- 19 Aralık 2023
- 2.227
- 1.366
- 53
Yok kuzum zaten gebelik zehirlenmesinden şüphelenseler dahi Allah korusun hemen öyle kimseyi doğuma almıyorlar yakından takip edip kontrol altında tutuyorlar. Ne zaman vereceksin idrarı?Amin kuzucum .. dogru haftamiz ilerledi ama tabiki annelik iste daha fazla dursun istiyor insan..
Sen simdi 2 gün fazla dursa istersin halbuki gelisimi tamam ayni onun gibi benimki de.
Defigin gibi temiz çıkacak buna inanıyorum zaten. Aminnn
Oyle mi oluyor kuzum ya. Ben arastirmaya çekiniyorum çünkü. Bir iki yazdim felaket senaryolari dönüyor.Yok kuzum zaten gebelik zehirlenmesinden şüphelenseler dahi Allah korusun hemen öyle kimseyi doğuma almıyorlar yakından takip edip kontrol altında tutuyorlar. Ne zaman vereceksin idrarı?
Herşey çok yolunda olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut doktorun şükür ki işini sağlama alıyor ve seni denetim altında tutuyor bu harika benceKızlar
Doktorum aradi, 24 saat idrar toplamami istedi....
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Yani duygularimi ifade edemiyorum artik
Bizim Kasım grubunda arkadaşta 24 saatlik idrarda protein baya yüksek gelmişti bi 10 gün önce yazmıştı, şu an hala takip ediliyor sık sık kan idrar veriyor sanırımOyle mi oluyor kuzum ya. Ben arastirmaya çekiniyorum çünkü. Bir iki yazdim felaket senaryolari dönüyor.
Kabı bugun aldı eşim yarin sabahtan cumartesi sabaha kadar yapacağım ve sabah ilk idrardan sonra eşim götürüp teslim edecek yine.
Canım senin içinde rahat olsun hunileşme benimde okuduklarıma göre bir çok serklajda görülüyor ama Allah’ın izniyle ferah tut içini dua ediyroum bende hepimiz içinDoktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdihunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta
Amin canım benimHerşey çok yolunda olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut doktorun şükür ki işini sağlama alıyor ve seni denetim altında tutuyor bu harika bence
Canım öyle mii. Ben sizin gruba yazayim mi artık acaba.Bizim Kasım grubunda arkadaşta 24 saatlik idrarda protein baya yüksek gelmişti bi 10 gün önce yazmıştı, şu an hala takip ediliyor sık sık kan idrar veriyor sanırım
Sen bizim gruba gir durumunu anlat oraya yaz kuzucum cevap veren olacaktırCanım öyle mii. Ben sizin gruba yazayim mi artık acaba.
Yada arkadasin ismi neydi ben ona mesaj atsam özelden sorsam
Tamam canım yazayimSen bizim gruba gir durumunu anlat oraya yaz kuzucum cevap veren olacaktır
Yok yavrum bende olmadı, ama yaşayanlar var çok fazla bu durumuTamam canım yazayimçok sagol.
Senin hic protein çıktığı olmus muydu
Canım senin içinde rahat olsun hunileşme benimde okuduklarıma göre bir çok serklajda görülüyor ama Allah’ın izniyle ferah tut içini dua ediyroum bende hepimiz için
32deyim canım 20de hunileşme vardı serklajdan bir gün önce kontrolde doktor söylemiştiÇok tesekkurler canımAllah dualarımızı kabul etsin hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım
Canım sen bizim haftalarımızı görebiliyor musun sayfada?Çok tesekkurler canımAllah dualarımızı kabul etsin hunıleşme yasayıp dogumu zamanında yapan arkadas var mı acaba burada yada gebelıgı ılerlemıs , yazarsanız cok sevınırım
32deyim canım 20de hunileşme vardı serklajdan bir gün önce kontrolde doktor söylemişti
Ben yenı uye oldum bakılıyorsa hıc bılmıyorum, neler yaptın bu süreçte , ben cok tuvalete gıdıyorumCanım sen bizim haftalarımızı görebiliyor musun sayfada?
Cok sagol kuzum yazdim sizin gruba daYok yavrum bende olmadı, ama yaşayanlar var çok fazla bu durumu
Iyice kafayi sıyırmazsambabylovee valla doktorunun yerinde olsam seni hastaneye yatırır orda bebekler gibi bakardım ne yemek ne içmek düşünücen özel diyet menüsü, günde 4 defa ölçüm, her gün tahlil, sen bu telaşı stresi öyle rahatlatırsın gibime geliyor canım zaten ordayım bakıyorlar bana diye, yazdıkça bu fikir mantıklı gelmeye başladı bu arada şaka bi yana
Yani acil bi durumum yok ama Allah göstermesin olursa da iğneyi yaptırmadığım için pişman olurum diye düşünüyorum.Benim hep denk geldiğim son anda acilen doğuma girenler veya kasılma sancı problemi yaşayanlarda yapıldığıydı. Her şey yolundaysa çok da mantıklı değil gibi inşallah sorunsuz ilerler süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?