Bende öyle düşünüyorum ama beni yıpratmak istemediğini söylüyorZorluklarla karşı karşıya geldiğinde ilişkilerine yansıtanlardan sinir oluyorum.Aksine insan daha çok bağlanmalı paylaşmalı eğer gerçekten seviyorsa huzuru sevdiğinde bulur daha çok sarılırdı.
Yani dün kuzeniyle görüştüm onun bu davranışlarının sadece bana olmadığını ailesine de arkadaşlarına da bana da onada hep aynı olduğunu söyledi. İşi , ailesi , özel hayatında hep baskı görünce oda bundan dolayı bunalıma giriyormuş sizce ne yapmalıyım @Minik perizuka24 kontesbarts
Valla arkadaşım sadece ilişki anlamında konuşmayalım madem herkese öyle bu adamın karakteri daha tam oturmamış demekki. İş battı hadi aileye çatayım ailemle kavga ettim hadi senden ayrılayım. Sen bi bayansın narinsin yapı olarak bi erkek seni koruyup kollamalı incitmekten kaçınmalı dimi. Yani sağlam yere basmalı bi erkek bunu başarabilmek için. O yüzden başını kimin omzuna yasladığını iyi düşün. Seni taşıyamayacak adam için yıpratma kendini. O adamın daha yolu var yürümesi gereken.
Aile ilişkisi farklıdır özel hayat farklıdır bence. Sana onlara davrandığı gibi davranmamalı...
Çok üsteleme, keyfi bilir. Kendini her şeye hazırla. Giderse de gitsin. Her işte vardır bir hayır
bu da erkeklerin klasik lafı ya uyuz oluyoum
seni üzmek istemiyoum senden o yüzden ayrılmak zorundayım falan falan
sonra ayrılırlar erkek tın hayatını yaşar kız orada can çekişir beni seviyordu kader ayırdı bizi diye..
gerçek ise Allah bilir çocuğun kafasında ne var
bu inan çok klasik bir yalan kız hala sevmeye devam etsin ya da tatlı ayrılalım tarzında...hiç kanmayın..
Üzerine gitme.
Eğer bu zor dönemi benimle atlatmak istersen- ki normal olan budur-
nerede olduğumu biliyorsun.
de ve kendi haline bırak bence..
Haklısın insan başına gelince çekip gidemiyor bunu en iyi bilenlerden biriyim emin ol. Hep iyi düşünmeye çalışırsın olumluya yorarsın suçlamamaya çalışırsın bekle bekle bekle bi bakmışsın boşa geçen koca bi zaman... birsürü kendinden verilmiş ödünler birsürü stres ve sonunda da birçok duygunu kaybetmiş olarak çıkacaksın bu işin içinden. Bunlara gerek var mı? Kaç kurtar kendini uzaklaş. Her duygunun yoksunluğu belki idare edebilir bilmiyorum... ama insanlara olan güven duygunu bir kaybedersen İnan hayat katlanılması imkansız hale geliyor. Paranoyak bi şekilde kendini yer durursun. Kurtar kendini yol yakınkenYa normalde bende böyle düşünürdüm ama insanın başına gelince bir değişik oluyor.yani aslında normalde de çok muhteşem bir zamanımız geçmiyordu ama böyle bırakıp gidince de vicdanen kendimi rahatsız edicem sanki pişman olacakmışım gibi geliyor.
Haklısın insan başına gelince çekip gidemiyor bunu en iyi bilenlerden biriyim emin ol. Hep iyi düşünmeye çalışırsın olumluya yorarsın suçlamamaya çalışırsın bekle bekle bekle bi bakmışsın boşa geçen koca bi zaman... birsürü kendinden verilmiş ödünler birsürü stres ve sonunda da birçok duygunu kaybetmiş olarak çıkacaksın bu işin içinden. Bunlara gerek var mı? Kaç kurtar kendini uzaklaş. Her duygunun yoksunluğu belki idare edebilir bilmiyorum... ama insanlara olan güven duygunu bir kaybedersen İnan hayat katlanılması imkansız hale geliyor. Paranoyak bi şekilde kendini yer durursun. Kurtar kendini yol yakınken
En iyisini yaparsınKesinlikle doğru söylüyorsun biraz sessiz kalmayı düşünüyorum bende
En iyisini yaparsınsütten ağzı yanmış biriyim yorğurdu üfleyerek yemenintavsiye ediyorum hiç birşeyin üstüne gitme, zaman geçsin biraz herşey şekillenir zaten ama sen kendini korumaya bak. İncinme kırılma güçlü ol kafana takma
Valla hayat bana iki şey öğretti ya yürüyüp yoluna bakarsın yana düştüğün yerde kalır öyle aval aval etrafına bakarsın hastalıklı duygularla... ben ikincisini tercih ettim berbat bi hayatım varKeşke yapabilsem sürekli sinirden kendimi yiyprum
Valla hayat bana iki şey öğretti ya yürüyüp yoluna bakarsın yana düştüğün yerde kalır öyle aval aval etrafına bakarsın hastalıklı duygularla... ben ikincisini tercih ettim berbat bi hayatım varmaksat başkalarını kurtarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?