Sensin ŞİŞKO

Cnm afiyet olsun ama böle pasta falan yemeyi düşündüğünde öğle saatlerinde yesen süper olur.. 9 çok geç

Aaaaa 22 puanla mi kaptirdim birinciliği @MiuLego
Çok üzüldüm şimdi bakkk
hahahah ivit ivit ivit az daha atak yasaymışsın uffuuuuuu
Hippo miu bu hafta daha iyi olacak biliyorsunuz çok kötü bir hafta geçirdim Kızlar
sen daha iyi olacak diyorsan olur gülbişim güvenim tam. haftayı atlattın ya toparlarsın inşallah
gayet iyi. su miktarı neden yazmıyor????????
oo hafif güzel menü afyet olsun
Selamlar canlar

bi merakla geldim bakayım neler verilmiş diye de ... kendi artımdan utanıp lafta edemiyorum gördüğüm artılara
aus heryerde çocuklaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
öhöm öhöm pardon aus ve artıları olacaktı o
akşam öğününe ekmek hiç yakışmadı. Geri kalanı ha ri ka
56.5 tevafuk55

Benimde sebeplerim var ki .... hiç kıpırdamadan tüm gün oturmak , ilaçlar ve sıkıldıkça yemek :)
hmmm demek sıkıldıkça yemek yemek neler duyuyorum nerelerden neler öğreniyorum
Hayyyy millett ben Geldimmmm
kodesten çıkmışsın siboş
@MiuLego insaAllah sabah tartilip kilo bildirimi yapicam :)
listeden çıkardım seni kaya. burada konu izlemene gerek yok zaten. önemli olan o sorumluluğu içinde hissedip kendin grubu bulup yazmandı. Hnagi topikte açık nerde ne var biliyorsun. her birimz buraya vakit en önemlisi emek harcıyoruz kurallarımız da netti. bildirim kaçırmak gruba hiç gelmemek de kural dışı. arada derede geldiğinde olmuyor öyle. grupta yoksun artık. bilgine..
akşam 9 da mı 9 muuu akşam mı pasta mı

kodesten çıkıp bu menüye gelmen..
aşk olsun siboş üzdün

kuzular son listemiz aşağıdaki gibi. Bunun dışında kişisel görüşüm listeye kimsenin alınmaması şimdilik. Bu sayı iyi bence.

1. @MiuLego
2. tevafuk55
3. hippotalamus
4. Sily
5. My SouL
6. @Gulbe seker
7. Esra_4378
8. @tuzsuz_ruh
9. marlin18
10. B Bhr_89
11. @hepsi-bu-kadar
12. eylul7158eylul
13. J jaspeado
14. vilma 37
15. saricicek123
16. Lightofgod87

@hepsi-bu-kadar canımcım daha sık uğramaya çalış emi. Listeden çıkarmak zorunda kalmayayım daha sık gel gruptakilere de kendine de faydalı ol ki burada olmamızın anlamı olsun.

ben hic gelmedim mi mazeretimi de biliyordun .
canin istedigine 1 ay bile sabir gosterrdin ciktigima uzulmuyom boyle bir tepki aldigima uzuldum

Vallahi napiyim miu kuşum bir ay oluyor hiç kaçırmadım bugüne kadar dün akşam eşimin abisinin doğum günüydü mecburi yedim ince bir dilim

Herkese günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları
Dün menü vermedim malum yazmaya gerek yok
Kuru ekmek ve muzzzz.bir tabak bulgur pilavı yedim akşam. Muzla ekmekten bıkkınlık geldi
Spor olarak ta fazla bir şey yapamadım yarım saat yürüdüm
Sabahları mide bulantısı mahvediyor beni.
Öğleye doğru biraz hafifliyor. İnşallah çabuk geçer çoksa verdiğim kiloyu fazlasıyla geri alacagim

Neden muzla ekmek canım ishal mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…