- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Bu öylesine yorum yapılamayacak kadar hassas bir konu. Size ilişkinizin devamı ile ilgili bir hayali olduğunu belirttiğinde keşke yavaş yavaş çıksaydınız hayatından. Şu an ne onun oluyorsunuz ne onsuz duruyorsunuz. Aklınızda soru işaretleri var belli ki ama ona boşuna ümit de veriyorsunuz bence.
Yerinizde olsam çok da geciktirmeden yavaş yavaş hayatından çıkmaya çalışırdım.
Seviyor musunuz?
Bana şöyle geldi bu durum; sürekli olamayacağınızı söylemişsiniz oda sizin istemediğinizi düşünmüş bu yer edinmiş kafasında.
Sizde kararsızsınız, net bir şekilde davranmalısınız.
İstemiyorsanız çıkın hayatından seviyorsanız sonsuz destek olun.
Sonuçta hasta ve haliyle oldukça hassastır.
Ona hep yanında olacağınızın güvenini verin veya vermeyin.
Öncelikle buna karar verin.
Acil şifalar diliyorum.
sen ona aşık mısın yoksa arkadaş olarak mı görüyor ve hastalığı süresince destek oluyorsun? burası netlik kazanmamış yazında
Ben kendimi evlenecek yeterlilikte hissetmiyorum, o sorumluluk, bir yandan iş, bir yandan ev...
Küçüklüğümden beri böyle düşünüyorum, evlilik benim için bir kabus ve bunu ona bu şekilde çok açıkladım, etrafımdaki herkes, ailem biliyor evliliği hiç düşünmediğimi.
O birlikte üstesinden geleceğimize inanıyor ama ben kendime inanmıyorum.
O benimle ilgili tek hayalinin aynı çatı altında olmamız olduğunu söylüyor öteden beri, ailesi de biliyor bunu ama ben hiç aksini söylemedim ki ona, hep korkularımdan bahsettim.
Ona yakın ve destek olmayı bu kadar istiyor oluşum hep bu engele takıldı onun nazarında, bunu söylediğim kadar istiyor olsaydım kabul edeceğime inandı, o nedenle çok tartıştık, tartışıyoruz.
Ona zarar veriyorum, çok üzülüyorum.
Oncelikle ona karşı olan hissiyatinizi belirleyin.
Seviyor musun? Merhametinden dolayi sefkat mi gosteriyorsun?
Duygularin net degil.
Bir sekilde hayatindan çıksan bile vicdanın seni rahat birakmayacak diye dusunuyorum.
Yanina gitme imkanin yok mu? Yüz yüze gorusseniz sorunlarinizi halledip ileriye dönük karari ortak alirdiniz.
Konu o kadar hassas ki yanlış bir sey soylemek ya da yanlış yonlendirmek istemiyorum. Sadece yüz yüze konusmanin gerekli olduğu üzerinde dururum.
Sanki sevmekten çok o hasta diye yanındasınız gibi geldi bana. Bilemiyorum...
Merhamet ,yardımetme duygulariniz daha yuksek gibi geldi bana mesela ;surekli ćocuk doguran kadinlar birilerinin ona muhtac olma duygusundsn haz alirmış.
Sevgi aßk degil sizinki onda ki olabilir ama bu durumda uzak durmalısıniz .Yada o size aßıksa böyle zor bir duruma sizi niye suruklesin belki ondaki de ask deģil.Sizin şevkat ve ilginiz hosuna gidiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?