tünaydın kızlarr 60.9 ile bu topiğe başlamış oldumm
ramazanda da burada paylaşsak yediklerimizi olur dımı?
ben gece oturup gündüz uyu yapacağım için iftarı 1 dilim ekmek sebze yemeği ,veya et salata yoğurt şeklinde
sahuru az yemeliyim çünkü hemen uyucaz yakma imkanı zor olur diye düşünüyorum..
saat 12.30 da uyandım 1 bardak ayran şimdilik canım bişey istemedi
selam kızlar ramazan boyunca diyetmi yapıcaksınız bende bir türlü kilolarımdan kurtulamıyorum
eşim zayıfladı 76 kiloya düştü benden sadece 6 kilo fazlası var utanıyorum ya
ramazanda allahın izniyle orucumu tutucam spor yapamam belki ama yediklerime dikkat etsem kilo verebilirmiyim acaba
15 saat oruçlu olucaz zaten hava sıcak iftar vakti insan suyla şişiyor fazla yiyemiyor asıl sorun sahura kadar boğazı tutmak :S
1.65 boyum 60 kiloyum hedef 55 daha fazla versem iyi olur ama ahh ahh :2: göbek yok basenlerle sorunum var bacaklarımı kısa gösteriyor uyuz oluyorum uyuuuuuz
Bu hareketlerin birkaçını yapıyordum ama hepsini yapacağım artık birkaç hareket de topla yapıyorum aynı zamanda sıkılaştırıcı krem kullanıyorum istediğim gibi olmam için daha çalışmam gerek anlaşılan :2::2: Bol bol su içmek bir de banyodayken soğuk suyla masaj yapmak iyi geliyormuş sıkılaşmak için mesela lifle yapıyorum ben bütün kuvvetimi uyguluyorum oradaki yağları yakmak adına umarım işe yararBen bacaklar icin bu hareketleri yapiorum.
Kalça ve Bacak Eritme Hareketleri Egzersiz
Bu hareketlerin birkaçını yapıyordum ama hepsini yapacağım artık birkaç hareket de topla yapıyorum aynı zamanda sıkılaştırıcı krem kullanıyorum istediğim gibi olmam için daha çalışmam gerek anlaşılan :2::2: Bol bol su içmek bir de banyodayken soğuk suyla masaj yapmak iyi geliyormuş sıkılaşmak için mesela lifle yapıyorum ben bütün kuvvetimi uyguluyorum oradaki yağları yakmak adına umarım işe yararEvde yapılan sıkılaştırıcı kremler maskeler yapan deneyen var mı acaba ?:44::44:
1.65 boyum 60 kiloyum hedef 55 daha fazla versem iyi olur ama ahh ahh :2: göbek yok basenlerle sorunum var bacaklarımı kısa gösteriyor uyuz oluyorum uyuuuuuz
slmm kızlarr bugün dışardaydım boyner mag. indirim vardı alışveriş yaptım biraz..yediklerm
sabah :1 bardak ayran
öğleden sonra: hamburger azcık patates kızartması biraz lıght cola
akşam yemedim yemeyide düşünmüyorum açıkçası
ayyy bir an kendim yazmış gibi oldum beni anlatıyosun canım..bacakların uzun görünsün istiyosam yüksek bel pantolan tavsiye ben bugün 1 tane aldım çok hoş durdu,pantolonun modeli havuç modeliymiş :))) iyi kamufile etti
ben yeni atanan bir öğretmenim canım okulda giyerken gömlek tabi içine sokuyosun gömleği ,ayakkabı almadım çok az topuklu her tarafı kapalı önden bağcıklı ayakkabı( yaaa her yerde var ama ayakkabının modelini bilmiyorumm)düşünüyorum ...gömlek yerine bluz da olabilir ayyy resim ekleyebilsem sana bir kombin gösteriyim
Eki Görüntüle 232422
resim alıntı
Ayy meslekdaşız canım tabi benim okul biterse 2 yılım var dahaBranşın ne canım? Gömlekle hoş olur gerçekten ilk fırsatta alacağım kombinle görmek isterim tatlım
kendi kombinimle mi görmek istersin?yukardaki resim gözükmüyor mu yükleyememişmiyim?lise matematik canım senin nedir?
Fen bilgisi öğretmenliği canım :) yok resmi gördüm eklemişsin gayet ellerine sağlık ben bir de senin kombinine bakmak isterim zahmet olmazsa :) bir de diyetlerle aran nasıl iyi gidiyor musun canım anlaşılan tipimiz aynı ben bazen çok sinir oluyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?