Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

tabiki paylaşabilirsin canım

üzülme canım sende verirsin mutlaka.ben eşimden çok daha kiloluydum.şimdi solladım geçtim onu.71 kilo oda.
ramazanda iftarda ve sahurda dikkat edersin gider kiloların canım.

1.65 boyum 60 kiloyum hedef 55 daha fazla versem iyi olur ama ahh ahh :2: göbek yok basenlerle sorunum var bacaklarımı kısa gösteriyor uyuz oluyorum uyuuuuuz

Son düzenleme:
1.65 boyum 60 kiloyum hedef 55 daha fazla versem iyi olur ama ahh ahh :2: göbek yok basenlerle sorunum var bacaklarımı kısa gösteriyor uyuz oluyorum uyuuuuuz

benim basenim yok, göbişim var.basen hareketleri yapıyormusun canım.arkadaş link eklemiş bir bak istersen yardımcı olabilir belki.

Bakmadım canım ama hemen bakarım 1 hafta kadar plates yaptım sadece basen çalışıyorum 2 hafta yürüyüş yaptım 2 kilo gitti ama yalnızım yürüyüşe devem edemedim sıkıcı geçiyor :2:kurtulmak istiyorum artık bacaklarım biraz daha uzun olsun istiyorum :2::2::2:

Son düzenleme:
Bu hareketlerin birkaçını yapıyordum ama hepsini yapacağım artık birkaç hareket de topla yapıyorum aynı zamanda sıkılaştırıcı krem kullanıyorum istediğim gibi olmam için daha çalışmam gerek anlaşılan :2::2: Bol bol su içmek bir de banyodayken soğuk suyla masaj yapmak iyi geliyormuş sıkılaşmak için mesela lifle yapıyorum ben bütün kuvvetimi uyguluyorum oradaki yağları yakmak adına umarım işe yarar Evde yapılan sıkılaştırıcı kremler maskeler yapan deneyen var mı acaba ?:44::44:

bende 3 gündür gece yatarken yosun yağı sürüyorum,streç film sarıp yatıyorum..oda küçücük şişe hemen bitecek ya çok az kaldı.

bugünkü yediklerimi yazayım

sabah : karpuz - 1 bardak meyve suyu(ikramdı hatır için içmek zorunda kaldım) - 2 fincan şekersiz neskafe

öğle : 2 dlm. çavdar ekmeği - 1 çk. ile yapılmış 2 yumurta - 1 domates - yarım soğan -1 yk. kadar ezme peynir

ara : karpuz -1 minik armut - 1 fincan şekersiz neskafe

akşam :2 yk.patlıcan yemeği - 1 kaşık yoğurt - karpuz

bugünlük bu kadar

Bugun yediklerimi yazmamayim :) tum gunumuz deniz kenarinda gecti.o kadar yorgunum ki anlatamam.hareketlerimi yapamicam ama yarin fazlasiyla yaparim.sabah tartilayim bakalim net olarak kac kiloyum.bir ayda ne kadar kilo verecegim?

ayyyy öğlen 3 dilim akşam 2 dilim pizza yedim .
bide su içmeye çalışıyorum uyuyana kadar 1.5 lt yi bitiricem inşallah. birazdan yeşil çay içicem..

Son düzenleme:
merhabalar benide aranıza alır mısınız bayrama kadar benimde kilo vermem gerekiyor kilo vermem gerekiyor deyip durdum bu zamana kadar ama malesef şu boğazıma söz geçiremedim ama bugün tartıya çıkıpta kilomu görünce kafama dank etti sevdiğim askerde izine gelicek ve onun beni böyle görmesini istemiyorum boyum 1.71 1.72 kilom 80 :26::26: boyumdan kurtarıyorum çok kötü durmuyor ama göbeğim çıktı bayrama kadar 5 kiloda olsa verebilir miyim sizce??

slmm kızlarr bugün dışardaydım boyner mag. indirim vardı alışveriş yaptım biraz..yediklerm
sabah :1 bardak ayran
öğleden sonra: hamburger azcık patates kızartması biraz lıght cola
akşam yemedim yemeyide düşünmüyorum açıkçası

ayyy bir an kendim yazmış gibi oldum beni anlatıyosun canım..bacakların uzun görünsün istiyosam yüksek bel pantolan tavsiye ben bugün 1 tane aldım çok hoş durdu,pantolonun modeli havuç modeliymiş :))) iyi kamufile etti

normal beslenip sporla desteklersen ,yada sporsuz şok diyet yaparsan verirsin canım..

serenay sende kahvekoliksin sanırım bende 2 si birarada severim çok içerdim ama 1 aydır içmemeye çalışıyorum bazen 1 bardak,,selülitlerim arttı sanki ondan mı bilemiyorum

A-aa cidden mi ben de mi alsam ya hiç denemedim nasıl durur acaba :44: Nasıl kombinledin canım :26:

ben yeni atanan bir öğretmenim canım okulda giyerken gömlek tabi içine sokuyosun gömleği ,ayakkabı almadım çok az topuklu her tarafı kapalı önden bağcıklı ayakkabı( yaaa her yerde var ama ayakkabının modelini bilmiyorumm )düşünüyorum ...gömlek yerine bluz da olabilir ayyy resim ekleyebilsem sana bir kombin gösteriyim

resim alıntı

Son düzenleme:

Ayy meslekdaşız canım tabi benim okul biterse 2 yılım var daha Branşın ne canım? Gömlekle hoş olur gerçekten ilk fırsatta alacağım kombinle görmek isterim tatlım

Ayy meslekdaşız canım tabi benim okul biterse 2 yılım var daha Branşın ne canım? Gömlekle hoş olur gerçekten ilk fırsatta alacağım kombinle görmek isterim tatlım

kendi kombinimle mi görmek istersin?yukardaki resim gözükmüyor mu yükleyememişmiyim?lise matematik canım senin nedir?

kendi kombinimle mi görmek istersin?yukardaki resim gözükmüyor mu yükleyememişmiyim?lise matematik canım senin nedir?

Fen bilgisi öğretmenliği canım :) yok resmi gördüm eklemişsin gayet ellerine sağlık ben bir de senin kombinine bakmak isterim zahmet olmazsa :) bir de diyetlerle aran nasıl iyi gidiyor musun canım anlaşılan tipimiz aynı ben bazen çok sinir oluyorum :2:

ahhhh sende kpss de yüksek kapatan bölümlerin içindesin sana tavsiyem kpss ye şimdiden başla tatlım..
eğer bir gün çekmeye fırsatım olursa eklerim oldumu..ben siyah pantolon aldım ama açık renkte model kendini daha çok belli ediyor ben okulda giymicek olsam açık rengini alırdım,,ama gündelik keten kumaşının renklerini almayı düşünüyorum..diyete gelince 2.5 ayda 7 kilo verdim ama bunun sadece 1.6 sını diyet yaparak verdim geri kalanını dikkatli beslendim herşeyden yedim ama dikkat ederek ...burgerde menü yedim öğlen ama akşam yemek yemedim 0 şekide ama ben artık bölgesel vermek istiyorum yaaa onun için spor şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…