ben önce çorbamı içip ardından akşam namazını kılıp yemeğe o şekil devam edeceğim sonra teravi teraviden gelince leslie yaparım ..ama tv de duyduguma göre iftarda corba ictikden sonra beklemek gerekiyomus yarim saat falan kilo vermek icin dogrumu acaba? sizler ne yapicaksiniz..
hepsinden azar azar canım,,sporu şimdi yapma bence iftardan sonra yaparsınayy susadım yaa.akşama menüde bizde kürdan kebabı pilav çorba cacık salata var ya.nasıl da yemeyeyim bubları.ramazanda kilo veremeyecem bu gidşle offf...sporda yapamadım bugün hiç halim yok yandım vallaa..
diyet yapmaktan vaz gecip ,saglikli beslenmeye baslayip günde en az 3 litre
su icip spora basladigimiz gün saglikli kg vermeye baslariz
iftarda:2 kepçe mercimek çorbası +2 bardak su
namaz arası 15 dak falan
2 kaşık pilav 7 tane küçük köfte salata
teraviye gittim geldim
şimdi 1 bardak form çayı içiyorm kızlarrr
Imm ben de iftarda;
2 sarma
yarım karnıyarık
2 dilim patates
bir kase mercimek çorbası
2 bardak su
Teravih kıldım geldim biraz tatlı yedim tutamadım kendimi( sürekli su içiyorum dayanadım bir de tartıldım 60.6 geldim oysaki iftardan önce 59.5 ti
tartılmıcam artık
Evet canım gerçekten öyle yaa haftada bir kere tartılacağım artık :82:canım tok karnına tartılıpda moralini hiçç bozma valla.en doğrusu sabah aç karnına tartılmak..
Evet canım gerçekten öyle yaa haftada bir kere tartılacağım artık :82:
amin canım saol..ohh sen en güzelini yapmışsın canım allah kabul etsin.afiyet şeker olsun..
hepimiz iftarı fazla kaçırmadan atlatmışız valla maşallah..canım tartılacaksan iftardan 5 dak önce tartıl ben öyle yaptımImm ben de iftarda;
2 sarma
yarım karnıyarık
2 dilim patates
bir kase mercimek çorbası
2 bardak su
Teravih kıldım geldim biraz tatlı yedim tutamadım kendimi( sürekli su içiyorum dayanadım bir de tartıldım 60.6 geldim oysaki iftardan önce 59.5 ti
tartılmıcam artık
bence de canım.yayla nasıl serindir şimdi orası vallaa.ahh ahh.bende spor yapıyorum şuan..spor yapınca mutlu oluyorum ya.acaba mutluluk hormonu mu salgılıyor vücudum aceba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?