Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

İyi aksamlat
Ben varim merve02. :) nasil gecti gunun?
İftara davetliydik hic ekmek yemedim ona ragmen cok rahatsiz oldum. En az 10 cesit vardi teyzemde israr eder bununda tadina bak diye ama hepsinin tadina bakmadim tabii. Esimle karar aldik iftar davetine gitmicez. Zaten saat 8.3 gec oluyo. Hem evde tek cesitle geciriyoruz.

iyi geceler kızlar
iftarda yediklerim
1 kepçe mercimek çorbası
namaz arası
2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasulye
3 küçük köfte
1 bardak ayran
teraviye gittim geldim 1 bardak form çayı içtim şimdi leslie 3 mil yapcağım

cnm kusura bakma cevap yazamadm benim menüm söyle sahur kalkınca 2kuru kaysı 2bardak su daha sonra 1yumurta domates salatalık 3zeytn veya 1kaşık bal 2dilim kepek ekmeği yada 1kase çorba 1kk peynir domates saltalık 1tane meyve ve su

Valla günüm yatarak geçiyor bu sıcaklarda kolumu kaldıracak dermanım yok:)yemeği zor yapıyorum..aman davetsiz de olmaz şekerim kalabalıkla güzel oluyor iftar sofrası da biz gurbetteyiz malesef kimsemiz yok...bende hiç ekmek yemedim.biraz taze fasulye biraz pilav bi kase çorba bi kasede cacık içtim.kendimi çok hafif hissediyorum valla ohh bee...

selam kızlar,nasılsınız.dünden beri girip yazmaya fırsatım olmadı hiç.nasıl geçiyor gününüz.

benim 3 gündür akşam yemekleri fazla kaçtı.akşamları birşey yemiyordum aslında ,ama 3 gündür akşamları kaçırıyorum.

ramazan geldi iştahım patladı sanki.gündüz birşey içip yiyemiyorum,belki ondandır.ben akşam yemek yedimmi kilo alıyorum yaaa.:84:

tartılmaya bile korktum vallahi:113:

siz neler yaptınız?

selam canım..güzel geçiyor günlerimiz:):).ben yapamam zannetmiştim ama çorbayla başlayınca doyuyorum ve çok fazla yemek yememi engelliyoe o.çok hafifim..3 günden beri böyleyim çok şükür.birazdan sporumuda yapacağım inş..tartılma canım bu hafta sonu tartılacam ben..

İyi aksamlar
İftarda 2bardak su bi tabak corba ictim doydum.bi parcada tavuk yedim ama zorla biraktim tabagimda.
Egzersiz yapamiyorum 2.5 yasinda kizim var onun pesinde kosmaktan canm cikiyo.oruclu oluncada enerjim bitiyo aksama kadar sonra.
İftardan once tartildim 69.4 :) cok mutluyum.pazar aksami tartilip degistirecegim cizelgemi.
Herkes ramazanda kilo veremezsin alirsin diyor innss veririmde azmin zaferini gorurler :)

Kızlar dün iftarı ve sahuru abarttım iyice...Bugünde iftarda fazla kaçırdım...Sanırım ilk günler böyle zor geçecek :))) Hem bol yemek yiyorum hem de bol su içiyorum...Göbek 5 aylık :)))

Bugün bir tabak mantı yedim iftarda...
Dünü hiç anlatmıyorum zaten...

Sahur: 1 dilim ekmek domates peynir 2 zeytin
İftar:1 hurma 500 ml su 1 kepçe çorba, 3 avuç içi kadar tavuk, bol salata
1 bardak Yeşil çay ve 1 bardak form çay
bende bugün bunları yemiştim kızlar şimdi leslie 3 mil yapacağım inşallah
benim vucudum daha ramazana alışamadı önceden 6 dan sonra bişey yemezdim şaşırdı vucudum sanırım kendini kormaya aldı normalde kilo vermem lazım ama şuan bekliyorum malesef bakalım 1 hafta sonra ne olcak :18:
durusuuu tebrik ederim tatlım diyenler çatlasınnn
seranay dikkat et canım akşamları zaten akşam yemek aldırıyor ben akşamı azaltarak ne güzel kilo veriyordummm

mantııı lafı mı geçtiii duymadım görmedimmmm

Twilight11 tesekkurler canim.inss seninde tartida yuzun guler.
Simdilik iyi gidiyorum ama korkum bi hafta 10 gun sonra bunyemin alismasi

Selam kızlar 2 gündür yazamadım ben de :26:
Herkes yediklerine dikkat ediyor okuduğum kadarıyla başlangıç için süper bence
Ben de iftarda ;
1 tane hurma
1 bardak su
1 kepçe çorba
1 tane börek ve salata
Teravih kılıp geldim biraz aşure yedim dayanamadım :26:
Bu arada teravih kılmak çok iyi geliyor kızlar hem ibadet hem ne güzel spor
Şuan çok hafifim hatta karnım gurulduyor biraz meyve yesem susar gibi

güzel geçtiğine sevindim canım.eve çorbayla başlayınca gerçekten doyuruyor.inşallah böyle devam edersin

tebrik ederim durusuuu.kıskananlar çatlasın canım

ilk günler olduğundandır belki canım.alışırsın koyverme sakın kendinidevam et tatlım bayrama kadar biraz olsun kilo verelim.:89:

ayşencim sende güzel gidiyorsun.insan namaz kılınca hafifliyor gerçektende

selam:80:
nerdesiniz kızlar,ramazan olunca kimse gelmiyor herhalde.
açıkçası bende ramazan diye yediklerimi pek yazmak istemiyorumda.yazmayıncada sorumsuz gibi hissediyorum kendimi.dün ve bugün iyi gidiyor.3 gün sonunda kontrolü elime alabildim yine

bugün 05.08.2011 cuma yediklerim:109:

sabah : 1 süt mısırı haşlaması
ara : 1 taze kayısı
öğlen : 1,5 simit - 1,5 dilim peynir

sahur menüm

2 dilim tam buğdağ ekmeği
tavada bir tane yumurtanın yarısı
hiç yağsız tavada kızarmış sucuk 4 5 tane
çok az peynir
2 tane zeytin
1 dilim karpuz

ayşencim çok az yemişsin.nasıl dayanıyorsun akşama kadar canım.biraz daha arttır bence.
Canım benim ya ilk günler biraz daha çok yiyordum çok rahatsız ediyordu beni tekrar yattığımda uyuyamıyordum su da içince bir hayli şişkinlik oluyordu.2 gündür böyle yiyorum alıştım sanırım acıkmıyorum daha rahatım namazı kılıp yatışa geçiyorum öğelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…