Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

bende 65 kiloyum bayrama kadar 60 a inmek sitiyorumm.spora da başladım 3 gün oldu..

Tok karnına 57 kiloyum,boyum 1.65...
Bayrama kadar bende 5 kilo vermek istiyorum.Umarım başarılı olurum.Asıl sıkıntım göbek ve bel bölgesi...
Titreşimli kemer,yarım mekik...Bol su... ile başlamak aklıma geldi...
Birde İftarda ve sahurda az yemek yemeyi başardım mı tamamdır...Gelişmeleri paylaşırım kızlar...
Bu arada bekarken çektirdiğim zayıf bir resmimi buzdolabına yapıştırcam birazdan,baktıkça heveslenirim :))

bu titreşimli kemer gerçekten işe yarıyormmu??bide günde kaç mekik çekiyorsun.ben çektim hiçbir işe yaramadı sıfıra sıfır elde var sıfır yani

bu titreşimli kemer gerçekten işe yarıyormmu??bide günde kaç mekik çekiyorsun.ben çektim hiçbir işe yaramadı sıfıra sıfır elde var sıfır yani
Titreşimli kemeri 1 ay kullandım ve işe yaradı canım ama yediklerime de dikkat ettim tabi...
Mekiğe gelince bu konuda çok istikrarlı olmamakla birlikte düzenli yapılırsa etki eder diye düşünüyorum...

Hoşgeldiniz kızlar :) Ramazan boyunca sahurda ve iftarda ne yiyeceğimizi yazsak nasıl olur acaba:44: En önemlisi birbirimizi frenlemek

Hoşgeldiniz kızlar :) Ramazan boyunca sahurda ve iftarda ne yiyeceğimizi yazsak nasıl olur acaba:44: En önemlisi birbirimizi frenlemek

ayy canım makarna böreği çekti valla dayanamadım malzemeleri hazırladım birazdan kalkıp yapacağım..:):)

Titreşimli kemeri 1 ay kullandım ve işe yaradı canım ama yediklerime de dikkat ettim tabi...
Mekiğe gelince bu konuda çok istikrarlı olmamakla birlikte düzenli yapılırsa etki eder diye düşünüyorum...

canım senin kilon çok iyi aslında boyuna göre.neden daha da zayıflamak istiyorsun.bende 1.63 boyum kilom 65.malesef kilom boyumu geçmiş yani..

ayy canım makarna böreği çekti valla dayanamadım malzemeleri hazırladım birazdan kalkıp yapacağım..:):)

Afiyet olsun canım da çok kaçırma sen yine de Ben bir dilim ekmek, biraz peynir, 3-5 zeytin bol salata ,çay,meyve şeklinde kahvaltı türü düşünüyorum ve bol bol su

Afiyet olsun canım da çok kaçırma sen yine de Ben bir dilim ekmek, biraz peynir, 3-5 zeytin bol salata ,çay,meyve şeklinde kahvaltı türü düşünüyorum ve bol bol su

şekerim senin menünde zayıfmış biraz.bak 16 saat aç kalacağız emin misin??:):)

canım 1 yumurta da ekle istersen bende bu şekil düşünüyorum 1 yumurta ekli hali
evet ben diyet yapmıyorumki , herşeyden azda olsa yiyiyorum.
aslında mevlütte yediklerimle akşamı ederdim,ama kardeşimin evine 2 ay önce gitmiştim..
maşallah seranayy erimiştir kesinnn
bende şimdi indiriyorum canım ama bayağı uzun zamanda iniyorrr bunun kısa yolu yokmuevet şekerim frenliyelim kesinlikle peki iftarda ne düşünüyosun ?

Son düzenleme:
evet şekerim frenliyelim kesinlikle peki iftarda ne düşünüyosun ?[/I][/B][/QUOTE]
Severim yumurtayı ekledim senin için tatlım
Canım benim diyete özgü yemekler yapmayı beceremeyen ve istemeyen biriyim o yüzden şöyle düşündüm;
Genelde çorba ,salata ,et yada sebze yemeği mutlaka olur.Önce bir bardak su Bir kase çorba, ekmek yerine 3-4 yk. pilav , yine 3-4 yk yemek bol bol salata diye düşündüm nasıl olur ?:44::44:

canım türkiye dışında mısın ? serin bir yer ? yayla mı yoksa ?
Mersindeyim canım ama yaylasında o yüzden serin Allaha şükür :) Plates dvd zor iniyor canım ya ben de 1-2 gün uğraştım 4 parttan oluşuyordu benim indirdiğim sitede her parttan sonra 30 dakika beklemem gerekti (

Mersindeyim canım ama yaylasında o yüzden serin Allaha şükür :) Plates dvd zor iniyor canım ya ben de 1-2 gün uğraştım 4 parttan oluşuyordu benim indirdiğim sitede her parttan sonra 30 dakika beklemem gerekti (

ohh ohh ne güzel valla ne serindir şimdi oralar.mersinde ne biçimdir kaynıyordur valla..plates işe yarıyormuş galiba yapan arkadaşlarımda varda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…