Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya maşallah nergiscicegi6 bu haftaya kadar nasıl ilerledi süreciniz paylaşabilir misiniz yeniyim ben ve biraz meraklıyım süreçlere moral oluyor
20de dikiş atıldıktan sonra sadece tuvalete giderek ilerlettim geri kalan zamanlarda yatıyordum, yemek yerken oturuyordum ama onda bile ayaklarımı uzatıyordum yani. Duşta kısa kaldım sıklığını azalttım, tuvalet kısmında eğer kabızsam zorlamamaya çalıştım. Ailem de uzakta onlarla görüntülü konuşarak yaprak dökümünü baştan sona bitirerek, 1 tane numaralı tablo boyaması , 3 tane de örgü oyuncak örerek zamanı geçirdim 30lara kadar 30dan sonra da hedef koydum ama yine çok hareketlenmedim kahvaltı yaptığım tabakları falan suya tutuyordum maksimum Arada arkadaşlar geldi, telefona oyun indirdim falan derken eyledim kendimi. 33ten sonra rahatladım biraz daha iç tarafta batma var o biraz engel oluyor ama yine de yemekte falan yardım ediyorum artık. Serklajdan sonraki ilk aylar bence en en önemlisi orada kendini zorlayacak şeyler yapmamak gerek. Zaten hamileyiz ağır işlere girişmemek lazım

Peki evde yemek vs kim yapıyordu eşiniz mi

Peki evde yemek vs kim yapıyordu eşiniz mi
Kayınvalidem geliyordu 2 haftada 1 o da buzluğa çıkarıp yapabileceğimiz yemekler koyuyordu eşim de onları ısıtıyordu biber dolması bile attık buzluğa çıkarıp fırınlayınca süper oluyor tavsiyem olsun kahvaltımı kendim hazırlıyordum ama yine oturarak

Anladım canım teşekkür ederim ben çok hareket etmişim şuan sizler anlattıkça farkediyorum bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışacam bu kadar emek boşa gitmesin inşallah hiçbirimizin peki sizin ilaçlar nasıldı neler kullandınız

Ya duş bile dakikalıydı benim için öyle söyleyeyim sana. Ben etrafımda pek örnek de olmadığı için çok korka korka yaklaştım sürece, koca bir bilinmezlikti yani. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gerçekten çok büyük psikolojik savaş aslında. Yaz tatiliydi ben instagramdan herkesin tatilini izledim kendim koltuktan kalkamazken sen de doktorunla değerlendir durumu o da söyler sana neler yapman gerektiğini. İlaç Progestan ve magnezyum aldım sadece.

Evet evet öyle de oluyor hatta bi doktorun videosu vardı onla ilgili de bulamadım.tamam o değerlerin de iyiyse sadece tansiyonu dengede tutmaya çalışacaklardır
Cok sagol kuzum destegin için gerçekten insan herseyi kafasina takıyor ya..
Tansiyon ilacina da basladim sifa olsun hersey her zaman yolunda gitsin hepimiz icin.
Senin ne kadar kaldi simdi bebiskoyu almaya

Ahh bizi bizden baskasi anlayamaz..
Yazdiklarini yaşadık galiba bizde sen bizden daha önce dikisliydin tabi ama bu süreç ne kadar zorlu inisli çıkışlı ancak yaşayanlar biliyor
Allahım hepimize sağlık versin bebislerimize sağlık versin

Cok sagol kuzum destegin için gerçekten insan herseyi kafasina takıyor ya..
Tansiyon ilacina da basladim sifa olsun hersey her zaman yolunda gitsin hepimiz icin.
Senin ne kadar kaldi simdi bebiskoyu almaya
Moralini yüksek tut canım ilaç fayda edecektir sana şifa olsun kuzum yarın kontrolüm var bakalım net bir şey söyler artık

Tabii tabiii annem ameliyat oldu gidemedim yanına tüp bebekten dolayı riskliydi sonra dikiş oldu derken aylarca görüşemedim hepimiz için çok çok zor gerçekten herkesin başka bir derdi var

Hmm anlıyorum canım bizde emekli sandığı ama ekstra ama düz memur bir sorayım bizde de var mı indirim
Bence kesin vardır sor canım
Benim enfeksiyona bağlı kısalmam olmuş olabilirmiş canım çünkü ben 98leri gördüm crpde, hiç bilmiyorum sebebini hala da enfeksiyondan kurtulmuş değilim ama o zamanlar enfeksiyon düşmeden doktorum serklaj yapmayı kabul etmedi sonuç olarak 20 gün hiç kalkmadan tuvalete bile gitmeden sondayla takıldım iğrenç günlerdi, sonra Serklaj ve iki gün sonra geldim evime

Maşallah inşallah kolaylıkla da bebeğini kucağına alırsın zor günler bitti inşallah senin için darısı diğer bekleyenlere

Ben 33. Haftadayım herhangi bir sıkıntım yok güzel devam ediyor, tedbir amaçlı söyledi gibi geliyor bana. Yani hiç bişi yokken yaptırmakta fayda var dedi, diğer doktorum da yaptırma diyor. Kafam baya karıştı

Baya yükselmiş ya sonda çok zor ya ameliyat için takılmıştı bana da Allah bir daha yaşatmasın valla verdiğiniz bilgiler beni de baya aydınlatıyor herkesin hikayesi bambaşka dilerim hiçkimse korktuguyla sınanmadan güzel hgünler görsün hepiniz çok hoşsunuz her biriniz apayrı bşr deneyim korktuklarımız boşa çıksın sağlıkla bebeklerimizle güzel günlerimiz olsun ben hep umutsuz ve moralsizdim ama böyle böyle baya iyi geldiniz buraya yazana kadar bile kötü bşr fikir gibi geliyordu ama iyi geldi

Burda birbirimize destek olmamız çok güzel canım göreceksinki aynı haftada olduğun kişilerle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorsun o da insana çektiği acıları normal karşılamasını sağlıyor

Benim hep denk geldiğim son anda acilen doğuma girenler veya kasılma sancı problemi yaşayanlarda yapıldığıydı. Her şey yolundaysa çok da mantıklı değil gibi inşallah sorunsuz ilerler süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…