Tok karnına 57 kiloyum,boyum 1.65...
Bayrama kadar bende 5 kilo vermek istiyorum.Umarım başarılı olurum.Asıl sıkıntım göbek ve bel bölgesi...
Titreşimli kemer,yarım mekik...Bol su... ile başlamak aklıma geldi...
Birde İftarda ve sahurda az yemek yemeyi başardım mı tamamdır...Gelişmeleri paylaşırım kızlar...
Bu arada bekarken çektirdiğim zayıf bir resmimi buzdolabına yapıştırcam birazdan,baktıkça heveslenirim :))
Titreşimli kemeri 1 ay kullandım ve işe yaradı canım ama yediklerime de dikkat ettim tabi...bu titreşimli kemer gerçekten işe yarıyormmu??bide günde kaç mekik çekiyorsun.ben çektim hiçbir işe yaramadı sıfıra sıfır elde var sıfır yani
Hoşgeldiniz kızlar :) Ramazan boyunca sahurda ve iftarda ne yiyeceğimizi yazsak nasıl olur acaba:44: En önemlisi birbirimizi frenlemek
Titreşimli kemeri 1 ay kullandım ve işe yaradı canım ama yediklerime de dikkat ettim tabi...
Mekiğe gelince bu konuda çok istikrarlı olmamakla birlikte düzenli yapılırsa etki eder diye düşünüyorum...
ayy canım makarna böreği çekti valla dayanamadım malzemeleri hazırladım birazdan kalkıp yapacağım..:):)
Afiyet olsun canım da çok kaçırma sen yine deBen bir dilim ekmek, biraz peynir, 3-5 zeytin bol salata ,çay,meyve şeklinde kahvaltı türü düşünüyorum ve bol bol su
Yarın deneyeceğim canım bakalım dayanabilecek miyim olmadı biraz daha arttırırım menüyü :))şekerim senin menünde zayıfmış biraz.bak 16 saat aç kalacağız emin misin??:):)
dukan diyeti merve ben yaptım cnm süper netten bak
O diyeti ben pek anlamadım :26:şu ara herkes yapıyor çok memnunlarmış .dukan diyeti merve ben yaptım cnm süper netten bak
Yarın deneyeceğim canım bakalım dayanabilecek miyim olmadı biraz daha arttırırım menüyü :))
Allah yardımcımız olsun ..bulunduğum yer baya serin , zaten suyu çok içen biri değilim halsiz kalır mıyım onu bilmiyorum işte :)inşallah dayanabilirsin canım.sıcaklarda hiç çekilmiyor zaten yanıyor istanbul vallaaa off...
canım 1 yumurta da ekle istersen bende bu şekil düşünüyorum 1 yumurta ekli haliAfiyet olsun canım da çok kaçırma sen yine deBen bir dilim ekmek, biraz peynir, 3-5 zeytin bol salata ,çay,meyve şeklinde kahvaltı türü düşünüyorum ve bol bol su
maşallah seranayy erimiştir kesinnnevet ben diyet yapmıyorumki , herşeyden azda olsa yiyiyorum.
aslında mevlütte yediklerimle akşamı ederdim,ama kardeşimin evine 2 ay önce gitmiştim..
bende şimdi indiriyorum canım ama bayağı uzun zamanda iniyorrr bunun kısa yolu yokmuAz az yemek en iyisi aslında işkence etmiyor insan kendine hareketlisinde maşallah serenay gitmiştir onlar gitmiştir
Twilight cimm plates topuyla yapıyorum sadece basen bacak çalışıyorum Ebru şallının dvd sini indirdim internetten ,bir de buraya atılmış bir link var serenay söylemişti orada da güzel basen hareketleri var onlar da güzel canım.Oruç tutuyorum ben de iftarda birbirimizi frenleyelim aslında ben bir tane ramazan diyeti buldum onu uygulamaya çalışacağım
Allah yardımcımız olsun ..bulunduğum yer baya serin , zaten suyu çok içen biri değilim halsiz kalır mıyım onu bilmiyorum işte :)
Mersindeyim canım ama yaylasında o yüzden serin Allaha şükür :) Plates dvd zor iniyor canım ya ben de 1-2 gün uğraştım 4 parttan oluşuyordu benim indirdiğim sitede her parttan sonra 30 dakika beklemem gerekticanım türkiye dışında mısın ? serin bir yer ? yayla mı yoksa ?
Mersindeyim canım ama yaylasında o yüzden serin Allaha şükür :) Plates dvd zor iniyor canım ya ben de 1-2 gün uğraştım 4 parttan oluşuyordu benim indirdiğim sitede her parttan sonra 30 dakika beklemem gerekti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?