Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

merhaba kızlar
çok mutluym bu sabah tartıda 69.9u gördüm :)
şubattan beri hedefim 69 du nihayet ucundan da olsa görmek nasip oldu

Aynen canım biraz biraz çalışıyorum ben de en azından temel oluşsun diye...Benimde bölgesel zayıflamam lazım ya diz-bel arasından sorun var çok şükür göbek falan yok ama işte basen beni öldürüyor ..Topla hareketler yapıyorum suyla masaj yapıyorum sıkılaştırıcı krem kullanıyorum 2 hafta oldu bunlara başlayalı bakalım işe yararsa ::2::2:

merhaba kızlar
çok mutluym bu sabah tartıda 69.9u gördüm :)
şubattan beri hedefim 69 du nihayet ucundan da olsa görmek nasip oldu
çok sevindim tatlımm

aynen aynen dizle bel plates topuyla mı canım ben plates yapmak istiyorumm

selam kızlar nasılsınız sabahtan beri gezip tozmaktan yeni oturabildim pc nin başına .yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.ne güzel kalabalıklaşıyoruz.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.:116:twilight11 paltolonun güzelmiş canım güle güle kullan.ben kumaş paltolonu hiç giyemiyorum,genelde yüksek bel kot tercihim.göbeği toparlıyor.
evet canım ya kahvekoliğim resmen,ama çok şükür selülit felan yapmıyor.kahve içmedimmi kendime gelemiyorum ben,hemde tok tutuyor.
bugün sabah 64.2 çıktım. yavaş yavaş eriyorum.

bugün yediklerim çok karışık ama yazmaya çalışayım yinede.

sabah : 1 çatal karpuz yedim mevlüte gittim.biraz çorba , pilav,turşu yedim.

öğleyin : kardeşimin evine gezmeye gittim.ordada 2 küçük dilim revani , 1 tane biskrem , 2 bardak çay içtim, 1 kaşık erik hoşafı yedim.

akşam : 1 yk.börülce yemeği - biraz karpuz - birazda dondurma yedim.

slm tatlım yediklerin gerçekten çok karışıkmış herşeyden az yiyince böyle oldu sanırım :)
canım bende önceden hiç kumaş giymezdim öğretmen olunca giymeye başlıcaz artık malum ramazan geldi oruç tutan var mı ben yarın allah izin verirse başlıyorummm iftarda benii frenleyinn

evet ben diyet yapmıyorumki , herşeyden azda olsa yiyiyorum.
aslında mevlütte yediklerimle akşamı ederdim,ama kardeşimin evine 2 ay önce gitmiştim.sağolsun bizim gelinde ne varsa masaya koyuyor.çoğunu reddettim vallahi.benim zayıflamam lazım dedim.bu kadarla yırttım yine.
eve geldim 3 kat merdiven yıkadım tepeden aşaya kadar.çamaşır,yemek bulaşık derken daha şimdi oturabildim.erimiştir onlar.
ha bu arada hayırlı olsun canım yeni görevin.ben oruç tutmuyorum.iftarı hafif geçirmeye çalış canım.

Az az yemek en iyisi aslında işkence etmiyor insan kendine hareketlisinde maşallah serenay gitmiştir onlar gitmiştir
Twilight cimm plates topuyla yapıyorum sadece basen bacak çalışıyorum Ebru şallının dvd sini indirdim internetten ,bir de buraya atılmış bir link var serenay söylemişti orada da güzel basen hareketleri var onlar da güzel canım.Oruç tutuyorum ben de iftarda birbirimizi frenleyelim aslında ben bir tane ramazan diyeti buldum onu uygulamaya çalışacağım

evet canım herşeyden yiyince insan diyet pisikolojisine girip,herşeye saldırmıyor.çünkü canın ne isterse tadıyorsun,gözün kalmıyor.
şu platesi,hareketleri bide ben yapsam süper olacakta,yapmıyorum nedense birtürlü.merdivenleri yıkamadan önce yosun yağıyla yağladım bugün kendimi,totomdan bile şıpır şıpır ter aktı valla.

Evet canım ya sen onu daha önce de yazmıştın ,nasıl faydası oluyor mu ben de mi alsam napsam onu da sürelim yaa sürelimm gitsin Aktardan mı aldın canım ?

aramıza almak ne demek,girdin bile aramıza,hoşgeldin.biraz sabır,biraz azim,biraz gayret verirsin canım kilolarını.
boyunda uzun maşşallah.10 kilo versen süper olursun sen.hadi bayram sabahı 75 kiloyum diye yaz buraya.kolay gelsin canım.

Bende bugun aksam yemegini biraz abarttim ekmek yemedim diye teselli ediyorum kendimi :)
Yarin oruclu olacagim allah izin verirse. İftarda abartmayip sahurda kahvalti seklinde dusunuyorum. Cizelgemi dehistirmek adina kendimi motive ediyorum :)
Herkese hayirli ramazanlar...

Evet canım ya sen onu daha önce de yazmıştın ,nasıl faydası oluyor mu ben de mi alsam napsam onu da sürelim yaa sürelimm gitsin Aktardan mı aldın canım ?

evet canım aktardan aldım.küçük bir şişe 5 tl.rollon şişesine boşalttım biraz sürüyorum ,streç filmle sarıyorum.cildi pamuk gibi yapıyor .ben yeni başladım sürmeye bakalım faydası olur inşallah.yosun yağı sarkmış deriyi topluyor,çatlakları düzeltiyor,birde yağları yakıyormuş.sürünce hafiften bir yanma oluyor hemen geçiyor masaj yaparken.bir araştır derim.iyi gibi.

Evet canım ben de tam faydalarını okuyordum , yanması güzel demek ki o bölgede etkili oluyor en kısa zamanda alacağım kullandığım kremlerden çok daha iyi olduğu kesin doğal en güzeli çok sağol canım

hayırlı ramazanlar canım.
ekmek yememmişsin bu iyi.akşamları ekmek yememek kilo verdiriyor.ben akşam yedimmi tartı kımıldamıyor nedense.
evet çizelgeyi değiştirmek gerçekten motive edici.:87:

kollarıma sürdüm bugün orda yanma hissi olmadı,ama göbişimde oluyor.masabaşında oturmaktan yağlarım göbişte toplanmış demekki

ben kaçıyorum,:80:sabah iş var yaaa.pazartesi sendromu yaşıycam yine kahretsin.
1 pazarım tatil oluyor birşeycik anlamıyorum.neyse allah iş versinde çalışalım dimi amaaa:82:
herkese hayırlı geceler.yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…