- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm afiyet olsun ama böle pasta falan yemeyi düşündüğünde öğle saatlerinde yesen süper olur.. 9 çok geçBen bugünkü menumm paylaşayım
Sabah 11
Bir yumurta yağda
Yarım domates
Üç dilim peynir
Şekersiz çay
Aksam 8
Yarım kase çorba
Bir kaşık pilav
İki kaşık patlıcan oturtma
Salata
9 gibi küçük dilim pasta şekersiz çay
2 litre su
100 dakika yuruyus
Bdv de geyik mi yaptın? Son msjlarında göremedik..Geyikten kuzummmm
Yaa doğum günü vardı yakının ona gittik orda yedim yoksa hamuru çıkarmıştım hayatımdan ama ahahahahaCnm afiyetçıkarmıştımböle pasta falan yemeyi düşündüğünde öğle saatlerinde yesen süper olur.. 9 çok geç
Silinmiş ahahaahana galiba şikayet etti beni b12 eksikliği hep bunlar dedim ahahaahahhsBdv de geyik mi yaptın? Son msjlarında göremedik..
Kız ne var bunda..Silinmiş ahahaahana galiba şikayet etti beni b12 eksikliği hep bunlar dedim ahahaahahhs
Ne bileyim kizzz bende anlamadım üslup hatasiymisKız ne var bunda..
senin o kızaran yüzünü gözünü parç pincik ederimmm haaaa...@MiuLego bak bakim becerebildim mi
senin o kızaran yüzünü gözünü parç pincik ederimmm haaaa...
olmuş hem de harika olmuşşş
hemen 1. sayfaya ekleyeyim
elleriine sağlık bal köpüğüm
hahahah ivit ivit ivit az daha atak yasaymışsın uffuuuuuu
sen daha iyi olacak diyorsan olur gülbişim güvenim tam. haftayı atlattın ya toparlarsın inşallahHippo miu bu hafta daha iyi olacak biliyorsunuz çok kötü bir hafta geçirdim Kızlar
gayet iyi. su miktarı neden yazmıyor????????Bugün ki menüm
Sabah; 09.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Çay
Öğlen; 12.30
Yayla çorbası
Köfte 3 adet
Yemek tabağında göbek karışık salata
1 kase yoğurt
Akşam;
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Mücver 2 adet
1 kase yoğurt
oo hafif güzel menü afyet olsunBugünkü menüm
Sabah: 7 zeytin 1 tane üçgen peynir domates salatalik ve yağda yumurta 1 dilim kepekli ekmek
Öğlen kavrulmamis badem bı parca ceviz bir bardak süt
Akşam:1 lahmacun 1 portakal suyuyla günü kapattım bugün spor yapamadim biraz boğazım şişmiş halsizim
aus heryerde çocuklaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Selamlar canlar
bi merakla geldim bakayım neler verilmiş diye de ... kendi artımdan utanıp lafta edemiyorum gördüğüm artılara
akşam öğününe ekmek hiç yakışmadı. Geri kalanı ha ri kaKızlar bende pek müsait değilim menü verim..
Uyanır uyanmaz 1 lt su 1 kuru incir..
Kahvaltı 11.30da..
2 yumurta ile kıymalı yumurta
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Ara
Türk kahvesi tarçınlı
Hurma
Ara
Küçük boy şeftali
Akşam 18.30
1 tabak kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Halam peynirli pide gönderdi.. inceydi.. ondan toplasan 1 dilim ekmek etmeyecek kadar.. göz hakkı
Su sayamıyorum kızlar 4-5lt oluyo günlük..
