Sanırım hiç almıyor yani bir tek doktor yönlendirmesini kabul ediyor gibi birşey söyledi kanser hastaları birdeYani şimdi mi almıyormuş yoksa hiç mi almıyorlarmış çok saçma geldi bana
Canim benim destegin kiymetli teşekkür ederim Allahım razı olsun..Moralini yüksek tut canım ilaç fayda edecektir sana şifa olsunkuzum yarın kontrolüm var bakalım net bir şey söyler artık
Yaa kıyamam.. hepimiz zorluklardan gectik iste. Sonucunun mukemmelligini biliyoruz da ondan bekliyoruz asklaTabii tabiii annem ameliyat oldu gidemedim yanına tüp bebekten dolayı riskliydi sonra dikiş oldu derken aylarca görüşemedim hepimiz için çok çok zor gerçekten herkesin başka bir derdi var
Doktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdiİnşallahbize de yaz
Canım hunileşme bende de var doktorum bana bu beklenen bir şey sonuçta serklaj bunun için atılıyor dedi bol su iç yatmaya devam et stres yapmamaya çalışDoktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdihunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta
Olsun kuşum sen ver için rahatlasın hiçbir olasılık atlanmasın doktorun da tedbirli olması iyi sen de sonuçlar temiz çıkınca rahatlarsınKızlar
Doktorum aradi, 24 saat idrar toplamami istedi....
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Yani duygularimi ifade edemiyorum artik
Allah korusun kötuyu dusunme ıyı dusun ıyı olsunKızlar
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Doktorun yatış önermediyse problem olmaz ınsallahDoktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdihunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta
Canım hunileşme bende de var doktorum bana bu beklenen bir şey sonuçta serklaj bunun için atılıyor dedi bol su iç yatmaya devam et stres yapmamaya çalışbenim doktorumun ilk hedefi 25-26. Haftaydı ama bunları çok düşünmemeye çalış
Kuzum doktor tedbirli davranıyor bak bir sıkıntı olmaz inşallah sen böyle stres yaparsan tansiyonun daha çok oynar biraz kendini okumaya çalışKızlar
Doktorlar da öngöremiyor ki kuzum sen içini ferah tut 40 a kadar gidicez de sürekli. Sorun olmucak merak etme aramızda 37-38 lere kadar gelenler var ben moralım bozuldukça bu konuyu acıp bastan sona konusmalara bakıyorum moral topluyorum. Herkes ufak tefek sorunlar yasıyor haliyle serkajlıyız risk altındayız sürekli yatmamız gerekiyor düşündükçe daha cok etkileniyor bebişlerimiz düşünmemeye calısBende sordum en erken dogum 24 hafta dedı, ama benımle konusurken moralı bozuktu benım gıbı bır hastası olmus sadece o da doguma kadar gıtmıs sukur ama gebelık haftası benden daha ılerdeymıs, morale ıhtıyacım var
Temiz çıksın nolur AllahımOlsun kuşum sen ver için rahatlasın hiçbir olasılık atlanmasın doktorun da tedbirli olması iyi sen de sonuçlar temiz çıkınca rahatlarsın
Cok haklısın kuzumKuzum doktor tedbirli davranıyor bak bir sıkıntı olmaz inşallah sen böyle stres yaparsan tansiyonun daha çok oynar biraz kendini okumaya çalışbizde dua ediyoruz bir sorun olmaz Allah'ın izniyle
Amin kuzu, iyi düşünmeye calisiyorum elimden geldigince.. haliyle zor oluyor birazAllah korusun kötuyu dusunme ıyı dusun ıyı olsun
Bak haftan da ilerledi baya zaten moralini bozma lütfen temiz gelicek sen merak etmeTemiz çıksın nolur Allahıminsanın kalbi , içi titriyor... ne zor seyler ya.. hepimiz rahat konforlu gecirebilsek hamileliklerimizi ne kadar güzel olurdu
Canım adalat kullanmaya bugün başladın ne sebeple böyle bir karar verdi ki doktor, bu arada önlem amaçlı ya da ilacın dozunu ayarlamak için bunu yapmış olabilir lütfen gerilme, gebelik zehirlenmesi bile olsa Allah korusun bebekleri hemen doğurmuyoruzki ona göre önlem alınıyor korkma doktorun garantici bir doktor zaten hep böyle ilerledi endişe etme, saçma forum yazılarını sakın okuma millet kendine dert ağrıyor canımsınKızlar
İnşallah görürüm 30 ve yukarsınıDoktorlar da öngöremiyor ki kuzum sen içini ferah tut 40 a kadar gidicez de sürekli. Sorun olmucak merak etme aramızda 37-38 lere kadar gelenler var ben moralım bozuldukça bu konuyu acıp bastan sona konusmalara bakıyorum moral topluyorum. Herkes ufak tefek sorunlar yasıyor haliyle serkajlıyız risk altındayız sürekli yatmamız gerekiyor düşündükçe daha cok etkileniyor bebişlerimiz düşünmemeye calıs
Amin kuzucum .. dogru haftamiz ilerledi ama tabiki annelik iste daha fazla dursun istiyor insan..Bak haftan da ilerledi baya zaten moralini bozma lütfen temiz gelicek sen merak etme
Zaten bu foruma derdi olupta arastirmak icin Allah kimseyi düşürmesin.. neler neler yaziyorlar bir görsen .. yani korkmayani korkutur stresi olmayani strese sokar oyle bir hal..Canım adalat kullanmaya bugün başladın ne sebeple böyle bir karar verdi ki doktor, bu arada önlem amaçlı ya da ilacın dozunu ayarlamak için bunu yapmış olabilir lütfen gerilme, gebelik zehirlenmesi bile olsa Allah korusun bebekleri hemen doğurmuyoruzki ona göre önlem alınıyor korkma doktorun garantici bir doktor zaten hep böyle ilerledi endişe etme, saçma forum yazılarını sakın okuma millet kendine dert ağrıyor canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?