Peki hiç açılmanız var mıydıRahim ağzı uzunluğu bence gayet iyi kendinizi strese sokmayın benim dikişten sonra 20mm di çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Dikişten önce vardı sonrasında hep aynı kaldı açılma olmadı ama dikiş varken nasıl açılma olmuş başka bi doktora da mı gözükseniz acaba perinatolojiye gitseniz daha sağlıklı olur farklı görüş almakPeki hiç açılmanız var mıydı
Doktorum çok iyi bir perinatolog çok titiz davranıyor. Burda başka bir perinatolog yok zaten olanlar da geçen sefer yarı canımı aldığı için gitmek istemedigim doktorlarDikişten önce vardı sonrasında hep aynı kaldı açılma olmadı ama dikiş varken nasıl açılma olmuş başka bi doktora da mı gözükseniz acaba perinatolojiye gitseniz daha sağlıklı olur farklı görüş almak
Çok sevindim canım maşallah bebişeKızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı.22 haftalık olduk. Çok şükür bebekte bir sıkıntı yok ama açılma başlamıştı biraz. Doktorum 26. Haftaya kadar yakın takip edelim dedi c.tesi tekrar randevu verdi. O güne kadar da her gün progestan iğne verdi ekstra olarak. Dua edin
Ya sen umutsun bana yaDikişten önce vardı sonrasında hep aynı kaldı açılma olmadı ama dikiş varken nasıl açılma olmuş başka bi doktora da mı gözükseniz acaba perinatolojiye gitseniz daha sağlıklı olur farklı görüş almak
Zaten sadece yatıyorum tuvalet ve duş dışında kalkmıyorum. 32 mm olarak ölçtü. Doktorum da kendini germene gerek yok dedi bu c.tesi tekrar bakacak. İnşallah daha güzel haberler alırızÇok sevindim canım maşallah bebişekaç mm falan söyledi mi canım bu haftalarda doğal bir durum merak etme bu cumartesi mi gideceksin, dinlen canım, eğilip kalkma, çömelme, ağır kaldırma aşırı yürüyüşlerden kaçın
Bebiş 32 gayet güzel maşallah hiç kafaya takacak bir şey yok merak etmeZaten sadece yatıyorum tuvalet ve duş dışında kalkmıyorum. 32 mm olarak ölçtü. Doktorum da kendini germene gerek yok dedi bu c.tesi tekrar bakacak. İnşallah daha güzel haberler alırız
Karından mı ölçtü canım aslında iyi de çıkmış her gidişinde kaç çıkıyordu bugün kaç çıktı bende 3 hafta önce oldum serklaj 17 haftalıktım 12mm uzunluk ve 2cm açılmam vardı serklaj dan on gün sonra gittim 43mm dedi karından baktı ve bir sonraki randevuya üç hafta sonra 22 haftada gel detaylıda yapalım dedi 3 elimde gidecem peki rutin hayatına geri mi dönmüştün yani ağrın yada farklı bişeyin varmıydıEvet benim 15. Haftada dikişim atıldı. Rahim boyu bize idare eder dedi 32 mm ölçtü. Bir de kendini boşuna germe bu beklenen bir şey dikiş olmasaydı dikiş atacaktık yapılacak her şey yapıldı dedi.
Öyle dimi bende kendime öyle diyorum çok daha kısa ölcümlerle çok güzel haftalara gelen var inşallah bizde onlar gibi oluruzBebiş 32 gayet güzel maşallah hiç kafaya takacak bir şey yok merak etme
Benim ilk kez alttan baktı doktorum hem enfeksiyon olmasın diye müdahale etmek istemedi hemde ben biraz zayıf olduğum için karından ölçüm yapabiliyormuşKarından mı ölçtü canım aslında iyi de çıkmış her gidişinde kaç çıkıyordu bugün kaç çıktı bende 3 hafta önce oldum serklaj 17 haftalıktım 12mm uzunluk ve 2cm açılmam vardı serklaj dan on gün sonra gittim 43mm dedi karından baktı ve bir sonraki randevuya üç hafta sonra 22 haftada gel detaylıda yapalım dedi 3 elimde gidecem peki rutin hayatına geri mi dönmüştün yani ağrın yada farklı bişeyin varmıydı
İnşallah canım benimÖyle dimi bende kendime öyle diyorum çok daha kısa ölcümlerle çok güzel haftalara gelen var inşallah bizde onlar gibi oluruz
Hatta dikiş alındıktan sonra bile doğmak istemiyorlarYa sen umutsun bana yaben de 20 mm aynı değişmedi 7mmydi bence dikişin tutuyor olması bizim bebeklerimizi büyütecek kızlar endişelenmeyelim
Ya sen umutsun bana yaben de 20 mm aynı değişmedi 7mmydi bence dikişin tutuyor olması bizim bebeklerimizi büyütecek kızlar endişelenmeyelim
Hiç bilmiyorumki onu ben ama kanlı gibi gelmiyor muydu o tam bilmiyorum, Eylül ya da Ekim anneleri grubuna sor canım belki onlar biliyorlardırAz önce beyaz şeffaf gibi bi akıntı oldu sümük gibi acaba nişanım mı geldi
Adet sancısı gibi sancılar başladıHiç bilmiyorumki onu ben ama kanlı gibi gelmiyor muydu o tam bilmiyorum, Eylül ya da Ekim anneleri grubuna sor canım belki onlar biliyorlardır
Canım burda önemli olan şey düzenli ve belirli aralıklarla geliyor olması önce çok aralıklı başlayıp sonra sıklaşıyor mu bir kontrol et bakalımAdet sancısı gibi sancılar başladı
Sanki hiç geçmiyor gibi geldi kasılma gibi değil de ağrı gibiCanım burda önemli olan şey düzenli ve belirli aralıklarla geliyor olması önce çok aralıklı başlayıp sonra sıklaşıyor mu bir kontrol et bakalım
Ters bir şey yaptın mı canım dinlenerek geçiyor muSanki hiç geçmiyor gibi geldi kasılma gibi değil de ağrı gibi
Ters bir şey yaptın mı canım dinlenerek geçiyor mu
Sabahtan beri yatıyorum hiç bişey yapmadım bebeğin hareketleri gayet iyi bence doğum başlamaya çalışıyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?