çok sevindim
güle güle eskit hepsini :)
bu süper bir süpürge kardeşimle anneler gününde anneme almıştık. yıllar oldu hala aynı emiş gücünde
baslıga bayıdlım hemen girdim ki bi baktım kahfaltı takımın benim yemek takımınn aynısı daha yeni evliyim kullanmadım incee porselen ama zarif bi kac ceyizde var aynıları zevlerimiz kesişiyo cokkk mutlu günlerde kullan inşş güzel seyler bunlar hele kullanırken daha güzel oluyo:) yurtalıklarına bayıldım cnm nerden aldın markası ne
Eki Görüntüle 283576
Eki Görüntüle 283577
kızlar evimin renklerine de karar verildi haftaya boyanıyo vanilya yatak odası badem şerbeti salon için oluyo
Güle güle kullan güzeeeeeeeeeeeellik
hepsini güle güle,güzel ve huzurlu günlerde sevdiğinle beraber kullan inş.
herseyın hayırlı ugurlu olsun ... bnde yenı basladım kızlar ama nası halletcem bılemıyorum bu hazırlıkları.her kafadan bır ses cıkıyor benım begendıklerımı baskası begenmıyor neyapmalıyım bılemıyorum..
Inş.ağız tadıyla oturusun yeni evinde canım. çok güzel :) ayrıca kahvaltı takımına bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?