hmmm demek sıkıldıkça yemek yemek neler duyuyorum nerelerden neler öğreniyorum56.5tevafuk55
Benimde sebeplerim var ki .... hiç kıpırdamadan tüm gün oturmak , ilaçlar ve sıkıldıkça yemek :)
kodesten çıkmışsın siboşHayyyy millett ben Geldimmmm
listeden çıkardım seni kaya. burada konu izlemene gerek yok zaten. önemli olan o sorumluluğu içinde hissedip kendin grubu bulup yazmandı. Hnagi topikte açık nerde ne var biliyorsun. her birimz buraya vakit en önemlisi emek harcıyoruz kurallarımız da netti. bildirim kaçırmak gruba hiç gelmemek de kural dışı. arada derede geldiğinde olmuyor öyle. grupta yoksun artık. bilgine..@MiuLego insaAllah sabah tartilip kilo bildirimi yapicam :)
akşam 9 da mı 9 muuu akşam mı pasta mıBen bugünkü menumm paylaşayım
Sabah 11
Bir yumurta yağda
Yarım domates
Üç dilim peynir
Şekersiz çay
Aksam 8
Yarım kase çorba
Bir kaşık pilav
İki kaşık patlıcan oturtma
Salata
9 gibi küçük dilim pasta şekersiz çay
2 litre su
100 dakika yuruyus
ben hic gelmedim mi mazeretimi de biliyordun .hahahah ivit ivit ivit az daha atak yasaymışsın uffuuuuuu
sen daha iyi olacak diyorsan olur gülbişim güvenim tam. haftayı atlattın ya toparlarsın inşallah
gayet iyi. su miktarı neden yazmıyor????????
oo hafif güzel menü afyet olsun
aus heryerde çocuklaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
öhöm öhöm pardon aus ve artıları olacaktı o
akşam öğününe ekmek hiç yakışmadı. Geri kalanı ha ri ka
hmmm demek sıkıldıkça yemek yemek neler duyuyorum nerelerden neler öğreniyorum
kodesten çıkmışsın siboş
listeden çıkardım seni kaya. burada konu izlemene gerek yok zaten. önemli olan o sorumluluğu içinde hissedip kendin grubu bulup yazmandı. Hnagi topikte açık nerde ne var biliyorsun. her birimz buraya vakit en önemlisi emek harcıyoruz kurallarımız da netti. bildirim kaçırmak gruba hiç gelmemek de kural dışı. arada derede geldiğinde olmuyor öyle. grupta yoksun artık. bilgine..
akşam 9 da mı 9 muuu akşam mı pasta mı
kodesten çıkıp bu menüye gelmen..
aşk olsun siboşüzdün
Vallahi napiyim miu kuşum bir ay oluyor hiç kaçırmadım bugüne kadar dün akşam eşimin abisinin doğum günüydü mecburi yedim ince bir dilimhahahah ivit ivit ivit az daha atak yasaymışsın uffuuuuuu
sen daha iyi olacak diyorsan olur gülbişim güvenim tam. haftayı atlattın ya toparlarsın inşallah
gayet iyi. su miktarı neden yazmıyor????????
oo hafif güzel menü afyet olsun
aus heryerde çocuklaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
öhöm öhöm pardon aus ve artıları olacaktı o
akşam öğününe ekmek hiç yakışmadı. Geri kalanı ha ri ka
hmmm demek sıkıldıkça yemek yemek neler duyuyorum nerelerden neler öğreniyorum
kodesten çıkmışsın siboş
listeden çıkardım seni kaya. burada konu izlemene gerek yok zaten. önemli olan o sorumluluğu içinde hissedip kendin grubu bulup yazmandı. Hnagi topikte açık nerde ne var biliyorsun. her birimz buraya vakit en önemlisi emek harcıyoruz kurallarımız da netti. bildirim kaçırmak gruba hiç gelmemek de kural dışı. arada derede geldiğinde olmuyor öyle. grupta yoksun artık. bilgine..
akşam 9 da mı 9 muuu akşam mı pasta mı
kodesten çıkıp bu menüye gelmen..
aşk olsun siboşüzdün
Günaydın canım iyi gezmelerGünaydın kizlarrrrrrrr bugün bizim için heyecanlı bir gün çok uzun zamandır görmediğimiz birine gidiyoruz hepinizi öptüm
Neden muzla ekmek canım ishal mi varHerkese günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları
Dün menü vermedim malum yazmaya gerek yok
Kuru ekmek ve muzzzz.bir tabak bulgur pilavı yedim akşam. Muzla ekmekten bıkkınlık geldi
Spor olarak ta fazla bir şey yapamadım yarım saat yürüdüm
Sabahları mide bulantısı mahvediyor beni.
Öğleye doğru biraz hafifliyor. İnşallah çabuk geçer çoksa verdiğim kiloyu fazlasıyla geri alacagim
GünaydınGü-nayyyyy-dınnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?