canım bu işin formülü bu ..aktiflikAynen kaptanım+ 600 ile kapattık haftaya toplamaya bakacağım daha aktif olurum inş
Evet aktif olunca kendini koruyabiliyorsun ancak Yök yeter bu seferlik bir 2-3 ay beklemiyorum kimseyicanım bu işin formülü bu ..aktiflik
diğer konuda da hadi gözün aydın diyeyim ...yoksa su döküp Allah kavuştursun mu desem
Bikere benim sebeplerim var
Gayet güzel bir gün olmuş hippom pideyi gormedim bileKızlar bende pek müsait değilim menü verim..
Uyanır uyanmaz 1 lt su 1 kuru incir..
Kahvaltı 11.30da..
2 yumurta ile kıymalı yumurta
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Ara
Türk kahvesi tarçınlı
Hurma
Ara
Küçük boy şeftali
Akşam 18.30
1 tabak kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Halam peynirli pide gönderdi.. inceydi.. ondan toplasan 1 dilim ekmek etmeyecek kadar.. göz hakkı
Su sayamıyorum kızlar 4-5lt oluyo günlük..
saol bebisim sen olmasan giremicektim ☆♡♡♡
Seni o kadar etiketledim kız kaç kere.. bende artık gelmek istemediğini düşünüp yazmadımsaol bebisim sen olmasan giremicektim ☆♡♡♡
saol bebisim sen olmasan giremicektim ☆♡♡♡
Hoşgeldin.. hemen listeyi bul kilonu yazHayyyy millett ben Geldimmmm
Allah razi olsun canm bildirimlere bi goz atip cikiyordum ondan .Seni o kadar etiketledim kız kaç kere.. bende artık gelmek istemediğini düşünüp yazmadım
o nerde kiz bildirim var bndeNe için canim sende izlenilen konular yokmu
Sol üst köşede..o nerde kiz bildirim var bnde
izliyirmisumNe için canim sende izlenilen konular yokmu
Anammmmm bana da mı verdiniz görev peki madem beni bu göreve layık gördüğünüz için tenk yuu beybisiHoşgeldin.. hemen listeyi bul kilonu yazbu arada sana spor listesi görevini verdik :))) hergün paylaşılan spor listesini favorilere ekleyip haftalık spor birincilerini sen seçersin dedimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?