Evet canım çok güzel burada hava..Ben de yeni başladım canım 2 hafta falan oluyor ısınma aşamasındayım denilebilir o yüzden henüz bir etkisini hissedemedim tek derdim sıkılaşmak aslında kilo vermekten ziyade vücudum etim çok yumuşak yaohh ohh ne güzel valla ne serindir şimdi oralar.mersinde ne biçimdir kaynıyordur valla..plates işe yarıyormuş galiba yapan arkadaşlarımda varda.
Ne çok ortak yönümüz çıktı tatlım öylebence menü güzel benimkide böyle olur büyük ihtimal,,aa bizde adanadayız canım hangi ünv okuyosun çukurova mersin yada diğerben çukurova mezunum
Evet canım çok güzel burada hava..Ben de yeni başladım canım 2 hafta falan oluyor ısınma aşamasındayım denilebilir o yüzden henüz bir etkisini hissedemedim tek derdim sıkılaşmak aslında kilo vermekten ziyade vücudum etim çok yumuşak ya( şöyle sımsıkı taş gibi olmak vardı
İnşallah canım bırakmayalımayy evet bende öyleyim spor yapıyorum 3 günden beri yarım saat kadar.kilo vermesem bile sıkılaşayım bari bi beden incelsem mesela ahh..
1 haftada 1.2 çok güzel canım..bende iftardan önce tartılıyım ama sanki biraz fazla çıkcam şişlik var bide hafta sonu fazla fastfood yedimbugün birhafta oldu başlayalı ve ben 1 kilo 200 gr. vermişim.(hiç sporsuz)
:118:
01.08.2011 pazartesi haftaya 64.2 kilo ile bismillah deyip başlıyorum
herkese kolay gelsin
bence ekmek yeme canım 5 kaşık pılav yeter..ben daha menuyu bilmıyorum annem ne yaparsa artık aslında yemek yapmaya başlasam iyi olcak:26:Günaydın kızlar hayırlı ramazanlarİftarda çorba,karnıyarık ,pilav ,salata ya da cacık olacakmış , biraz çorba, küçük bir tane patlıcan, 5 yk pilav , sonrası salata ya da cacık ekmek yemesem diye düşünüyorum ..acaba nasıl olur :44:
hoşgeldin canım sahur ve iftar menü nedir?kızlar tatilden yeni geldim bende bayrama 3klo vermek istiyorum geçen sene ramazanda 3klo vermiştim ama az yiyip teraviye gidip sonra1saat yürüyodum ben 72 kloym desteklerinizi bekliyorum
Günaydın kızlar hayırlı ramazanlarİftarda çorba,karnıyarık ,pilav ,salata ya da cacık olacakmış , biraz çorba, küçük bir tane patlıcan, 5 yk pilav , sonrası salata ya da cacık ekmek yemesem diye düşünüyorum ..acaba nasıl olur :44:
Kızlar sahurda 1 dilim ezine peyniri,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 çatal kızarmış patlıcan,yarım dilim ekmek ve 1 salatalık yedim...Akşam yemeği ve sahur arasında 2,5 litre su içtim.Şuan acıkmadım ama bir soğuk su fena olmazdı.
Yüzümü habire soğuk suyla yıkıyorum zaten...
kızlar tatilden yeni geldim bende bayrama 3klo vermek istiyorum geçen sene ramazanda 3klo vermiştim ama az yiyip teraviye gidip sonra1saat yürüyodum ben 72 kloym desteklerinizi bekliyorum
1 haftada 1.2 çok güzel canım..bende iftardan önce tartılıyım ama sanki biraz fazla çıkcam şişlik var bide hafta sonu fazla fastfood yedim
sağol canım.haftada 1 gün kaçamak olsun canım.oruç tutuyorsun şişlik filan kalmaz.
bence ekmek yeme canım 5 kaşık pılav yeter..ben daha menuyu bilmıyorum annem ne yaparsa artık aslında yemek yapmaya başlasam iyi olcak:26:
sahurda : 1 dılım çavdar ekmeği peynır 2 zeytın közlenmiş domates ve biber (akşamdan kalmıştı ) 1 tatlı kaşığı kadar bal..yumurta yicektim ama o an canım istemedi
yumurta tok tutuyor,keşke yeseydin
Bende sahurda 2 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta,biraz beyaz peynir ve 1bardak sut ictim.
İftarda sacece corba icmeyi dusunuyorum.zaten suyla acinca fazla bisey yiyemiyorum.
Seranay bir hafta 1.2 kilo supper bence.boyle devam edersen 1 ayi bulmaz 5 kilo vermen
evet canım inşallah veririm kurtulurum biran önce şu yağlardan
ayy susadım yaa.akşama menüde bizde kürdan kebabı pilav çorba cacık salata var ya.nasıl da yemeyeyim bubları.ramazanda kilo veremeyecem bu gidşle offf...sporda yapamadım bugün hiç halim yok yandım vallaa..
önce çorbayla başla canım,sonrada hepsinden biraz yersin.sporda yaparsan verirsin kilo üzülme.
inşallah cnm ya.akşam yapsam sporu bi faydası olurmu ki hani hep derler ya sabah aç karnına yapılan spor daha iyidir diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?