Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

ama tv de duyduguma göre iftarda corba ictikden sonra beklemek gerekiyomus yarim saat falan kilo vermek icin dogrumu acaba? sizler ne yapicaksiniz..
ben önce çorbamı içip ardından akşam namazını kılıp yemeğe o şekil devam edeceğim sonra teravi teraviden gelince leslie yaparım ..
ayy susadım yaa.akşama menüde bizde kürdan kebabı pilav çorba cacık salata var ya.nasıl da yemeyeyim bubları.ramazanda kilo veremeyecem bu gidşle offf...sporda yapamadım bugün hiç halim yok yandım vallaa..
hepsinden azar azar canım,,sporu şimdi yapma bence iftardan sonra yaparsın

spor salonuna gitmeme rağmen kilo veremiyorum . hemde yediklerime cok ama cok diikkat ediyorum. sanırım vucudum kitlenmiş durumda iftarda corba içicem ve spor salonuna gidicem ramazanda verebilcekmiyim cok merak ediyorum :44:

diyet yapmaktan vaz gecip ,saglikli beslenmeye baslayip günde en az 3 litre
su icip spora basladigimiz gün saglikli kg vermeye baslariz

Kizlar bu aksam iftarda buyuk ( su bardagiyla ) 1 bardak su ictim.kucucuk bi dilim ekmekle bir tabak corba ictim.acayip tikandim.iyikide baska bisey yememisim.simdi midem cok rahat.cayimizi iciyoruz.bi tane de form cayi icerim o kadar.bizim sahur sabit ep kahvalti edecegiz.
İftar oncesi tartildim ve 69.7 i gordum :)).birazdan mutfagi toplayip bacak egzersizlerim yapip,dusumu aldigim gibi yatacagim.yarin gorusurus..

iftarda:2 kepçe mercimek çorbası +2 bardak su
namaz arası 15 dak falan
2 kaşık pilav 7 tane küçük köfte salata
teraviye gittim geldim
şimdi 1 bardak form çayı içiyorm kızlarrr

iftarda:2 kepçe mercimek çorbası +2 bardak su
namaz arası 15 dak falan
2 kaşık pilav 7 tane küçük köfte salata
teraviye gittim geldim
şimdi 1 bardak form çayı içiyorm kızlarrr

ohh sen en güzelini yapmışsın canım allah kabul etsin.afiyet şeker olsun..

selam kı9zlar ben de ramazan da sağlıkılı beslenerek klo0 vericem inşallah.1.62 boyundayım 65 kiloym.ben de bi 5 6 kilo veririm inşallah.iftarda suyu biraz abarttm sanırım 6 bardak su içtm yavaş yavaş sonra yarım tabak ekmeksiz tavuk ve patates tavası yedim bi baradak ayran içtim iki hurma yedm.saat 11 gibi bi elma yedim.midem çok rahat şimdi sahurdada az az yeriz inşallah :)

Selam arkadaşlar.. Ben sahurda birşey yememenizi tavsiye ediyorum.. Yahut hiç dayanamayacak gibiyseniz bir bardak süt olabilir...

bende iftarda 1 kase mercimek çorbası biraz pilav ve 3 tanede kürdan kebabı yedim.hiç ekmek yemedim.şuan o kadar hafifimki ohh bee.kendime hakim olamam zannediyordum ama oldum çok şükür..

Imm ben de iftarda;
2 sarma
yarım karnıyarık
2 dilim patates
bir kase mercimek çorbası
2 bardak su
Teravih kıldım geldim biraz tatlı yedim tutamadım kendimi ( sürekli su içiyorum dayanadım bir de tartıldım 60.6 geldim oysaki iftardan önce 59.5 ti
tartılmıcam artık

Son düzenleme:

canım tok karnına tartılıpda moralini hiçç bozma valla.en doğrusu sabah aç karnına tartılmak..

Evet canım gerçekten öyle yaa haftada bir kere tartılacağım artık :82:

bence de canım.yayla nasıl serindir şimdi orası vallaa.ahh ahh.bende spor yapıyorum şuan..spor yapınca mutlu oluyorum ya.acaba mutluluk hormonu mu salgılıyor vücudum aceba...

Çok güzel canım serin vallaha ..ay olabilir neden olmasın spor yapınca insan kendini iyi hissediyor gerçekten ben mideyi suyla doldurdum yerimden kalkamıyorum şuan aslında plates yapacaktım

Son düzenleme:
ohh sen en güzelini yapmışsın canım allah kabul etsin.afiyet şeker olsun..
amin canım saol..
hepimiz iftarı fazla kaçırmadan atlatmışız valla maşallah..canım tartılacaksan iftardan 5 dak önce tartıl ben öyle yaptım
bence de canım.yayla nasıl serindir şimdi orası vallaa.ahh ahh.bende spor yapıyorum şuan..spor yapınca mutlu oluyorum ya.acaba mutluluk hormonu mu salgılıyor vücudum aceba...

sen ne sporu yapıyosun canım ben bu akşam leslie ile 3 mil yaptım amasırıl sıklam oldum çok iyi hissediyorum bende

Son düzenleme:
iftarda yemeklerinizden eksiltmeyın hanımlar gün içinde bişeyler yemediğiniz için vucut bazı besınlere ihtiyaç duyuyor haliyle benım size önerim bol bol su için ekmek yemekten kaçının ve karbonhidratları bir arada tuketmeyin örneğin makarna patates puresi tavuk aslında yanlış şeyler özellikle türk sofralarında eksik olmayan pilav tavuk berbaer tüketildğinde oldukça zararlı bir ikili.

günaydın arkadaşlar.yeni gelenler hoşgeldiniz.

dün yediklerimi yazayım,akşam girip yazmaya fırsat olmadı.

01.08.2011 pazartesi

sabah : 1 dlm çavdar ekmeği - karpuz

ara : şekersiz neskafe

öğlen : 2 dlm. çavdar ekmeği - 5 kaşık taze börülce yemeği - 1 kaşık yoğurt - 4 taze yeşil biber

ara : karpuz - 2 bardak meyve suyu

akşam (baya abartmışım ): biraz bamya yemeği - biraz beyaz ekmek - soğan - 2 taze yeşil biber - 3 taze incir - dondurma - 1 fincan şekersiz neskafe

hepimiz iftarı fazla kaçırmadan atlatmışız valla maşallah..canım tartılacaksan iftardan 5 dak önce tartıl ben öyle yaptım[/B

Öyle yapıcam artık canım
bugün çok acıktım yaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…