- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
oğlunuz hayatta değil mi?ya da aynı evde beraber yaşıyorsunuz? bunlar haricinde şu yazdıklarınız hiç normal değil,saplantılı kişilik bozukluğuna girer de ..Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.
sen ne ara doğum yaptın?yok yok benimki =))
sezeryan annelikten sayılmıyormuş ya
o bakımdan
Bu sabah takip ettiğim ünlü bir blogger'ın 10 aylık bebeğini kaybettiğini öğrendim.Çok çok üzüldüm,sabahtan beri olayın etksindeyim.O yüzden yazınızı okurken çok abarttığınızı düşündüm.Sanki sonsuza kadar ayrılıyor gibi yazmışsınız.Halinize şükredin ki sağlıklısınız ve çalışabileceğiniz bir işiniz var,ve yine şükredin ki çocuğunuz sağlıklı ve günde birkaç saat de olsa görebileceksiniz.Çocuğunuzla geçirdiğiniz birkaç saatinizi kaliteli geçirirseniz,yokluğunuzu daha az hissedecektir.Seneye de kreşe yazdırırsınız zaten,gelişimine çok katkısı oluyor çocukların.Ne diyeyim Allah başka dert vermesin.
Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.
neye dayanamıyosunuz? hasta mı oğlunuz? ayrı mısınız? görüşemiyor musunuz? bunlara cevabınız hayır ise bu yazdıklarınız normal değil. hatta saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?